Stress!

Valborg idag! Ska ni ut och supa som alla andra kanske? x) För mig blire ingen alkohol, ska spendera kvällen med mina nykterhets kompisar. Vet inte vad vi ska göra, kanske kolla på någon film eller så. Ska hem till en som bor väldigt långt bort från mig men som tur va var mamma väldigt snabb på att erbjuda mig att ta bilen. Antar att det är därför då vet hon att jag inte kan dricka;) Inte för att hon behöver oroa sig för att jag ska dricka när jag bara är med mina kompisar från klassen eftersom de knappt har testat alkohol men det behöver ju inte hon veta så länge hon är villig att låna ut bilen till mig utan protester om att jag måste börja betala bensinpengar snart^^

Nu under eftermiddagen måste jag plugga. Segt! Håller på att plugga till ett stort och tyvärr väldigt viktigt prov, måste verkligen få MVG på det:( Så får plugga som tusan! Men det är så tråkigt för det provet är om är ganska tråkigt tyvärr. Men sedan har jag ett prov veckan efter veckan som kommer (v.19) som kommer bli ÄNNU tråkigare att plugga till och det måste jag också verkligen få MVG i... Åh! Hatar den här pressen som kommer nu när kurserna börjar ta slut, man måste verkligen försöka visa läraren att man är värd ett MVG. Stress!

Jag är fin

Hallå hallå! Mösspåtagningen gick så fint så, kände mig rättså fin i min lilla studentmössa måste jag säga:) På tal om att känna sig fin, vet ni hur jävla underbart det är att få känna sig fin!!! I flera år har min självkänsla varit nere på botten men nu är den på väg upp igen! Det är så jävla härligt. Tänk att jag kan känna mig fin och faktiskt känna att jag just jag kan vara värd något! Det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva.

Och det är inte bara jag som är fin, just DU är det också. Kom ihåg det!

Bulimibok

Hej hej! Är fortfarande sjuk men mår lite bättre idag i alla fall. Så jag hoppas att jag mår ännu bättre imorn för imorn ska jag och mamma åka in till stan och kolla på tyger eftersom hon ska sy min studentklänning. Förra veckan var vi ju och kollade på mönster men ni förstår, man behöver inte bara ett mönster när man ska sy en klänning utan också tyg.

Idag har jag bara en lektion^^ Om ens det. Antingen har jag en lektion klockan ett eller övning inför mösspåtagningen som är klockan två:) Så hur som helst blir det en kort skoldag för mig. Om jag orkar funderar jag på att åka förbi biblioteket på vägen hem från skolan och låna en Camilla Läckberg bok som de har inne, men jag får se. Jag håller på med en bok just nu men har inte så mycket kvar men sen började jag för någon timme sen att läsa en bok som är skriven av en bloggare som handlar om bulimi. Ska bli väldigt intressant att läsa den eftersom jag har läst hennes blogg ganska länge nu, adressen till hennes blogg finns bland mina länkar till höger, bloggen heter Tre Tusen Gånger. Nu ska jag läsa lite mer i boken för jag har redan varit duktig idag och pluggat!

Seg dag? Japp!!

Är trött idag. Vaknade vid sex vilket betyder att jag låg vaken nästan en timme innan klockan ringde, segt. Kom hem tidigt från skolan, kom hem redan klockan tolv. Var ju bara på några projektredovisningar. Hade ätit lite lunch i skolan men jag var hungrig när jag kom hem så gjorde en omelett på två ägg och så åt jag en knäckemacka till det. Sen kollade jag lite på teve men det gick inget bra så tröttna ganska fort;) Nu borde jag plugga men jag orkar inte! Har fastnat vid datan, inte bra. Fast finns inget kul att göra på datan nu när jag har kollat igenom mina bloggar, segt. Är fortfarande sjuk så hela jag plus denna dag är seg! Seg seg seg!

...

Usch jag mår inte bra!! Halsen gör jätteont och näsan bara rinner!! Jag blir så ledsen:( Vill ju inte vara sjuk! Jag var ju sjuk på sportlovet, räcker inte det? O nu börjar min näsa bli jätteöm av allt snytande, aj aj aj... O imorn ska jag infinna mig i skolan 08:30 för att opponera på en tjejs arbete som jag inte har fått läsa trots att jag har mejlat och bett henne skicka det till mig. Hon kommer säkert ändå inte komma dit för när jag frågade om hennes redovisning hade blivit uppsjukten från imorgon till någon annan dag och då visade det sig att hon inte ens visste att hon hade redovisning imorn ._. Smart chey det där alltså.

Men nu ska jag nog bädda ner mig i sängen med mitt lilla (stora) kvällsfika och läsa lite eller kolla på nått på datan, skönt! O sen sova! God natt på er^^

Projektredovisning

Puh! Jag överlevde projektredovisningen! Skönt att det inte var så många där, var mina andra kompisars projektgrupp, min handledare plus en till. Men det var skönt att det var så få. Själva redovisningen gick väl okej men just nu känns det bara som att det är skönt att det är över!

Min hals mår dock inte så bra:( Den gör jätteont och min näsa rinner. Hemskt! Hoppas det blir bättre tills imorn, inte sämre i alla fall... Vill inte bli sjuk! Särskilt inte på Valborg:( Inte för jag har något särskilt inplanerat än så länge men något ska man väl lyckas hitta på om man är frisk det vill säga...

Men men, nu ska jag bara chilla ett tag och sen måste jag plugga:( Är trött, orkar inte, men måste så får ta mig i kragen och göra det! Hej med er!:)

Månadens vikt

Varför vaknar jag upp någon gång mitt i natten med en rinnande näsa och smärtande hals? Varför? Blir så irriterad! Nu vill jag inte träna heller för jag vill inte att halsen ska bli sämre för den gör rätt så ont faktiskt:( Och sen så vill jag verkligen inte bli sjuk!!! Så får väl ta det lugnt på träningsfronten idag antar jag.

Idag vägde jag mig! Senaste gången jag vägde mig var för nästan exakt en månad sen, vågen visade 54,6. Blev glad, var rädd att jag skulle ha gått upp jättemycket eftersom jag har ätit godis typ varje dag i en vecka, men inte! Lättad. Får se nästa gång jag väger mig, blir kanske om en vecka eller om två månader - jag vet inte själv ännu^^


Med fjärilar i magen

IHH!! Han hade svarat! Han jag dansade med i onsdags på skivan alltså, som jag skrev till på facebook.
Hehe, var jättenervös när jag skulle kolla vad han hade skrivit, vågade inte kolla på meddelandet först men sen efter några minuter gjorde jag det, haha fy fan vad feg jag är!! Aja, har läst och svarat på det. Heja mig!


Akut orkeslöshet

Jag drabbades av typ akut orkeslöshet efter middagen. La mig på sängen och bara stirrade ett tag, slog sedan på radion och bara låg och lyssnade på musik. Det var ganska så skönt. Orkade verkligen inte göra någonting. Jag som hade tänkt att träna idag! Men orkade verkligen inte. Låg i sängen någon timme sedan gick jag upp och skrev ut mitt redovisningsmanus och fixade espressokaffe på sånt där färdigpulver, det är jättesmaskigt faktiskt!

Nu känner jag mig lite bättre igen tack och lov. Men jag har faktiskt varit på väldigt dåligt humör nästan hela dagen. Eller dagen började bra, en lugn morgon men god frukost. Sedan åkte jag tidigare till skolan och fixade det sista på projektredovisningen med min projektkompis. Sedan när vi skulle äta lunch började mitt dåliga humör. Mådde lite illa och var inte alls sugen på att äta så åt inte alls mycket & såklart hade jag glömt att ta med mig frukt så var superhungrig hela eftermiddagen. Tisdagar är alltid så sega för mig, har tre supersega och tråkiga lektioner och utan frukt att knapra på var de olidliga. Så var extremt uttårkad och irriterad hela skoldagen:( Inte kul.

Nu hoppas jag bara att projektredovisningen går bra imorn, har knappt tränat någonting men som tur är har jag inte redovisning förens klockan tre så har gott om tid på mig att träna imorn! Vill hinna träna också innan jag åker till skolan men jag får se hur det blir med det. Annars får jag ta det när jag kommer hem... Nu ska jag läsa igenom redovisningen lite grann och sen ska jag göra mig iordning för sängen, sova, gud så skönt det ska bli! Fast är stressad så kommer säkert ha svårt att sova:( Snyft!

Dagens utmaningar

TACK för kommentarerna till mitt förra inlägg! Trodde inte jag skulle få någon respons så tack så mycket ni som kommenterade!! Skickade precis iväg ett litet meddelande på facebook till honom så nu är det gjort i alla fall, efter mycket velande!! Men det blir nog bra. Nu kan jag i alla fall inte ångra mig för att jag inte skrev till honom, right?

Nu när det är gjort kan jag börja koncentrera mig på dagens andrra utmaning- förbereda mig för min projektredovisning! Hjälp. Har alltså redovisning imorn och jag kommer att dö. Hatar att ha redovisningar:( Hoppas det inte är så många där och lyssnar för om det inte är så många där kanske det inte blir såååå farligt, men jag har ingen aning om hur många som ska lyssna. Läskigt! Så det är bäst jag börjar träna, puss och kram på er!:)

Obehagliga samtalsämnen

Tjena:) Idag har jag inga direkta planer förutom att jag hade tänkt att ligga ute och steka i solen ett tag!:) Borde egentligen fixa med projektredovisningen jag ska ha på onsdag (!!!!) men det är lite svårt att fixa med den själv utan sin grupp som består bara av min kompis. Så får fixa med det imorn.

Promenaden igår gick bra, kom upp en del obehagliga samtalsämnen som typ hur det är att ha sex i skogen och konstigaste stället man har haft sex på. Jag är 18 ½ år och oskuld och vill inte gärna berätta det för någon. Skulle typ dö av skam, nä men seriöst jag tror det.
Jag var ju tillsammans med en kille i 3-4 månader när jag gick i ettan, typ i slutet av januari till någon gång i maj tror jag och vi hade inte sex. Hur efterblivet är inte det? Men det var mitt fel. För jag hade (har?) så sjukt dåligt självförtreoende. Jag kunde helt enkelt inte. Tillslut blev det för jobbigt att bara ligga och mysa eller vad man ska kalla det i sängen så började undvika honom. Efter ett tag gjorde vi slut. Sedan dess har jag inte haft någon kontakt med någon kille alls, inte ens snackat i princip eftersom jag går i en tjejklass, inga killar alls. Så jag känner mig lite lost och oerfaren på killfronten.
Men som tur va frågade inte mina kompisar mig något om vilket det konstigaste stället jag hade haft sex på, tack och lov för det!

På tal om killar, igår när jag va på promenad pratade jag och mina kompisar lite om den där killen jag dansade med i onsdags. De tyckte att jag skulle snacka med han på Facebook och grejen är den att jag vill det. Men ändå inte! Han kanske tycker jag är jättekonstig om jag skulle börja snacka med honom eftersom vi dansade ju bara litegranna? Men sen kan man ju också tänka att vad spelar det för roll om han tycker jag är konstig? Vi kommer ju ändå aldrig träffas igen för han bor på andra sidan stan typ. Så egentligen är det ju bara att köra, jag har ju inget att förlora på det lixom!  Men åh, vet faktiskt inte hur jag ska göra:( SUCK!!


Promenix

Ikväll ska jag på promenad med några kompisar, ska bli kul. Tänkte gå på promenad under eftermiddagen men orkade inte, det var så varmt så ville jag bara ligga i solsängen och chilla med musik i öronen. Men så ikväll blire promenix vid åtta halv nio. Sen när jag kommer hem tror jag att jag ska äta godis! Har bestämt mig för att jag får äta godis både idag och imorn men sedan ska jag försöka bara äta godis på lördagar! Kanske någon dag mer ibland men det ska inte bli någon vana.

Spelade Sims i någon timme men det var inte så kul så stängde ner det så nu har jag inget att göra:( Seg eftermiddag! Men jag hoppas att det är mat snart så jag har nått att göra, haha;) Senså är jag hungrig också så att det är mat snart passar på alla vis ju.

Förresten! Hade shorts (utan leggins under) idag för första gången för denna säsong! Blev så himla varmt när jag låg i solen och stekte så var tvungen att krypa ur legginsen och bara ligga i shorts. Det kändes inte så jobbigt faktiskt även fast låren är den kroppsdel som jag fortfarande har ångest över:( Men nu ska jag köra lite Harpan på datan, så vi höres!

Sunny side

Tjo^^ Supervarmt ute idag! Har suttit ute och solat men tyvärr har jag jättesvårt att bli brun! Blir typ... rödflammig? Inte så vackert. Vill få en sån där fin, jämn brun färg - men nej jag ska få någon ful röd-rosa aktig nyans. Dumt? JAAA!!

Innan jag låg ute i solen tränade jag, en halvtimme på crosstrainern plus 8 minutes abs+buns+legs+arms. Duktig jag är! Träningen gick väldigt bra faktiskt så känner mig nöjd. Till lunch åt jag rester från påskbordet, bidde lite potatis, sill, rostbiff, janssons, köttbullar, senap och sallad. Mums!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske köra Sims men vet inte om jag är så sugen på det:/ Men man kan ju starta det och sen stänga ner det om man upptäcker att det är tråkigt iofs;) Men får se vad jag gör för nu orkar jag inte vara ute mer i solen faktiskt!


Dansiga låtar

När jag hör någon av dessa låtar får jag alltid ett så otroligt danssug numera! Så klicka på play och skruva upp volymen och dansa loss alla!!^^









Påskgodis i bilder



Påskägg i chokladägg!



Mitt påskägg^^



Goedis!:D



Glad påsk!

GLAD PÅSK på er vänner!:) Solen skiner och vädret är jättefint men jag sitter inomhus och väntar på att mamma ska städa klart badrummet så jag kan gå på toa så att jag kan träna sedan;) Sen vid två kommer min farmor så ska vi käka påskmat, mums! Sill, köttbullar, Janssons, potatis & räkor kommer jag äta:D Till det kommer jag dricka en hel massa påskmust tror jag om jag känner mig själv rätt, hehe x)

Jag har redan startat påsken nu på morgonen genom att leta efter mitt påskägg, det tog ett tag men sedan hittade jag det. Mina föräldrar (påskharen?) hade hittat ett väldigt fifinurligt ställe att gömma det på, haha^^ Sedan fick jag en korg med massa chokladägg i, såg jättesmarrigt ut. Ska ta en bild sedan så ni också får se! Har bara smakat en liten godis ur påskägget, resten får vänta tills senare tror jag! Vill ju inte ha värsta blodsocker berg och dalbana redan på morgonen;)

Men nu ska jag gå och skynda på mamma lite med badrummet, see ya!

Promenad i Solis

Hej! Kom precis hem från en promenad i Saltsjöbaden/Solsidan med familjen! Vi har länge tänkt åka till Saltis & Solis och promenera där och idag var den dag det verkligen hände;) Det är ju sjukt fint i Saltis alltså, där skulle jag vilja bo:) Helst vid vattnet med egen badstrand! *Drömmer mig bort* Solsidan var däremot inte så där jättefint, eller i alla fall inte just där vi promerade. Några fina hus men annars rätt tråkiga radhus typ. Men det var kul att vara där i alla fall.

Nu när jag kom hem logga jag in på Facebook och sökte på en kille jag dansade lite med i onsdags. Tvekade ett tag men skickade sedan iväg en vännerförfrågan. Ångrar lite nu att jag inte dansade mer/pratade med honom för han var jättegullig såg jag nu på fejjan (det var ju ganska mörkt på krogen så såg inte så mycket hur han såg ut då). Men men.

Nu tror jag att jag ska börja kolla på The Vampire Diaries, har två avsnitt jag måste kolla på ju!

Dåliga gener

Tjenare^^ Idag fick jag värsta sovmorgonen! Vaknade inte förens kvart över elva!:O Men det var så skönt att få sova länge. Igår fick jag ju inte mer än 5-6 h sömn vilket är alldeles för lite för mig.

Idag har jag inga direkta planer. Städa lite antar jag, suck. Farmor kommer imorgon på Påskafton så då måste mitt rum se hyfsat ut i alla fall;) Jag städade mitt rum för en vecka sedan men såklart ser det lika stökigt ut som det gjorde när jag städade. Otroligt med tanke på att jag inte har varit hemma varken lördag, söndag, måndag, tisdag eller knappt onsdag heller! Mystiskt det dära alltså...

Åh, min näsa och ögon har börjat rinna:( Jag undrar om det är pollen eller om jag bara är lite småförkyld... Har de senaste åren märkt att jag blir lite snuvig i pollentider och eftersom båda mina föräldrar är pollenallergiska har jag inte mycket hopp om att jag ska slippa undan:/ Det typiska är att mina syskon aldrig har märkt av någon snuva eller så under våren, såklart ska jag få alla dåliga gener!!! Hjärtfel, glutenintolerans & nu kanske pollenallergi. Orättvist!!


Min briljanta idé

Ska träna alldeles strax har jag besämt mig för! Men inte på crosstrainern som vanligt, teven är upptagen och om jag inte kan kolla på något bra på teven kan jag inte träna! Så då kom jag på den brillianta idén att jag kan träningscykla istället! Har tänkt länge på att jag ska göra det men det har inte blivit av lixom! Nu har jag dessutom en bra (tror jag) bok att läsa. Så en halvtimmes cykling plus lite styrka kanske kommer nog att göra mig gott^^ Sen måste jag kolla på förra veckans avsnitt av "Du är vad du äter" innan det tas bort från TV4 play för jag kunde ju inte kolla på det förra veckan eftersom jag var barnvakt.

Men nu är det dags för cykling, hej svejs!

Studentskiva vadå?


En förvurrad Anonym undrar...

Får jag bara fråga... vad är studentskiva för något? Jag har försökt läsa på internet men kommer inte fram till något. Jag bor inte i Sverige och här har vi ingen studentskiva när vi går ut gymnasiet. Har varenda elev en egen studentskiva så kommer alla klasskompisar dit eller är det för släkten? Fattar ingenting xD

Svar: Studentskiva är något som klassen tillsammans ordnar. Skivan hålls på en klubb och går till så att man först käkar en middag som serveras och sedan börjar partyt^^ Alla i klassen äter middagen samt att man kan bjuda in personer att ha med sig på middagen såsom syskon, förälrar, kompisar, pojkvänner osv. Sedan efter middagen är det eftersläpp! Till eftersläppet har man bjudit in kompisar, pojkvänner, syskon osv som är över 18 år. Det är på eftersläppet själva "partyt" är alltså då man dansar, snackar, dricker osv. Typ så. Hoppas du förstod, jag brukar inte vara så bra på att förklara;)


Skojsigt värre!

Halloj! Kan glatt meddela att kvällen igår va superkul!:-D Allt gick bra och jag hade jättetrevligt, och mina klasskompisar förvånande mig verkligen! Trodde att de skulle sitta i ett hörn och va jättetråkiga men de dansa på ganska bra på dansgolvet faktiskt:) Det hade jag aldrig trott... Nästan helt utan alkohol i kroppen också!;) :O Det var kul också att se alla i klassen utanför skolan också, det kändesså annorlunda! Min medalj där det står "Klassens..." blev också väldigt bra, kände att det är faktiskt jag. Vill inte säga vad jag fick men som sagt så stämde den bra in i alla fall! Det enda som var tråkigt var att alla gick så tidigt, vid halv två var det redan ganska tomt:( Så det var synd men det var väldigt kul så länge det varade i alla fall!

Idag ska jag nog mest ta det lugnt och vara lite bakis, är väldigt trött, somnande efter fyra någon gång och vaknade strax innan tio. Juste, kom på att jag nog måste åka till en tygaffär med mamma för hon ska antagligen sy min studentklänning så måste leta tyg och mönster! Suck hoppas det inte tar så lång tid. Sedan måste jag också idag eller imorgon prata med min projektarbetskamrat för vi har projektredovisning på onsdag! HJÄLP!!!

Back on track

TJAAA!! Nu är jag tillbaka! Kom hem sent igår kväll men var så himla supertrött, bara la mig i sängen och slocknade nästan på en gång och sov ända till halv elva, så skönt! Tänkte berätta lite kort om resan, den har varit bra! Jag var ju som sagt i Wien, har aldrig varit där förut. Staden var faktiskt väldigt fin tyckte jag, där vi bodde fanns det en jättehärlig park som man gärna hade bott i närheten av. Så under de här dagarna har jag mest gått runt i staden, kollat på sevärdighter, shoppat lite och sådant. Har blivit väldigt mycket promenader så särskilt sista dagen började mina fötter och knän protestera rejält... Men nu efter att de har fått vila i flera timmar känns de normala igen tack och lov!

Maten har också gått bra, men det har blivit ganska mycket godis dock (och även idag med...) men vad är en semester utan godis? Jag bara undrar. O nu kommer påskhelgen med ännu mera godis, men sen, hörni, då ska jag försöka skära ner på godiset igen;) Hur det nu ska gå...

Helst skulle jag bara vilja ta det lugnt i kväll men min studentskiva är ikväll så får ta den där lugna kvällen imorgon istället, längtar... Är lite nervös inför skivan, inte inför maten direkt men mer över allt det andra. Hur kvällen ska bli, vad mina "gamla" kompisar ska tycka om mina "nya" kompisar, vad jag blir för "Klassens..." osv osv. Mycket att vara nervös över men det ska nog gå bra!

Okej, det här inlägget blev ju helt kaos men det får ni leva med! Ska strax börja göra mig iordning inför skivan så puss puss på er!


Heeeej då....

Hej! Nu bär det snart av mot flygplatsen! Woho!:) Hann inte uppdatere igår mer än på morgonen men kan bara berätta kort att barnvaktningen gick bra och jag blev 300 kronor rikare genom att gosa med en kattunge, läsa tidningar och kolla på barnprogram på teve. Barnpassning är ett slappt jobb så länge det inte är några adhd ungar man passar^^

Som sagt så ska vi åka  ganska snart, är redo, tror jag. Har typ packat klart i alla fall, hoppas jag har fått med mig allt;) I mitt handbabage ligger sjukt mycket godis, gott gott  så har jag tråkigt på planet kan jag i alla fall äta godis tills jag mår fruktansvärt illa om jag skulle vija det. Hehe...

Juste, höll på att glömma, vi ska äta middag på flygplatsen. Det lär väl troligtvis bli Mc Donalds, jag har inte ätit där på säkert 1½ år... Hade tänkt att ta med mig mackor för att slippa äta på donken om det är där det blir middag men sen tänkte jag att, va fan, jag har ju lovat mig själv att försöka börja äta det jag förut slutat äta!! Så blir det Mc Donalds ska jag fan också äta där, men dock "bara" hamburgare, pomfritten tänker jag inte äta till... Men man får vara glad för det lilla, right? Kommer säkert få jätte ont i magen för det kommer nog bli sen middag och sen godis på det, min mage är väldigt snabb på att protestera när jag äter dåligt och oregelbundet! Jättejobbigt när magen blir super uppblåst och smärtar:( Som tur är har jag det inte varje dag nu som jag hade förut! Tack och lov för det! Men men nu börjar jag få bråttom så hej då!! Kommer hem på tisdag kväll förresten så vi höres då! Puss på er<3


Effektiv morgon

Tjena! Börjar inte förens halv ett idag och har bara en lektion^^ Nu på morgonen har jag varit väldigt effektiv, vakna av mig själv vid nio, gick upp och åt en god frukost (macka  plus en skål med hallon och en apelsin skuren i bitar samt lätt kesella till det) och sedan tränade jag en halvtimme på crosstrainern. Nu har jag duschat och sminkat mig och nu ska jag förbereda mig för att åka till skolan och sen ska jag äta lunch, kommer nog få lite bråttom så det är bäst jag börjar fixa håret och sådant nu, hej med er!

Dagens träning

40 min crosstrainer + 8 minutes abs + 8 minutes buns

Jag är nöjd!


Planering

Tja! Just nu mår jag bra. Jag älskar kläderna jag har på mig idag, de får mig att känna mig fin^^ En lång tjocktröjs-tunika med strumpbyxor plus skor med klack!

Är som sagt på ganska bra humör just nu, men känner mig lite stressd. Har en del saker som måste fixas men har lagt upp ett litet schema, kolla in det här nedanför!

Onsdag

- Skriva klart labbrapport
- Skriva in universitets-ansökan på Studera.nu

Torsdag

- Köpa klänning plus grundmask till stundentskiva
- Vara barnvakt
- Börja packa

Fredag

- Packa klart!
- Köpa godis plus ev tidning
- Åka till Wien!

Så ser planen ut! Jag hoppas att den håller...

Med en touch av ångest

Hej, idag hände en jobbig grej. Vet inte om jag berättade det förra veckan men jag tar ju studenten iår och på vår klasskiva ska alla få en "medalj" där det står "Klassens...". Ni fattar va? Vi har kört så att hela klassen är samlad så går en ut så bestämmer hela klassen vad som ska stå på medaljen. Idag var det alltså min tur att gå ut så att de andra skulle skriva något om mig. Det var så jobbigt. För vad ska dem skriva om mig? Jag är ingen i klassen. Ingen vet något om mig knappt. Inte ens mina kompisar vet särskilt mycket om mig. Medan jag stod där ute och väntade på att de skulle komma på något att skriva om mig kom en från klassen som gick in till klassrummet och när hon öppnade dörren, var det helt tyst där inne, så det är väl som jag misstänkte, de har inget att säga om mig.

Sedan ovanpå den jobbiga grejen har jag fått ett jättestort godis/kak/sötsug! Jag dör typ. Kan inte hålla mig undan från onyttigheter! Blir så arg på mig själv. Börjar sent på tisdagar och redan på förmiddagen åt jag tre kakor innan jag skulle till skolan. Plus en jättestor frukost! Åt en omelett på två ägg med ruccola och skinka i, en knäckemacka, drygt 1 dl risgrynsgröt, 1 kopp Espressokaffe (pulver som man bara slänger ner i varmt vatten) samt tre kakor. Tog mina kroppsmått för någon dag sedan också, igår kväll tror jag det var, och jag upptäckte att de hade ökat. Ångest!

Pinsam tystnad

Sådär, nu är jag färdig fixad! Ska åka om en timme men är väldigt trött redan nu, hur ska detta gå? Är hungrig också, ska gå och fixa lite macka och gröt tror jag. O en kopp kaffe, kan ju inte dricka ½ liter te innan jag ska på krogen. Skulle ju behöva gå på toa mest hela tiden då...

Det är visst bara jag och en till kompis som ska på skivan men sedan skulle en annan kompis komma senare. Jag tycker inte om när man bara är två som umgås, blir det tyst tycker jag alltid att det är bara mitt fel. Det gör mig nervös och så har jag ännu svårare att komma på något att prata om! Om man är flera kan jag i alla fall tänka att det inte är mitt fel och då har jag inte heller lika stor press på mig att vara trevlig och konversera lika mycket eftersom det inte märks lika mycket om man är lite tyst om man är i en grupp.

Men nu kurrar magen på mig så får gå och fixa något att äta, mums!^^

Svar på en liten fråga:)

Anonym undrar...

Är det så att du har slutat väga dig varje vecka eller skriver du bara int upp siffrorna här på bloggen? Om det är så att du inte väger dig varje vecka så måste jag bara säga att gud så stark du är som motstår vågen! :D
Får du ingen ångest av att inte väga dig? Känns det inte som att din kropp växer sig stor när du just ätit något onyttigt och inte väger dig ganska snart efter det (trots att man innerst inne vet att det inte stämmer...)?
Jag vill så gärna sluta väga mig varje dag men det går inte trots att jag har försökt sluta i flera år =(

Svar: Aa, har slutat väga mig varje vecka. Senaste gången jag vägde mig var den 27 mars (kom inte ens ihåg datumet själv utan kollade upp det i bloggen!). Så de senaste månaderna har jag bara vägt mig ett par gånger!
Jo det får jag. Men jag får samtidigt ångest av att väga mig. Känns jobbigt att veta på ett sätt vad man väger och på ett sätt vill man veta. Svårt det där asså!
Nja det är mer när jag har ätit onyttigt i ett par dagar jag känner mig stor och klumpig och så, gillar inte vad jag ser i spegeln osv men inte efter någon enstaka gång jag äter onyttigt.

Det är verkligen svårt att sluta väga sig, särskilt om man har en vana att göra det. Men det är bara jobba på och försöka bryta den vanan, det går, jag lovar!<3

Tagga tagga tagga!

Tjena! Idag är jag hemma tidigt, så skönt. Skulle egentligen iväg med några kompis till en fotostudio så man blir sminkad och stylad och sådant, men jag ansåg mig inte ha tid med det eftersom jag ska på skiva ikväll och jag måste verkligen plugga:( Har samhällskunskapsprov på onsdag, hatar samhällskunskap! Hatar läraren och hans konstiga prov:( Men nog om sådant tråkigt!

Ikväll ska jag på skiva, är lite mer taggad nu än vad jag var förra veckan så jag hoppas att det blir kul i alla fall:) Det betyder att jag missar kvällens gympa, det är synd för jag tycker faktiskt det är roligt att gå på den! O nästa vecka missar jag den också för då är jag bortrest och veckan efter det är en röd dag. Så jag kommer missa den tre veckor i rad:(

Men nu antar jag att det är dags att börja plugga... Suck!

PS: Fick tillbaka mitt kemiprov idag jag skrev förra veckan och jag fick MVG på det, tack tack tack och lov!

Knåpeli knåp

Jag skulle egentligen tränat, men det bidde inte så. Satt och knåpade lite med min universitetsansökan, gick ganska bra. Har fått ihop en liten lista i alla fall...

Den här veckan har inte alls varit bra varken träningsmässigt eller matmässigt. Men när jag ska tänka på vad för onyttigt jag har ätit denna vecka kan jag inte komma på så mycket ändå... Vet inte om jag har glömt bort en massa onyttigt jag faktiskt har ätit eller om det kanske inte var så illa som jag trodde! Jag vet inte. Men idag vet jag att jag har ätit ganska onyttigt, bakade en härligt kladdig kladdkaka i eftermiddags^^ Mumma! Mycket kakao och lite mindre socker, väldigt gott. Ska ta en liten bit till nu när det är Stockholm-Båstad på teven:) Hej svejs!


Beslutsångest

Hej. Har suttit jättelänge och gått igenom den lista jag har skrivit med utbildningar jag tycker låter helt okej intressanta. Väldigt jobbigt! Vet kanske vad jag ska ta, men har/kommer få en fruktansvärd beslutsångest:( Åh jag orkar inte! Varför kan ingen bara säga till mig, ta det här och var nöjd! Jag orkar inte tillbringa en massa tid på att göra ett val som jag kommer älta ännu längre tid! ÅHH!!!

Trerätters på en lördag

Tjena:) Uppdaterade aldrig igår kom jag på! Hade fullt upp hela dagen typ. Pluggade och var ute och sprang med mamma och syster. Vi sprang i ett spår i skogen, 5 km. Det tog 33 minuter och jag var sååå död efteråt!! Jag ska ju springa Vårruset i maj och det är på cirka 5 km och mitt mål är att springa hela tiden och på 30 min, så jag har tre minuter jag måste springa in;) Hehe. Men jag blir nöjd även om jag inte klarar max 30 min, bara jag springer hela vägen!

Det var på förmiddagen/eftermiddagen det. På kvällen var jag i skolan och serverade med klassen på en återträff mellan gamla skolelever som skolan ordnar. Det är välidgt häftigt, det var ett par där som gick ut för 50 år sedan. Kan ni tänka er vad länge sen! Men då så ska de äta trerätters middag och dricka vin så då serverade min klass så får man lite pengar i klasskassan vilket är behövligt till flak och sådant^^

Idag ska jag plugga och åka och köpa lite grejer inför min stundentskiva om 1½ vecka. Sedan måste jag även bestämma mig för vad jag ska söka i höst, ångest!! Orkar inte. Men har skjutit upp det så länge nu och ansökningstiden går ju snart ut, hjälp................................ Är stressad för allt som ska fixas. Så ska jag åka bort på fredag och vara borta i ett par dagar, ska till Wien om ni undrar. Bara en liten resa sådär. Kommer hem på tisdag kväll och på onsdagen är min skiva. Det betyder att jag måste fixa klänning och sådant innan jag åker. Stressad? Javisst

Kompiskväll

Åh vad jag är trött, och så har jag ont i huvudet vilket jag har haft hela eftermiddagen och kvällen! Har spenderat hela dagen och kvällen med kompisar. Har varit  både mysigt & jobbigt. Mysigt för vi lagade middag och åt och pratade länge. Jobbigt för att vi åt vilket kan vara ganska ångestframkallande för mig. Orkar inte göra något längre inlägg idag, har som sagt ont i huvudet så är jag trött. Vill bara sova men jag vet att jag borde plugga, har prov på onsdag och jag har inte ens börjat plugga! Panik. Jag skulle plugga igår men glömde helt bort det! Kom på det sent på kvällen när jag skulle gå och lägga mig:/ O imorn kväll är jag upptagen och jag måste fixa det jag ska ha på mig på min skiva vilket kommer ta ett tag och fixa... Jag är stressad helt enkelt! Men orkar inte skriva mer just nu så hej hej på er!

Missa inte!

Om tre min börjar Du är vad du äter! Glöm för guds skull inte det det!

Tid: 20:00
Plats: TV4+

Godis varje dag

Hej på er... Idag känner jag mig trött och har ont i vaderna (fattar inte ens varför vaderna gör ont) och är på allmänt dåligt humör! Igår sa jag att jag var ledig från skolan idag men det är inte riktigt sant, vi har en dag i skolan då man ska vara hemma/på en arbetsplats och tjäna ihop pengar som man sedan ska skänka till länder som behöver dem. Så därför måste jag jobba här hemma idag, ska baka skorpor tänkte jag och få pengar av mamma. Det är jobbigt och tar lång tid så känner mig inte sådär jätte peppad på att göra det men jag måste så jag får helt enkelt ta o bita ihop och bara göra det!

Har även ångest för jag har ätit så sjukt onyttigt den senaste veckan. Godis varje dag. Men det blir lätt så för mig, om jag en gång börjar släppa på regeln (förra veckan) att inte äta godis i veckan så har jag jätte svårt för att hålla mig borta från godis nästa dag. O nästa. O nästa. Nu sitter jag här och äter kakor. Sedan i eftermiddag lär det väl bli godis. Åh! Nästa vecka ska jag verkligen försöka hålla mig borta från godis i veckorna, men det är svårt för jag har ju inte så mycket skola så det gör att jag är hemma väldigt mycket och blir uttråkad så slutar det med att jag sitter och äter godis. Så irriterande! Så idag är jag inte alls på bra humör och vädret är skit. MORR!!!

Mer frukost åt folket

Förut hatade jag frukost. Nu kan jag inte fatta hur man kan hata frukost. Det är ju supersmarrigt och man kan variera sin frukost så himla mycket! Om du har dålig fantasi på vad man kan äta till frukost, besök denna blogg då för jag kommer garantera er att ni kommer längta till frukosten när ni kollar på de vackra och färggranna frukostbilderna!

Kolla in: http://frukostera.blogg.se/

Lång powernapp va det här

Tjenixen! Sov tre timmar under eftermiddagen, var helt slut, så skönt att sova! Nu ska jag gå och fixa kvällsfika och sen läsa/se på någon film på datan/se på Top Model. Har läst ganska mycket idag så vet inte om jag orkar läsa ännu mer, även fast min bok är bra kan det bli lite tröttsamt att läsa länge:) Men jag får se vad jag gör. Sedan ska jag sova! Länge länge för jag är ledig imorn:D Lycka. Har ju iofs bara en lektion på torsdagar men skönt att inte behöva åka till skolan i alla fall;)

Hoppas ni har haft en bra dag^^ Puss och kram skumbanan på er:D


Trött, tröttare, tröttast?

Hej hej på er kära vänner!:) Det är en trött Izza som sitter här må jag säga. Kom inte hem förens närmare halv fem i natt (morse) och det betyder att jag inte ens fick två ynka timmars sömn innan väckarklockan ringde:( Åh så jobbigt det var att gå upp. Men det var det värt, för det var faktiskt kul igår. Jag lovar! Trots att jag var ganska så otaggad...;)

Kvällen började med att jag och en kompis träffades hos en annan kompis och umgåddes (heter det så?) lite. Sedan mötte vi upp en till kompis och sen ytterligare en kompis till min kompis som jag aldrig har träffat. Vi fem förade lite i en bar innan vi gick till själva skivan. Det var mysigt, stället var ganska lugn och jag kände som sagt alla utom en. Men hon jag inte hade träffat förut va verkligen supertrevlig så det gick bra, annars tycker ju det är väldigt jobbigt att umgås med folk som jag aldrig har träffat förut.

Sen på själva skivan gick det faktiskt också bra, kommer ni ihåg hur jag beklagade mig över att mitt ex skulle vara där? Jo han var där. Och jag pratade till och med lite med honom. Först när jag såg honom på klubben fick jag lite panik och vände snabbt ryggen till och låtsades som ingenting. När jag såg honom andra gången gick det inte att komma undan så då kramades vi och pratade lite kort så det kändes bra, var inte så jobbigt:) Hehe nu tråkar jag säkert ut er med all denna oväsentliga information men vadå, skit samma:D

Dock va musiken inte den bästa men det spelade inte så stor roll, va på danshumör och dansade på ganska bra. Alltså stod inte bara och trampa lite planlöst med fötterna som jag annars brukar göra...

Så det var en bra kväll helt enkelt, och jag är glad. Nu är jag dock väldigt trött, och hungrig fast jag åt en normalportion lunch för en kvart sen!! Knasigt. Nu ska jag kolla lite bloggar, kram<3

Otaggad som fan

Suck, är inte taggad för att gå ut i kväll men jag har inget val! Vet inte vad jag ska ha på mig heller, temat är jättekonstigt och väldigt diffust men jag tänkte nog bara strunta i det och komma som vanligt. En av mina kompisar som ska dit skulle tydligen göra så så då tänkte jag också göra så...

Nu under eftermiddagen tänkte jag vara inne på datorn, kanske kolla lite på Top Model, läsa eller träna. Ska ju ändå duscha så då är det lika bra att träna innan, älskar att duscha efter träning men hatar det annars;) Hehe. Men nu ska jag kolla lite bloggar och fundera på vad jag ska ha på mig kväll, ciao på er:)

Krogen imorgon

Hejsan^^ Nu mår jag bättre, efter ett härligt jympa pass känner jag mig som mig själv igen:D Woho! Men har dock lite ångest över imorgon, ska på en kompis studentskiva... Jag har gått på krogen en gång sedan jag fyllde 18 i somras. Och det tyckte jag inte om (därav har det inte blivit några fler krogbesök...). Men jag hoppas att kvällen imorn blir bättre än förväntat i alla fall, man vet ju aldrig. Dock är chanserna inte så stora då min enda ex-pojkvän kommer vara där för han går i min kompis klass ._. Jag har inte sett/pratat med honom sedan vi gjorde slut på vårat dåliga förhållande (mitt fel) vilket var nästa två år sen! Hoppas jag inte ens ser honom. Men nu ska jag fixa lite kvällsfika och sedan läsa i min VD-bok, hurra:)

Kram på er alla!

Gnagande ångest

Hej hej:) Idag känner jag mig lika orkelös som igår. Kom hem från skolan, kollade klart på en film jag börja kolla på igår, åt några kakor, gjorde i odning mellis, åt mellis framför datan, kollade lite på Top Model på datan, åt godis och nu mår jag illa och har ångest:( Ingen bra dag helt enkelt!! Borde gå ut på en promenad men jag känner inte för det, är så trött:( Hatar när man känner sig orkelös och man bara sitter framför datan i flera timmar utan att göra någonting!!

Men om jag inte tänker gå ut på promenad får jag tvinga mig själv att plugga lite, skriva lite på en labbrapport på en labb som gjordes idag. Lika bra att börja lixom...

Hoppas ni känner er mer positiva just nu än vad jag gör i alla fall!

Tråk tråk tråk!!!

Åh jag har inget att göra! O jag är så trött så jag orkar inte göra något heller! Ritade en stund, sen tröttna jag. Var inne på datorn nu en stund, men det är tråkigt! Jag vill träna men jag är så sjukt trött och så mår jag lite illa också:/ Livet är inte lätt just nu asså! Men jag tror att jag ska ta mig i kragen och gå och träna, ja det får jag faktiskt göra! Har suttit blickstilla hela dagen. Det har inte ekorrarna utanför mitt fönster gjort kan jag säga, det har varit två ekorrar där flera gånger under dagen och jagat varandra runt ett stort träd. Har de inget bättre för sig än att bråka lixom? Tydligen inte.


Gårdagens!

Hej! Kom hem sent igår och var alldeles för trött för att uppdatare i bloggen så gör det nu istället. Hade en trevlig kväll igår! Showen var bra! De var så himla duktiga allihopa på att göra massa hopp och sådant, önskar jag också var så bra på det! O helst skulle jag vilja bli så bra på något utan att jobba hur hårt som helst på det... Hehe.

Sedan åkte vi in till stan och skulle äta på restaurang. Vi gick in på några först men de var lite vänte tid på att få bord så vi gick vidare. Tur att det var väntetid på dem restaurangerna vi först gick till för jag kände ångest över att behöva äta där redan när vi stod i dörren. Trångt, högljutt och bullrig. Usch! Men sedan hittade vi ett ställe som var lugnare, så skönt, sedan efter ett långt tag kom det dock fler folk men det blev aldrig sådär knökfyllt (kan man ens säga så?).
Maten var väldigt god också, åt grillad fläskfilé på spett med fetaost, bambuskott, sweet chilisås och till det åt jag ris. Väldigt gott! Blev såå mätt. Trots att jag var så mätt slog jag till på stort som mina systrar och mamma också gjorde och tog efterrätt, vaniljglass med chokladsås:D Gotti gotti!

Hade lite ångest under delar av kvällen men det var så himla trevligt på restaurangen och vi hade så mycket att diskutera så kvällen blev väldigt bra faktiskt:)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, borde träna (hann inte göra det igår) och pluggat har jag redan gjort i drygt 2 h så jag behöver inte plugga så mycket mer idag faktiskt! Men jag får se vad jag gör, men hursomhelst hörs vi senare, promise!^^


Stockholm Ice?

Tjo tjo!^^ Har haft en jättemysig morgon med en massa plugg! Haha skämt åtsido, så kul var det inte att plugga;) Men det var okej i alla fall, det vi håller på med i kemin nu är ganska kul. Men svårt! Idag ska jag kolla på Stockholm Ice eller vad det heter, i Globen, konståkning ni vet. Ska bli spännande:) Ska dit med mamma och systrar x2. Sen efteråt ska vi äta på restaurang, jobbigt. Men jag tror nog att det går bra! Tycker inte det är lika jobbigt att äta bland folk längre (framsteg). Men nu ska jag äta lunch och sen ska jag kanske träna, om jag orkar! Så vi höres ikväll kanske, hej då:)

God natt var det här

Seg uppdatering idag, har ju haft fullt upp! Började inte skolan förens halv ett så började dagen med en lång och god frukost bestående av en macka och en skål yogurth med diverse saker i bland annat banan, flingor, kanel, russin, hasselnötter, havregryn! Det var supersmarrigt. Sedan vart det en halvtimmes promenad i det grå, tråkiga vädret, ganska skönt att få komma ut och röra lite på sig! Sedan pluggade jag lite och sen var det dags att åka till skolan. Efter skolan åkte och och några klasskompisar in till stan och kollade lite i affärer och fikade. Andra gången jag fikar denna vecka, oj oj oj! Men det är bra för mig att träna på det. Kom hem vid åtta-tiden, käkade middag och sen kollade jag och syrran på Talang 2011 men det var inget bra. Sedan kollade vi på Parlamentet, Nyheterna och sedan Är du smartare än en femteklassare;) O nu sitter jag här och ska strax sova! Borde verkligen plugga men det är ingen idé att göra det nu när det är så sent, får köra hårt imorn istället!

Så nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon igen!:D

RSS 2.0