Varför varför varför

Hej!  Nu har jag äntligen lyckats fixa boende i Linköping!! Ska bo ovanpå ett stall ute på landet tillsammans med en annan tjej. Förutom rummet har jag tillgång till kök och ett allrum med teve. Jag hoppas det blir bra och jag kommer trivas där. Jag vill ju egentligen bo i korriodor/lägenhet inne i Linköong men detta får funka tills vidare.

Det jobbiga är att det ligger långt ute på landet, 2-3 mil i från Linköping. Det går ju bussar och så men eftersom det är på landet går inte bussarna lika ofta som här i Stockholm om man säger så... Så det betyder att jag kommer få låna en av mina föräldras bil för att ta mig till skolan! Det är riktigt bra att ha körkort ibland alltså^^

Om två veckor kommer jag alltså flytta hemifrån. Två ynka veckor!! Jag kan knappt fatta det. På ett sätt är jag förbannad på mina föräldrar, hur kan de låta mig flytta hemifrån bara sådär? Jag kommer inte klara det och det vet dem mycket väl!! Jag kan laga mat och städa, men det är väl det jag kan. Jag kan inte fixa med viktiga pappren, tvätta eller allmänt ta hand om mig själv. Varför säger de inte till mig att det är ingen idé att jag försöker flytta för jag kommer ändå inte klara det, varför?!


Alkoholens påverkan

Jag har uppskattat mina föräldrar enormt mycket nu de här senaste dagarna, men alltså, när min pappa har druckit, då uppskattar jag honom inte alls. Och eftersom mina föräldrar har haft semester den här veckan så har de druckit vin i princip varje kväll. Det gör att jag blir på dåligt humör för jag hatar när min pappa är alkohol påverkad. Han är otrevlig, kan säga elaka saker eller bara säger saker han helt enkelt inte skulle sagt om han inte var påverkad. Ska bli skönt nästa vecka när de börjar jobba så min pappa är som vanligt under söndag-torsdag i alla fall. Om han nu lyckas hålla sig borta från alkoholen under veckan, kan tänka mig att det är väldigt svårt att gå från att ha druckit alkhol nästan varje dag under hela hans semester som har varat i snart fyra veckor... Jag kan bara hoppas att han klarar det så varken jag eller min mamma behöver bli besvikna. Mina syskon blir inte alls störda på samma sätt som jag blir när pappa är påverkad, i alla fall inte min äldre syrra. Min yngre syrra börjar bli som mig på den här punkten allt mer, blir irriterad när pappa är påverkad....

Till Linköping igen

Tjo på er! Är så glad över att det är fredag. Är så otroligt trött, har ju haft lite svårt att sova de senaste två veckorna. Men jag har inte tid att sova, nej för jag måste räkna matte:( Men jag hoppas att jag snart kommer ha lättare att sova för imorn ska jag till Linköping igen och kolla på ett rum som hyrs ut ovanpå ett stall ute på landet typ, ja mina krav har sänkts väldigt mycket. Nu har jag alla dörrar öppna och tar varje chans att få någonstans att bo, om man säger så... Lägenheten jag va med mina föräldrar i onsdags och tittade på är förresten uppe i över 550 000 kronor nu...

Slänger in en ett svar på en kommentar jag fick hurvida det är lätt eller svårt att hitta bostad i Linköping när jag ändå är inne på ämnet!
Jag tror att du kommer få problem med att hitta boende men man vet aldrig, man kan ha tur och lyckas få tag i något! Men hoppas att du kommer in och lyckas hitta bostad, håller tummarna för dig:)

Är förresten lite ledsen/irriterad över att bara en av mina fyra skolkompisar kom ihåg mig på min födelsedag. Känner mig älskad och ihågkommen.


Hipp hipp hurra!

Hipp hipp hurra för lilla mig som fyller hela 19 år idag! Mitt sista tonårs år! Hjälp lixom?? Vart tog tiden vägen?

Har fått flera bra saker, en staxmixer (bra eftersom jag älskar smoothies), en lite mini matberedare (bra så man kan skära/blanda till lite allt möjligt), en elvisp (bra när jag vill baka smarriga kakor), tre skålar (bra att vispa saker i)! Nu är det enda jag behöver ett kök så jag kan placera mina nya saker någonstans...

Men är så glad, man kan säga mycket om sina föräldrar, men de kan vara jäkligt bra att ha ibland. Mina föräldrar har under de två senaste dagarna hjälpt mig otroligt mycket med att försöka hitta en bostad. Jag menar, igår åkte vi ner till Linköping och gick på en visning av en lägenhet. Inte för att den kommer bli min, budet ligger redan på 480 000 kronor (startbudet var 245 000 kronor) och mina föräldrar ville inte buda mer än drygt 400 000 kronor vilket jag är ändå hur tacksam som helst för. Att de är beredda att lägga ner så mycket pengar på mig. Jag borde bli snällare mot dem alltså... Men kan inte fatta att någon vill betala EN HALV miljon för en pytte ytte liten lägenhet i Linköping lixom, hallå? Om det var Stockholm skulle jag ha lättare att förstå det. Men men... Jag hoppas att jag och mina föräldrar lyckas hitta något temporärt boende i alla fall, men hur som helst är jag super tacksam att de anstränger sig för att hjälpa mig. De är faktiskt guld värda att ha ibland föräldar!


Depp

Hej...

Mitt humör är typ i botten just nu. Ingenting känns kul. Känner mig bara helt genomtrött. Känns inget kul att börja skolan nu längre på grund av allt problem med att hitta boende. Har svårt att sova för jag ligger och tänker på hur allt kommer bli, kommer allt lösa sig? Det gör att jag är ännu tröttare. Ikväll kände jag mig även tvingad att träffa några kompisar och fika hemma hos en kompis för jag har sagt nej flera gånger i rad när de har frågat om jag vill göra något. Så gick dit "bara för att" vilket kändes jättedåligt.

Som sagt, ångesten ligger och trycker hela tiden och gör min tillvaro lite till ett helvete. Bara mitt bostadsproblem skulle lösa sig skulle en stor sten lätta från mitt hjärta. Det blir inte bättre av att min kusin som också ska börja plugga i samma stad som mig har fått tag i boende. Det får mig att känna mig ännu mer misslyckad.

Mors

Tja! Idag var första gången på typ två tre veckor som jag lämnade huset på helgen! Åkte in till stan och träffade en kompis och fixade med vårt projektarbete som var att skriva en bok, som nu kanske ska ges ut så vi var tvungna och fixa lite saker:) Måste säga att det var skönt att komma ut lite och se lite annat än mitt hus samt min arbetsplats!

Är lite nedstämd idag för jag har ätit så sjukt onyttigt:( Jag mår inte bra av det! Varken kroppsligt eller själsligt... Men jag älskar godis, kakor och mat. Ibland nästan lite för mycket tyvärr...

Ska duscha strax och sen ska jag och syrran kolla på film och äta godis, mums. Ännu mer onyttigt dock, inte bra asså... Hoppas jag lyckas hålla mig vaken för jag är väldigt trött för jag vakna redan halv sju imorse... O imorn ska jag på Grönan med mina syrror, min äldre syrra jobbar där i år så behöver inte betala något alls!:D Lyx. Men jag har massa matte jag måste göra imorn, hur ska jag orka?! Det är frågan.

ångest med litet å

Uhhh! Nu är jag så där seg igen!! Har inte skrivit här på några dagar men det är för att jag inte har haft tid/ork/lust eller något intressant att skriva om! Det har jag inte nu heller direkt för den delen...

Idag har den regnat större delen av dagen så det resulterade i att jag fick sluta 1½ timme tidagare! Glad i hågen cyklade jag hem och när jag kom hem åt jag keso och macka trots att jag egentligen hade ätit mellis någon timme tidagare på jobbet. Strax därefter åt jag kakor. Många kakor. Sedan några till. Sen åt jag middag. Och några kakor på det. Great? Skulle inte tro det. Jag blir så irriterad på mig själv, varför ska jag äta så mycket när jag är hemma? Det är inget kul med helg och ledighet när det alltid slutar i ångest:(

Har även haft lite svårt att sova under hela veckan så antar att jaga är lite extra trött och det brukar leda till att jag äter sötsaker i hopp om att bli pigg. Not good!

Nu ska jag strax gå och duscha, herregud vad klockan är mycket!! Får skynda mig, puss och kram på er!

Pirri pirri

Mors! Har varit en ansträngande arbetsdag idag så nu är jag trött. Fick en del papper från Linköpings universitet, pirr i magen på det. Får pirr i magen bara jag tänker på flytta hemifrån, ny stad, nya kompisar, nytt liv. Pirr pirr pirr!!

Nu vill jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt och sedan få sova ostört tills klockan ringer, helst skulle jag vilja vara något så när pigg då men det är nog tyvärr alldeles för mycket begärt...

Kram kram på er:)

Trösta mig?

Halloj

Har inte haft en så händelserik helg tyvärr. Som  vanligt har jag varit för trött för att orka hitta på något. Har mest suttit hemma, haft tråkigt och ätit glass, kakor och godis. Det känns inget bra kan jag tala om, jag vill ut. Hitta på saker! Ha kul. Jag måste! Men jag orkar bara inte. Under hela det här skolåret har jag varit gladare än de senaste åren, glad för att mat och träning osv har gått bra. Men den glädjen börjar försvinna nu... Börjar känna mig lika orkeslös och likgiltig som när jag var inne i ätstörningen. Ingenting spelade någon roll. Lite så känns det nu. Vet inte hur jag ska få den känslan att försvinna, tips någon? Vill bara vara glad och leva livet hallå!

Känner mig också dålig idag för jag har suttit med matten i flera timmar och gjort massa uppgifter och grund och slutprov, har klarat alla proven jag skulle göra denna vecka nu förutom ett - och det känns omöjligt att klara. Men känslan att jag känner mig dålig kommer för att jag har fuskat på vart enda prov, använt miniräknare samt kollat på övningsuppgifters facit och tagit hjälp utan det. Jag gör lixom den här kursen för min egen skull så det är ju bara jag som straffas för jag fuskar och använder miniräknare. O det känns ju bra också att jag inte ens klarar av repetionsmatte utan att fuska, hur ska jag då klara av matten i höst...?? I och för sig kommer jag endast kunna koncentrera mig på den och inte jobba 8 h om dagen samt plugga, det är tur det om jag ska ha någon chans att klara av att plugga i höst...

Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Tjo! Vet inte vad jag ska säga om den sista Harry Potter filmen. Den var bra, men samtidigt nådde den nog inte riktigt upp till mina förväntningar. Eller jag vet inte! Jag känner mig kluven. Det är svårt att tycka till om en film som är baserad på en bok, man vet inte om man ska bedöma om filmen var bra eller dålig utifrån boken som mall, om handligen var lik eller inte, eller om man bara ska bedöma den som bara en film, vilken som helst... Förstår ni dilemmat?
Men den var bra. Det var den. Såg den i 3D men måste säga att jag var besviken över 3D:n, det var inget som kom så nära en att man hoppa till! Det var tråkigt. En till sak som var tråkigt var att på galapremiären fick man minsann runda 3D glasögon men jag och resten av människorna som såg på samma bio som mig igår fick vanliga, rektangulära...

Men men, nu har jag sett alla åtta filmerna och jag måste säga att de som har gjort alla filmerna har gjort ett bra jobb, filmerna är bra även om jag så rekomenderar att läsa böckerna innan man ser filmerna!


Min Harry Potter historia

Whop whop! Idag är en stor dag för idag, IDAG ska jag kolla på SISTA HP filmen, på bio, i 3D. Bäst för de som har fixat med 3D:n att det är bra effekter... O bäst för de som har gjort filmen att den är grym! Ska bli så kul att se den, men samtidigt ledsamt. Kan knappt fatta att detta är sista, sista, sista filmen! Så sorgligt att det är slut nu :(

Min HP historia började för över tio år sedan. Jag var åtta år och jag gick i tvåan. Vi skulle läsa böcker i skolan och då kommer jag ihåg att jag började läsa första Harry Potter boken. Egentligen tycker jag nu i efterhand att jag var för liten för att förstå dem tillräckligt men jag tyckte om dem i alla fall, även fast jag bland annat uttalade ungefär 90 % av alla namn fel, haha. Sedan dess har jag läst om och om alla böckerna, hur många gånger som helst. Jag vet att jag räknade alla gånger jag hade läst första boken och då har jag för mig att jag fick siffran till elva tolv sådär, sedan har jag läst den minst fyra gånger till skulle jag tro så hela 15 gånger har jag läst första boken!! Det är många gånger^^ Så har lagt ner sjukt mycket tid på att läsa om Harry Potter, kollat på Harry Potter, tänkt på Harry Potter, längtat till Harry Potter, lyssnat på Harry Potter (ljudbok)... Herregud! Vad skulle jag göra under alla timmar jag har hållt på med något HP relaterat? Jag har ingen aning.

Men jag har en sak att bekänna. Det dröjde säkert minst ett år innan jag läste sjunde och sista boken efter att den hade kommit ut. Tror att det var därför jag inte tyckte så mycket om sexan första gången jag läste den för den var svårförstådd, mörk, folk dör osv så då började jag aldrig läsa sjuan trots att den hade kommit ut för länge sedan. Tror också att det var därför att jag visste att detta var sista boken och jag ville inte att sagan skulle ta slut, men om jag inte läste sista boken så skulle aldrig sagan ta slut ju! Jag vet inte riktigt hur jag resonerade. Men sen läste jag om sexan och tyckte den var bättre så då blev jag jättesugen på att läsa sjuan så då gjorde jag det, ungefär ett år efter den hade kommit ut alltså. Och jag älskade den!

Sedan fick jag även min lillasyster att läsa alla böcker så vi har disskuterat mycket HP. Kul att jag fick henne att börja läsa dem när mina föräldrar inte lyckades med det, som de har tjatat att hon borde läsa HP... Haha!

Så ikväll tar sagan egentligen slut, men den kommer alltid finnas i mitt liv och i mitt stora hjärta.

Glad glad glad!

Jag kom in på min utbildning!!! Jag trodde att antagningsbeskedet för universiteten skulle komma imorn men fick precis reda på att de kom idag!! Så loggade in så fort jag fick reda på det och såg att jag har blivit antagen till mitt förstahandsval! En civilingejörsutbildning i Linköping! Idag är jag glad!:D


Latis

Tja:) Tiden på jobbet gick tack och lov lite fortare idag än igår, skönt! Har lagat middag, ätit, varit inne på datan och städat sedan jag kom hem. Så nu är jag jättetrött! Borde räkna matte, har försökt räkna lite men det går inte!! Känner mig så dålig:( Buhu. Orkar inte idag - skjuter upp det lite till, det är jag bra på.

Nu måste jag lägga mig i soffan framför teven och slötitta lite på teve känner jag, orkar inte göra något annat!

Koffein: räddaren i nöden?

Mors!

Tiden gick sjukt segt idag på jobbet, var inget kul alls:( Var jättetrött fast jag knarkade både kaffe och koffeintabletter, tänk då hur trött jag hade varit om jag inte fått i mig koffein??
Kaffet på jobbet är inte så supergott samt att man känner inte för att hälla i sig varm dricka när det är strålande sol ute och över 20 grader så det är därför jag har ätit koffeintabletterna om någon undrar!

Efter jobbet cyklade jag till Ica och köpte lite saker såsom keso och kassler. Kom på nu att jag skulle gått in på apoteket och köpa en till burk koffeintabletter ._. Aja! Får göra det imorn eller på fredag för jag måste gå till biblioteket och låna någon bok att läsa, jag börjar tröttna på att bara läsa gamla nummer av Kamratposten, haha;)

Nu måste jag göra lite matte (orkar inte...) och sedan ska jag nog kolla lite på teve och sen sova, soft. Kram på er!

Inte på humör

Hej... En trött Izza som sitter här. Jag börjar känna att jag verkligen bara skriver samma sak i denna blogg. Jag skriver alltid om hur trött jag är. Men det är sant, jag är trött hela tiden. Jag orkar inte göra någonting. Jag har inte gjort någonting i helgen som inte har varit att "ta det lugnt". Jag har antigen läst eller kollat på film. Så himla tråkigt! Vill vara pigg. Vill orka göra massa roliga saker! Men det går inte när man är så trött för då blir det inget kul att göra saker, om man ens orkar börja göra något:( O det suger! Jag vill inte ha det så här. Jag har även ätit godis/glass/chips varenda dag sen i torsdag i förra veckan när resten av min familj (utom min storasyrra) åkte på semester utomlands. Nej juste, i torsdags åt jag inget onyttigt! Var fett stolt över det. Men det blir så när jag är ensam hemma, orkar inte försöka hålla suget i shack utan åker mest bara med det. Ångest...

Så mår inte alls bra just nu faktikst. Trött och underliggande ångest, mysigt...

God morgon

God morgon! Vakade kvart över sju idag, gissa om jag kommer vara trött idag:/ Jag var vaken alldeles för länge igår, Trollkarlens lärling funkade ju inte att se på så kollade på en annan film som jag hade på USB:t, en som min syrra såg i förrigår och som hon tyckte var jättedålig. Var inte så taggad på att se den när hon tyckte den var så dålig men orkade inte leta upp någon annan film så kollade på den. Den var lite underlig men jag tyckte ändå den var ganska bra faktikskt:) Var med Robert Pattionson och han tycker vi ju om, eller hur? Hihi. How to be hette filmen förresten!

Filmen var inte ens en timme och tjugo minuter så när den var klar var klockan bara tio och jag kände inte för att gå och lägga mig. Men då så såg jag att The Twilight Saga: Eclipse också fanns på USB:t så då kollade jag drygt en timme på den innan jag gick och la mig. Den är bra! Har väl sett den kanske fyra gånger eller så och senaste gången för bara några veckor sedan men den funkade ganska bra att kolla på. Det är nog en sån där film som bara blir bättre och bättre ju fler gånger man ser den! Hehe.

Idag har jag endel planer, dock mest tråkiga. Har räknat matte nu på morgonen och sen måste jag tyvärr städa och tvätta. Städade både igår och i fredags och nu ska jag bara städa mitt rum så det kommer nog inte ta så lång tid. Sen känner jag mig tvingad och lägga mig och sola också så jag får lite färg på andra ställen än bara armarna, haha;) Men nu måste jag fortsätta göra matte, puss puss


Movietime

Haj haj! Nu ska jag kolla på film (i min ensamhet...). Det gick inget bra alls på teve så bestämde mig för att kolla på "Trollkarlens lärling" som jag har den nedladdade verisionen av:) Kan ha sett den förut för jag känner igen namnet men inte handligen, tror jag inte i alla fall;) Till filmen ska jag äta popcornen som blev över från igår, lite chips kanske och godis! Men först ska jag äta en skål med keso samt krossade cashewnötter och några torkade frukbitar. Supersmaskigt! Smakar som sån därt färdigförpackad keso man kan köpa numera, men känns lite bättre när man komponerar ihop nötbladningen själv tycker jag:) Så det ska bli mumsigt. Men nu måste jag börja kolla på filmen så den blir klar någon gång så jag kan gå och lägga mig i tid, kram på er!


Snaaaaaaaaaaaaark

Jag förstår inte! Hur kan jag vara så sjukt trött?! Jag har sovit 8 h per natt och i natt uppemot 9 h, ändå är jag lika trött som om jag hade sovit kanske max 5 h? Vill vara pigg och orka göra saker nu när jag är ledig från jobbet men jag orkar verkligen inte. Det enda jag orkar göra är att ligga i soffan och läsa gamla KP tidningar eller kolla på film. Snacka om att slösa bort hela sommarlovet på att göra meningslösa grejer...


Swedish House Mafia - Save The World

Gud är det bara jag som ryser när jag kollar på den här musikvideon? Så himla bra låt och fin muskikvideo. Lov mig att ni kollar på den...


Jag är en dålig människa

Jag är en dålig människa och jag kommer antagligen inte komma till himlen! O nej, jag menar inte att jag inte kommer komma till himlen för jag inte har bloggat sedan i onsdags utan för att jag gjorde en hemsk sak idag, dock inte med flit men ändå:( Jag körde nämligen över en fågel. Med cykeln. Jag ska berätta...

Jag kom där glad i hågen i nedförsbacken inte så långt ifrån jobbet, jag cyklade ganska fort eftersom det var just nedförsbacke. Så ser jag två fåglar på cykelbanan men tänker "äh de flyttar väl på sig när jag kommer närmare"! Men jag hinner komma ganska nära innan de försöker flytta på sig, med hjälp av fötterna och inte av vingarna. De försöker alltså springa undan cykeln, inte så bra tänkt av dem. Den ena lyckas springa så den hamnar i kanten av cykelbanan men den andra springer mest bara framåt. Det är inte förens jag är riktigt nära som jag inser detta (allt gick så fort) så då bromsar jag och försöker styra undan. Lönlöst. Fågeln sprattlar med vingarna och helt plötsligt ser jag den under cykeln. När jag sedan får stopp på cykeln några meter längre bort kastar jag mig av cykeln och springer gråtfärdig fram till fågeln som ligger på marken och verkar ganska chockad. Så kommer det en tant som jag säger med en gråtfärdig röst till: "Jag körde över den!". Hon petar lite på fågeln med foten som bara ligger där och tittar lite på oss och ser rädd ut men rör sig inte. Hon petar lite till. Sedan efter några fler petningar reser den sig upp och går bort lite mot vägkanten. Sedan cyklar jag vidare. Med känslan av att jag är världens elakaste person. Hur kunde jag cykla över den?! Så himla hemskt:( O jag hade sett en sådan fågel på kyrkogården för bara några dagar sen som inte flög utan bara sprang iväg när man kom nära den. Jag misstänker att det kan ha varit en måsbebis för jag har aldrig sett någon sådan fågel förut och det brukar vara en massa måsar runt om kring kyrkogården. Men riktigt dåligt samvete fick jag:( Jag hoppas verkligen att fågeln inte skadade sig alltför mycket, den kanske lyckades undvika hjulen på något mirakulöst sätt men jag tvilar på det! Stackaren...

Duttig

Nämen tjenare!:) Idag har jag varit duktig! Har gjort två prov av sex jag måste göra denna veckan i mattekursen! Så nu har jag kommit en liten bit på vägen i alla fall! Men det tog på krafterna så nu är jag så himla trött att jag bara inte orkar blogga! Dygnet räcker inte till för allt jag vill göra för nu måste jag lägga mig i soffan och bara slappa känner jag och redan inom två timmar ska jag ligga i sängen och vara redo för att sova, är det planerat i alla fall! Önskar er en trevlig tisdagskväll förresten!

Jordgubbs fantast

Tja! Måndag idag och jag är trött (vilken nyhet va!?)! Efter jobbet tog jag en liten extra omväg på cykeln bara för att jag skulle komma förbi ett jordgubbsstånd så att jag skulle kunna smaska på jordgubbar hela kvällen:D Har redan ätit flera styckna och mums mums, jättegoda var dem! Tänkte äta nu ganska snart för jag är monsterhungrig och sedan ska jag slänga mig på soffan och njuta av ensamheten tillsammans med några gamla Kamratpostentidningar plus lite teve kanske, härligt efter en ansträngande arbetsdag måste jag säga!

Träningsvecka v.26

Måndag: 60 min cykling (ca 16 km)
Tisdag: 60 min cykling (ca 16 km)
Onsdag: 60 min cykling (ca 16 km)
Torsdag: 60 min cykling (ca 16 km)
Fredag: Inget!
Lördag: 30 min crosstrainer + ca 40 min styrka
Söndag: 30 min crosstrainer+ 20 min styrka

Supernöjd! Har varit några väldigt onyttiga dagar nu men jag har i alla fall tränat så då gör det ju inte så mycket om man äter lite onyttigare än vanligt:)

Suuuck!

Känns bra att klockan är över kvart över två och jag har knappt fått något vettigt gjort... Hmpf. Jag läser ju mattekursen på Internet och sidan var jätteseg förut så jag gick och käkade lunch istället förut vid kvart över tolv. Kollade på teve samtidigt som jag åt, det skulle jag inte gjort för det gjorde att jag blev fast där ändå till klockan två. Kollade på "Vem vet mest" och "Klockan åtta hos stjärnorna". Haha, älskar kommentatorn i "Halv åtta hos mig/Klockan åtta hos stjärnorna", så jäkla skön! Skrattar alltid åt honom. Sen ska jag åka och handla också någon gång under eftermiddagen ju, har fortfarande inte besämt vilken affär jag ska åka till:/ Hatar när jag ska bestämma något, först velar jag jättemycket fram och tillbaka och sen när jag väl har bestämt mig för något alternativ kan jag fortfarande inte släppa tankarna om vad jag ska välja! irriterande!!!

Fullspäckad dag

Tja!

Åkte inåt stan igår i alla fall vid halvsex tiden med en kompis som skulle åka dit då och sen åka hem ganska snart igen så jag åkte in och sedan hem med henne igen. Egentligen var jag inte så taggad på att åka dit men jag ville inte att de andra skulle tycka jag var för tråkig och komma med dåliga bortförklaringar. När vi kom dit satt vi på en klippa de andra hade tillbringat hela dagen på och pratade lite, sedan gick de iväg för att köpa mat och var borta typ 35 min. Sedan snackade vi lite och sen åkte jag och den kompisen jag åkte in med hem. Hela tiden jag var där kände jag mig typ, irriterad? Jag vet inte. Jag kände bara att jag orkar inte umgås med dem kompisarna, de känns inte som de är mina kompisar på något sätt. De är bara skolkompisar för mig, inga man umgås med på fritiden tyvärr. O igår fick jag veta att den som jag känner bäst av mina fyra kompisar ska åka utomlands (till andra sidan jordklotet typ) och vara borta ett helt år. Det kan ju vara bra och veta antar jag så att träffa dem igår var väl inte helt bortkastat antar jag, annars skulle jag väl aldrig få reda på det. Fick även veta att två av mina kompisar hade varit utomlands i en vecka och solat och badat.

Jag kom hem vid halv tio igår och då åt jag middag, samma mat som jag åt i torsdagskväll som jag har ätit ända sen dess, haha;) Men nu imorse frös jag in resterna så jag slipper äta det idag oxå i alla fall! Det gick inget bra på teve så satte mig i soffan och åt lite popcorn och ostbollar eller vad de nu heter och lite choklad och lite annat godis:) Blev jättemätt eftersom jag precis hade ätit en stor portion middag! Sedan gick jag och sov och vaknade vid nio-tiden.

Idag har jag en massa planer (tråkiga dock). Måste plugga matte, har ju anmält mig till en sommarkurs, städa kaninburen, skriva inköpslista och sedan åka och handla. Handligen kommer nog bli värst (eller matten!) för min syrra jobbar idag så jag kommer behöva handla helt själv:( O det är ganska mycket som ska köpas in... :/ Sen kan jag inte bestämma mig för vilken affär jag ska åka till, vill åka till Coop Forum för där kan man byta ut kolsyrepatron till Sodastream men vill samtidigt åka till Willys för de kanske har några kakor jag vill köpa som jag vet Coop inte har. Dilemma!

Badsugen? Nej

Halloj!

Vaknade vid nio imorse och åt frukost samtidigt som jag kollade på Flyg 29 saknas, kommer ihåg när det gick för några sommrar sedan på Sommarlovsmorgon! Det är dock så himla dåligt att det är dubbat nu! Det förstör verkligen hela programmet!!

Idag skulle jag egentligen göra något med mina klasskompisar men det kommer nog inte bli något, inte för mig i alla fall. En av mina kompisar ringde precis och sa att hon och en till satt vid några klippor och solade och en tredje var på väg dit för att också sola och bada. Jag blir såhär, varför kunde de inte bestämma några timmar innan och ringa och säga att "Nu möts vi här och och då", klart slut så möts alla där. Jag gillar att planera saker och vill veta i förväg om jag ska någonstans och vad jag ska göra där, nu tackade jag nej bara för att jag inte orkade packa ner badkläder och sätta mig på en varm buss och sedan en äcklig tunnelbana i 40 min för att sedan när jag kommer fram typ en och en halvtimme senare (jag måste äta och packa först i såna fall) åka hem direkt för alla är trötta på att bada. Eller åka in till stan istället och typ bara gå runt. Jag är inte som dem, jag tycker inte om att bara spontanåka in till stan och hitta på något som de tycker är kul men inte jag.

Men de ska kanske åka mot mitt håll senare i eftermiddag och då sa jag att de kunde ringa så ville jag vara med. Det skulle vara bra för mig att komma ut och träffa lite folk, har inte gjort det någongång typ sedan jag började jobba vilket var för 4 veckor sen tror jag. Men jag tycker inte ens det är särskilt kul och bada! Det känns ju inte mer lockande att åka i 40 min till ett badställe när jag tittar på vädret här, mörka moln över hela himlen... Därborta hade det tydligen varit klarblå himmel men det lär väl ändras? Jaja, jag är supertråkig och har fullt av ursäkter- jag vet. Men orkar man inte så orkar man inte, faktiskt. Jag saknar faktiskt mina gamla kompisar just nu, de som jag gick högstadiet med, vi är mer lika och jag har nog mer kul med dem, ibland i alla fall.

Gud har dålig fantasi

Gud är en härmapa. Först gråter jag och sedan gråter han. Och nu ska jag lägga mig på soffan, sätta på en film, dricka te, äta macka och chokladbollar som jag gjorde förut och försöka tränga undan ångesten. Undra om Gud kommer härma mig igen?

Help me?

Hej! Är lite irriterad på mig själv idag, trots att jag anstränger mig för att försöka kontrollera mina tankar glider de iväg mot sådant som jag inte vill tänka på. Alltså mat, vikt, ångest, tränings-tankar. Jag tänker tankar som helt enkelt inte är bra för mig. Det har varit så den senaste veckan att jag har tänkt allt mer på mat och vikt igen, jättejobbigt för jag vet inte hur jag ska få det att sluta!

Jag tror förresten dessa tankar började komma tillbaka i lite starkare styrka (för de finns väl oftast där antar jag, men ganska avlägset oftast) för drygt 2 veckor sedan när jag vägde mig, 55,9 vägde jag då. Jag fick lite ångest för under de senaste månaderna har jag ökat pyttelite i vikt mellan varje gång jag har vägt mig.

Jag bestämde redan förra veckan att jag skulle väga mig idag, fredag, två dagar efter mensen tagit slut eftersom då har vattenvikten man drar på sig innan mensen försvunnit. 55,5 visade vågen idag. Jag vet inte riktigt varför jag fick ångest över det. Kanske för att jag innerst inne hade hoppats att jag inte bara skulle ha gått ner utan gått ner ännu mer med tanke på att jag har blivit väldigt hungrig mellan varje mål nu när jag jobbar om dagarna och inte kan äta när jag vill. Eller kanske kom ångesten för att jag har känt lite ångest över vikt och mat den senaste veckan, ångest på ångest kan man säga. Jag vet inte och det stör mig otroligt mycket! Men jag tror att det är en blandning av vikt/matångest plus "ångest på ångest". O jag hatar när jag känner ångest inför dessa saker för det får mig att känna mig ätstörd igen vilket jag absolut inte vill känna!! Så nu är min fråga om någon har något tips mot att ångest över mat och vikt har börjat krypa tillbaka i mitt huvud? Hur får jag bort obehagliga tankar om mat?


RSS 2.0