Glad glad glad!

Jag kom in på min utbildning!!! Jag trodde att antagningsbeskedet för universiteten skulle komma imorn men fick precis reda på att de kom idag!! Så loggade in så fort jag fick reda på det och såg att jag har blivit antagen till mitt förstahandsval! En civilingejörsutbildning i Linköping! Idag är jag glad!:D


Kommentarer
Postat av: Linn

Den var bra! Men i och med att jag läst böckerna som en dåre så kunde vissa moment irritera ;) Haha! Men den var bättre än vad jag trodde i alla fall!

2011-07-14 @ 19:22:39
URL: http://halsogladje.blogg.se/
Postat av: camilla

ÅÅ okey :D

GRATTIS :D jag kom också in på min utbildning hihi :)

Ska du flytta då?Haha nää jag e inte bra på engelska.P eller överdrivet dålig e jag väl inte, hade vg på engelska a och b men jag har alltid haft otroligt svårt för det och verkligen fått kämpa för vg.

men du skulle bara veta vad nervös jag var när jag åkte till england för att ingen skulle förstå mig haha^^men de gick fint o jag fick faktiskt komplimanger för att min engelska var bra o visst jag märkte ju att om man jämförde med endel tyska, franska o andra au pair tjejer jag träffade så var ju svenskarna ganska mkt bättre hehe :) så egentligen kan man nog mer än vad man tror :)

2011-07-14 @ 20:33:36
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anonym

Så skoj, roligt! Grattis!Själv söker jag till sverige med utlänskt betyg och sitter på vissa skolor med det bästa betyg någon av årets utlänningar har till just denna utbildning, men jag kommer antagligen ändå inte att slippa in för att utlandskvoten är 0... Suck, det skulle kännas okej om det är för att mina betyg är för dåliga som jag inte kommer in på en av de utbildningar som kräver högst betyg, men det känns inte okej då jag redan sitter med toppbetyg och borde bli antagen... Ännu ifjol hade jag blivit antagen till 6 av de utbildningsprogram jag skulle vilja studera på... Jag blir så less att de inte tar in utlänningar på betygen till Sverige, här där jag bor finns det inte utbildningar på svenska i samma utsträckning. Aja, hösten 2012 ska de väl ändra så utlänningar också har en chans att kunna bli antagen till de utbildningar som kräver högst betyg (t.ex. läkare) så får väl vänta till det om inget annat :(Så nu känns det bättre när jag har fått avreagera mig, haha ;)

2011-07-14 @ 22:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0