Myskväll med mig själv

Hej:) Jag kan börja med att säga att middagen blev faktiskt över förväntat god, härligt med tanke på att jag ska äta det till lunch imorgon! Efter att ha diskat och fixat i köket la jag mig ute i hängmattan för första gången i år och läste ut min bok samtidigt som jag drack espressokaffe, mums! Sedan fixade jag iordning glass med banan i en skål och kollade lite på Plastikkirugerna på TV4 play. Sedan blev chipssugen så åt lite chips och sedan blev jag godissugen igen så jag åt kanske fem vinergummin och nu ska jag springa och duscha och fixa frukost för morgondagen, sen sussa!

Åh så skönt, imorn ska jag ta bilen till jobbet! Jag får inte bara hela 17 mins sovmorgon utan jag slipper anstränga mig också för att ta mig till jobbet, skönt^^ Får träna hemma istället. God natt på er!


Suck it up honey

Morsning. Nu har mina föräldrar och min lillasyrra åkt på semester utomland. De åkte vid halv tre tiden tror jag så det var när jag fortfarande var på jobbet. Kände mig så sjukt löjlig igår för att trots att jag är snart 19 år så grät jag när jag låg i min säng och skulle sova. För att min familj kommer vara borta i TVÅ veckor? Hur stört är inte det. Men är rädd att något ska hända. Att det ska hända en olycka och det var sista gången jag såg dem igår. De ska till Sardinien förresten och har hyrt en husbil där som de ska åka runt i. Bilolyckor händer ofta. Men ja, jag är rädd att jag ska förlora dem. Töntigt, jag vet. Så nu får jag fan skärpa mig!! Är ju faktiskt inte helt ensam hemma, min storasyrra är ju också kvar. Så nu ska jag gå på toa och sen ska jag gå och börja laga mat, kikärtsgryta med ris ska jag göra. Men min syrra kommer inte hem förens lite senare ikväll så får äta ensam. Vilket jag kommer få göra både på fredag och söndag. Kanske lördag också men det vet jag inte än, ska kanske träffa några kompisar från skolan då men får se om det blir av! Jag är absolut inte van att äta middag själv så det känns jobbigt. Men jag ska klara  det, jag är duktig!


Sunny side

Halloj:) Gud vad varmt ute det är idag:O Så himla tur att jag kunde jobba i skuggan nästan hela tiden, annars hade jag dött! Förstår mig verkligen inte på de som jobbar i solen, hur ORKAR dem?! Helt obegripligt för mig.

Igår hade jag inte tid att uppdatera för först så blev maten klar väldigt sent så jag kom i ofas eftersom när jag hade ätit klart var klockan halv åtta. Jag och min syrra kollade då på första delen av filmatiseringen av "Stenhuggaren" av Camilla Läckbergs bok. Jag såg de två tidigare filmatiseringarna av hennes böcker förra veckan och jag tycker att de är bra gjorda:) Dock tycker jag att det nästan inte att någon karaktär stämmer överrens efter hur de beskrivs i boken och sådant drar alltid ner ett filmbetyg för mig:/ Men men, sedan kom jag på att jag var tvungen att dela upp en lång MP3 ljudbok fil till kortare men så var programmet jättekonstigt för hela tiden när jag öppnade det var spåret över dubbelt så långt och i slow motion typ!! Blev jätteirriterad så satt och försökte fixa med det utan att lyckas så somnade väl inte förens strax innan halv elva... Not good när klockan ringer halv sex på morgonen och man måste stiga upp... Men jag tror att jag har löst det problemet nu (hoppas, hoppas, hoppas) i alla fall.

Men jag har inte så mycket kvar på min ljudbok nu, jag måste be pappa ladda hem någon/några ljudböcker till mig ikväll. Annars är det för sent för resten av min familj (förutom min storasyrra) åker på semester imorn:( Det var tänkt att jag också skulle följa med men sen fick jag ju jobbet som sträcker sig över hela sommaren och då valde jag jobbet såklart. Så nu kommer jag behöva vara jättemycket ensam de kommande två veckorna för min syrra jobbar ju också men på lite oregelbundna tider så ibland kommer vi träffas i alla fall;) Alltid något. Men nu måste jag fixa lite saker, puss puss på er därute i värmen!

Kortet

Så här blev kortet, och våga inte säga att det är fult, haha^^ Är lite Rio-inspirerad eftersom jag såg den i helgen, mycket gullig fågel och film:)


Värmekänslig:(

Tja=) Har varit på jobbet hela dagen och kom hem för drygt en halvtimme sedan. Var som vanligt på jobbet idag, lite segt men det är det väl alltid antar jag. Det var väldigt varmt ute men som tur va kunde jag arbeta i skuggan större delen av tiden. Så sjukt skönt, annars hade jag blivit grillad och så svettig att hela min t-shirt blivit blöt. Fräscht? Inte så värst. Men det ska tydligen bli väldigt varmt hela den här veckan, jobbigt:( Jag tycker om när det är lite halvvarmt, är ganska värmekänslig tror jag så svettas lätt trots att ingen annan gör det. Jättejobbigt.

Men nu har jag inte tid och sitta här och svamla, jag måste rita ett grattiskort till min syrra! Kom på att jag skulle ritat det igår och sedan satt det någonstans så hon skulle se det direkt när hon klev upp. Synd att jag kom på det imorse fem minuter innan jag skulle gå... För hon skulle nog bli väldigt glad om hon hittade ett fint grattiskort men nu får jag ge henne det sedan när hon ska öppna presenter istället. Lite tråkigt men så får det bli:/

Veckans träning

Juste! Kom på att jag har tränat idag också, nu på kvällen faktiskt. För inte alls länge sen om jag ska vara korrekt, hehe;) Filket fint minne man har ibland alltså. Tänkte dra en "Veckans träning" denna vecka för det var så länge sen jag gjorde det känner jag!

Måndag: 60 min cykling (ca 16 km)
Tisdag: -
Onsdag: 60 min cykling (ca 16 km)
Torsdag: 60 min cykling (ca 16 km)+ 30 min crosstrainer
Fredag: 30 min crosstrainer
Lördag: 60 min lugn promenad
Söndag: 30 min crosstrainer, 30 min styrka (mage, rumpa, armar, ben)

Är supernöjd med veckans träning men önskar att jag hade bytit ut torsdagens crosstrainer mot ett styrkepass istället, men annars, supernöjd!

Hej matte!

Morsning:) Icke så händelserik dag idag inte, har varit och handlat lite mat, kört Sims samt kollat på film. Typ det enda jag har gjort! Men det har varit skönt. Imorn är det jobb igen, buhu. Imorn så fyller även min syrra år, 17 fyller hon. Av mig kommer hon få ett expansionspaket till Sims, typ Drömjobb eller något heter det. Har jag tur låter hon mig installera det på min dator också kanske om jag är lite snäll:)

Juste, idag anmälde jag mig även till förberedande mattekurs för de som ska läsa något program med matte i sig på högskolan. Kursen läser man över Internet så det är ju lite nytt för mig. Så imorn tänkte jag börja kolla lite på matten för idag hinner jag nog inte, ska kolla på film klockan nio så det blir nog lite tajt med tiden och då är det bättre att använda den lilla tid jag har till något roligare (och vettigare? hihih) som t ex spela Sims! Håller ni inte med? Känns lite jobbigt att behöva både jobba och plugga men det ska nog gå bra, trots att jag kanske inte är en klippa på matte... Är lite rädd att jag inte ska klara av matten på högskolan. Eller är faktiskt mer än "lite" rädd för det, rättså skräckslagen faktiskt. Men jag hoppas att den här sommarkursen går bra i alla fall så kanske den rädslan kommer släppa lite åtminstone...

God morgon!

Halloj! Dagen igår va okej, lite tråkig men men. Vi åt först en klassisk midsommarlunch med sill och potatis och sådant, mums va gott det va!:D Hihi, jag älskar sill:P Sedan efter några (många) timmar åt vi middag, lite blandat kött som hade tillagats på grillen men jag åt bara kyckling. Till det blev det potatisgratäng med huuur mycket grädde som helst. Nästan 5 dl till en ganska liten form. Jag som inte brukar äta grädde i mat... Petade bort lite av såsen och osten som jag inte brukar äta så då gick det bra. Det jag tycker är jobbigast med att äta hos andra är att man inte vet hur de lagar mat eftersom det är inte säkert att de lagar maten på samma sätt som man gör hemma så därför kändes det skönt att vi satt och "kollade på" när de lagade mat för den där familjen har som en bardisk vid köket så sitter man där har man full uppsikt vad som händer i köket. Därför var det ändå skönt att jag visste hur maten tillagades, vilka ingridienser som var i allting och så. Ett kontrollbehov jag har som jag borde försöka träna bort...

Sedan åt vi såklart jordgubbar och till det blev det glass och maränger! Gotti! Fast jag har ätit jordgubbar varje dag i typ två veckor så det känns inte så speciellt med jordgubbar som det brukar göra, haha;)

Men det var gårdagen. Idag vet jag inte riktigt vad som händer? Lär vara ganska trött för vi kom inte hem förens två i natt... O jag vakna klockan åtta så jag har inte sovit så mycket. Men får se vad jag hittar på i alla fall!

Midsommarplaner

Hej hej! Vakna tidigt idag så kommer vara jättetrött ikväll. Jag och min lillasyster ska följa med våra föräldrar till pappas gamla kompis och hans familj för att fira midsommar. I början av veckan tyckte jag att det skulle bli "okej-kul" men nu har den lilla positiva synen på saken helt försvunnit för min lillasyster har under hela veckan klagat och gnällt och klagat lite till på hur TRÅKIGT det kommer bli. Så ja, nu känner jag ungefär lite samma sak som hon bara för hon har påverkat mig, tack så myket lixom! Så jag tror att eftermiddagen och kvällen kommer bli jobbig. Jag vet inte men jag tror att det bara är vår familj som ska dit, vet inte om det skulle vara bättre eller sämre om det hade varit jättemånga där för är det många kan man smälta in ganska bra och inte behövas synas lite. Det är lite svårt när man bara är 8 pers... Men får se hur det blir, kan bara hoppas på det bästa antar jag! O inte kommer jag kunna dricka lite alkohol och slappna av lite för pappa lär "tvinga" mig att i alla fall köra bil hem, det bestämde han redan helt mot min vilja när han bestämde att vi skulle dit. 
Har ni några planer för midsommar förresten?

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER I ALLA FALL VAD NI ÄN SKA GÖRA!:)



Vinstlotten

Halloj:D Jag hat-älskar detta väder! Det regnar, blåser och är kallt. Jag hatar det samtidigt som jag älskar det! Jag förstår att ni tycker jag är rätt korkad som säger att jag jag delvis älskar detta väder men lugn, jag ska förklara! När det är sådant här väder är det ganska svårt att jobba på mitt jobb, jorden blir för blöt och ingen tycker om att stå ute och jobba i regnet i flera timmar. Detta gjorde att jag fick sluta tidigare än vad jag egentligen skulle:D Utan att faktiskt ens behöva uppleva den obehagliga känslan att stå ute och jobba i regn i flera timmar! Jag drog nämligen "vinstlotten" kan man säga idag för jag och en tjej till skulle städa inomhus idag, dammsuga och moppa och sådant vilket alltid görs sista dagen inför helgen. Så det bettyde att jag fick sluta tidigare trots att jag inte behövde uppleva regnet utomhus, woho^^ Sedan att jag blev genomblöt på cykeln på vägen hem är väl en annan sak...

Innan vi slutade fikade vi även på jobbet eftersom det är midsommar, mumsigt var det. Åt en kanelbulle och en biskivi, smaskens! Nu ska jag kolla lite på Plastikkirugerna på Tv4 play:)

Nemas problemas? Inte riktigt

Hej, hehe förlåt för att jag var lite "smårirriterad" igår (riktigt förbannanad med andra ord) här i bloggen men jag var tvungen att få ut lite känslor. När jag skulle sova kände jag mig fortfarande helt uppstressad och hade därför svårt att sova, irriterande eftersom jag var ju faktiskt väldigt trött under uppstressheten. Men tillslut kunde jag somna i alla fall, tur det.

Idag cyklade jag till jobbet för andra gången den här veckan. Det gick bra men hemvägen var riktigt jobbig då jag hade väldigt mycket motvind, men det gick ändå bra att komma hem^^ Nu är jag typ vrålhungrig och hoppas att det inte blir alltför sen mat. Det blir någon pastagratäng med färdiköpt ostsås (Kelda), tomatsås (färdigköpt) och strimlad skinka. Jag har fortfarande svårt för både ost, pasta och alltför mycket halvfabrikat i mat så denna middag känns inte helt bra för mig... Tyvärr. Jag önskar att jag kunde säga att jag inte hade något problem med att äta ostsås men det har jag. Mer problem än vad jag skulle vilja ha.


Yes yes yes

Yes! Jag tror jag har lyckats! Allt som behövdes var några tårar (+ flera timmars ansträninging)! Nu ska jag sova, god natt!

Funka då jävla skit program

Nä nu ger jag snart upp på att försöka dela långa filer, det GÅR ju bara inte!!! Men såklart kommer jag inte ge upp, kommer antagligen sitta i flera timmar och försöka imorgon igen... Kul liv jag kommer ha de närmsta dagarna. Först jobba och sedan sitta och ladda ner konstiga program som jag kommer ångra att jag någonsin har laddat ner. Fy fan vad irriterad jag är just nu!

Arg som ett bi!!!

ÅHHH vad jävla trött jag blir!!! Jag har försökt både jättelänge igår OCH idag att hitta ett program som kan dela upp långa MP3 filer till korta!! Jag hittar massa program som verkar bra, men förstår jag hur de fungerar? Nej. Finns det några instruktioner om hur man använder programmen? Knappast. Jag blir så arg!! Har du något tips på något lättförståligt program som delar långa MP3 filer till korta så kommentera genast innan det händer en olycka för jag  blir snart så förbannad att vad som helst kan hända...

Vidskeplig?

Hej! Åh vad trött jag är just nu. Har varit en lång dag... Först så jobbade jag från sju till fyra, sedan åkte jag till ett stort köpcenter för jag skulle till tandläkaren som ligger precis brevid köpcentret. Kollade lite efter present till min syrra som fyller 17 om knappt en vecka men hittade inget:/ Sedan gick jag mot tandläkaren, var riktigt nervös då jag läste mitt horoskop i Metro imorse. Så här löd Vågens tecken idag: "I tecknet finns indikationer på att ett möte eller ett telefonsamtal kan få vissa överraskande konsekvenser". Trodde det syftade på mitt tandläkarmöte och så tänkte jag att de skulle säga att jag hade en massa hål;) haha. Men det gick bra! Inga hål!!:D:D Bör förresten tilläga att jag inte är en Våg, jag är Lejon men Metros våghoroskop brukar stämma in mycket bättre på mig än vad lejonets gör så jag brukar läsa båda och ta det som jag tycker verka stämma, hehe;)

Sedan åkte jag hem och käkade middag, lite bruna bönor och potatisbullar och till det åt jag massa morötter, keso och lingonsylt:D Mums. Nu ska jag kolla lite på TV och försöka slappna av, känner mig helt uppstressad av någon anledning (men samtidigt trött) Hoppas er dag har varit toppen i alla fall!


Planering

Tjo:) Idag har jag ätit ganska mycket onyttigt, men också lite nyttigt:) Har bestämt mig för att jag ska försöka äta hyfsat nyttigt i veckorna så jag kan äta godis och kakor på helgen utan att få dåligt samvete, det låter väl bra? Är rädd att jag ska gå upp för mycket i vikt nu när jag knappt tränar någonting men äter lika mycket som förut när jag tränade bra mycket mer...

Men idag har jag i alla fall varit duktig och tränat, 30 min crosstrainer och 25 min styrka! Är nöjd. Har bestämt att jag ska försöka cykla till jobbet tre dagar i veckan (3 h), köra styrka två gånger (1 h) plus träna en gång på crosstrainern/jogga i veckan (0,5 h). Det känns som jag borde klara det. Men om jag t ex bara cyklar två gånger på en vecka kan jag ju byta ut det mot ett crosstrainer pass på en halvtimme eftersom cyklingen inte alls är lika ansträngande som ett crosstrainerpass eller joggpass. Senså är det ju inte hela världen om man inte tränar som jag har sagt någon vecka... Det får jag inte glömma!! Men det känns viktigare att komma igång med träningen än att inte äta onyttigt i veckorna för om jag bara kommer igång med träningen tror jag att maten kommer lite automatiskt:)


Sötsug?!

Är ledsen över att behöva säga det här, men jag har lite ångst, över vad jag har ätit under morgonen. Först åt jag en ganska stor men bra frukost (ingen ångest över det) men sedan åt jag ett par godisar nästan direkt efter frukosten. Sedan ganska många kakor och några till godisar. Åh!! Jag har verkligen fått tillbaka mitt sötsug som jag lyckades minska för ett halvår sedan, men nu är det tillbaka i nästan samma styrka som förut:/ Kan inte vara hemma knappt utan att jag är supersugen på godis, kakor eller annat onyttigt! O när jag är supersugen slutar det oftast med att jag äter det jag är sugen på:( Jag är irriterad idag.


Gääääääääsp

Hur kan jag bara vara sååå trött??? Låg och vilade/halvsov en timme innan maten men jag blev inte piggare för det. Inte alls. Jag håller redan på att somna nu känns det som. Men om jag går och lägger mig nu kommer jag vakna jättetidigt imorn och det vill jag inte... O det gick inget bra på teve heller, såklart. Så tänkte kolla på något på datan för min syrra är inte hemma:( Vet inte vad jag ska se. Någon okomplicerad film för jag orkar inte anstränga mig. Så med detta inlägg säger jag tack för idag och god natt på er!:)

Seg dag på jobbet

Morsning:) Är väldigt trött idag, fast jag somna halv tio! Jag har bestämt mig för att istället för att gå och lägga mig nio i fortsättningen ska jag gå och lägga mig senast kvart i nio, det är tidigt men jag måste få sova mina 8 h annars orkar jag inte...

Idag var det sjukt segt på jobbet, höll på att plantera om en massa blommor som hade dött sedan förra veckan av förtorkning. Vädret gjorde inte mitt sega uppdrag något vidare roligare eftersom det först bara var sjukt kallt och sedan regnade det på mig:( Buhu. Sen så var jag väldigt hungrig också, men det är jag ju nästan alltid. Äter en stor portion mat, blir jättemätt, blir hungrig inom en timme. Jobbigt?! Ja. Men sedan blev jag glad när jag fick gå hem i alla fall:D Vred på högsta värmen i bilen och bara satt och njöt av den varma luften som värmde upp mina händer och resten av kroppen...:) Hihi så skönt att jag inte cyklade idag, då hade jag seriöst frusit ihjäl om händerna och det är aldrig kul.

Har inga direkta planer inför ikväll eller helgen. Ta det lugnt typ? Ska ju bli dåligt väder så inte kan man sola och bada om man skulle vilja göra det. Gör ni något kul i helgen?

Lalalaaa

Tjänare! Har haft en bra dag på jobbet, har rensat gravar hela dagen samt vattnat lite så har burit på en del tunga vattenkannor. Mina knän, rygg eller axlar mår alltså inte så bra:( Men jag hoppas att de hinner repa sig under helgen!

Imorn ska jag ta bilen till jobbet, wii:D Då får jag hela 17 minuters sovmorgon, men dock ingen motion:/ Men efter jobbet ska jag förbi min skola och hämta ut mina betyg eftersom vi inte fick de på studentdagen och det skulle bli så jobbigt och cykla till skolan och sedan hem igen, lite väl långt lixom...

Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit på jobbet, lagat mat (lax och quiona) och promenerat med mamma till bibliotekt. Nu ska jag strax duscha och sen gå och lägga mig. Har gått och lagt mig klockan nio alla dagar förutom någon dag där det blev lite senare. Då somnar jag runt kvart i tio för först ska jag äta mitt kvällsfika och sedan läsa lite. Men idag är jag så trött så jag tänkte satsa på att lägga mig lite tidigare, kanske så man ligger redo för kvällsfika i sängen kvart i nio typ. Men av någon anledning kommer jag på massa saker som jag bara måste hinna med att göra innan jag går och lägger mig och får tillslut jättebråttom att göra alla saker eftersom jag ska ligga i sängen klockan nio. Suck lixom!

Dagens krämpor

Jag har suttit och ritat och mätt med hjälp av Eniro och det verkar som jag har ca 7-8 km till jobbet, fett bra att cykla nästsan 1,6 mil varje gång jag cyklar:D O förresten, om jag klagade på mina fysiska problem igår är det ingenting jämfört med vilka problem jag har idag! Har gått runt och burit på en massa vattenkannor (12 kg i varje hand=24 kg) hela dagen. Mina axlar är helt slut. Likaså är min rygg. Mina knän mår lite bättre tror jag i alla fall idag, eftersom jag mest har vattnat och inte rensat så många gravar. Gjorde det bara de två sista timmarna på arbetsdagen och av någon anledning gick det passet jättefort, fick en chock när alla andra börja gå och och jag kolla på klockan och insåg att det var dags att gå och byta om! Lycka!

Jag är en snäll människa

Sitter och äter Daim, min syrra vann 3 kg Daim när hon var på Gröna Lund igår! Jag är en snäll människa så jag har självklarat erbjudit mig att hjälpa henne att äta upp dem, om hon inte skulle orka äta upp alla själv:) Hehe


Kidsen på Luna:)

Barnen på Luna? Kommer ni ihåg när det gick för en massa år sedan? Hela 11 år sedan närmare bestämt, herregud vad länge sedan... Det går i alla fall att se på Svt Play så det är bara att börja kolla^^ Annars går det på lördagar halv åtta tror jag för er som vill se på tv (dock är det ju sjätte avsnittet då)


Äntligen lite träning

Halloj! Tillbaka idag igen:D Jag sa ju att uppdateringen bara kanske skulle  bli gles! Idag mår jag ganska bra psykiskt men fysiskt är det lite sämre. Har ont i både rygg och knä på grund av jobbet, jag hoppas att jag vänjer mig så jag slipper ha ont i dessa kroppsdelar varje dag under hela sommaren:( Jag jobbar ju då på en kyrkogård och idag har jag bara rensat gravar (förra veckan planterade jag massa blommor på gravarna) dvs att man tar bort lite gamla ruttna blommor och snyggar till jorden. Typ. Eller så har jag fattat det som att man ska göra i alla fall^^ Haha. Men det är väldigt slititgt för både knä och rygg så inte konstigt att jag har ont! Samtidigt som jag fixar med gravarna lyssnar jag på musik eller ljudbok, ganska soft egentligen. Men någon gång ibland livas tillvaron upp när man helt plötsligt råkar gräva upp ett djurkranium (!!!) ur jorden! Haha för ja, det gjorde jag faktiskt idag, gissa om jag vart chockad när jag såg va det var?:O

Och idag tog jag cykeln till jobbet, jag provcyklade igår med mamma som vägvisare så jag skulle veta vilken väg jag skulle ta. Så både igår och idag blev det 60 min cykling, det gillas! Har ju varit lite off på träningsfrontern de senaste två veckorna på grund av allt som har med studenten att göra samt att jag har varit så sjukt trött. Men det är ju jättebra att klämma in motion på väg till och hem från jobbet så behöver jag inte lägga ner hemma-tid på träning om jag inte vill! Märkte även att jag var piggare när jag kom hem efter att ha cyklat istället för tagit bilen (körkort och förälder som lånar ut bilen är bra att ha)! Så hoppas jag på att somna gott i natt efter denna cykelansträning! Får se hur jag tar mig till jobbet imorn, men det lutar nog åt cykeln men får se!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, rita lite kanske? Eller spela Sims? Bloggar har jag redan kollat så det behöver jag inte göra igen:) Men ni får ha det super guys, puss puss:P

Svag blogglust

Gud förlåt att jag är så seg!! Men jag känner inte för att blogga just nu och har ärligt talat inte känt för det de senaste månaderna. Jag vet inte, men jag tror nog att det har märkts i bloggen att jag inte är så supertaggad på att göra inlägg här? Anledningen till det är nog för att jag behöver inte ert stöd lika mycket nu och jag känner inte samma behov av att behöva ventilera mina tankar hos er. Men jag kommer självklart ha kvar bloggen men om det blir lite tyst här vet ni i alla fall varför:)

Filmtajm

God kväll! Hoppas ni har haft en bra dag! Så skönt att vara ledig efter att ha jobbat i fyra dagar för mig:D Älska ledighet. Nu ikväll ska jag och min lillasyster kolla på filmen som börjar klockan nio på 5:an, typ Matte söker husse tror jag den hette. Kan tänka mig att den är ganska tråkig men det gick inte så mycket annat så man får ta vad som går, haha^^ Till filmen ska jag äta fruktsallad, dricka te och äta godis! Mums mums! Blir nog choklad, och kanske lite Ahlgrens bilar. O kanske lite chilinötter! Hej svullkväll typ! Men måste gå och fixa nu, puss puss!


En riktigt sommardag

Halloj, har suttit och stekt i solen med lillasyster under eftermiddagen på några klippor vid vattnet. Badade även för första gången i år! I bara bikini och inte med shorts också, så stolt!! Men måste nog köpa en ny bikini, trosorna är väldigt stora och hänger, inte så snyggt. Så det får jag göra snarast. Käkade några jordgubbar när vi satt på klipporna också, gott!

Nu har jag njutit tillräckligt av det varma vädret och ska spela Sims fram till maten, skojsigt! Men först tänkte jag läsa lite bloggar, kramisar på er där ute i värmen!

Bokförlagsmöte

Hej hej! Har varit hemma i nästan en timme, så skönt att sluta tidigt! Det var riktigt varmt idag också, ganska jobbigt och sitta och plantera blommor i gassande solsken ._. Fortsätter det vara så här soligt kommer jag få en snygg bondebränna lagom till midsommar^^ :O

Idag kom jag på att jag inte alls kommer få en slapp och jobbfri eftermiddag som jag hade tänkt för jag ska på ett möte med ett bokförlag vid fem. Jag och en kompis skrev en djurbok för barn som projektarbete och nu ska vi då på ett möte med ett förlag som ev. ska trycka vår bok! Jättekul om den skulle bli tryckt!

Men nu ska jag äta min fruktsallad (innehåller melon, äpple, banan, blåbär, kesella, naturell yogurth, honung, linfrön, hasselnötter, mandlar) medan jag läser lite bloggar och dricker saft! O saften är inte ens sockerfri, all min Fun light är slut och jag var extremt saftsugen så det fick bli sockersaft. Känns sådär typ. Bannlyste ju sockersaft och läsk för drygt 1-2 år sedan och har knappt druckit det sen dess. O nu dricker jag ett helt glas. Men men... Vad är det för fel på att dricka sockersaft egentligen? Ärligt talat borde det ändå vara bättre att dricka än Fun light som bara innehåller konstgjorda saker lixom...


Studentmottagningar x3

Förlåt att jag är så seg! Men jobbet är ganska krävande och är helt slut när jag kommer hem. Men idag kan jag inte vara så trött för jag ska på tre (!!!) av mina kompisars studentmottagningar! Det är lite jobbigt för jag kommer behöva gå runt till alla tre helt ensam:( Skulle kännas bättre om jag inte behövde gå runt själv men men, så blev det:( Ska alldeles strax gå och börja göra mig iordning, dvs duscha. Man känner sig inte så fräsch efter att ha legat i rabbatter och planterat blommor en hel dag! Men det är bra betalt så jag ska inte klaga! Haha!

Imorn slutar jag tidigt förresten, redan kvart i ett!!! Lycka. Så då ska jag skriva något fint och planerat inlägg hoppas jag, för det har ju varit lite glest med dem på senaste tiden:/ Men hare bra tills dess, puss och kram på er såklart^^

Glödande trötthet

Gud är verkligen helt slut! Har varit en jobbig och framför allt VARM dag på jobbet. Svetten bara rann kändes det som:( Väldigt jobbigt. Hatar att jag är så känslig för värme, svettas lätt. Har känt mig riktigt ofräsch mest hela dagen. O imorn lär jag antagligen vara ännu tröttare, bra att jag då ska köpa studentpresenter till tre pers. Jag lär bara ta första bästa typ för jag kommer inte orka leta efter en bra present.

Nu ska jag köra lite Sims tror jag, sedan duscha och gå och lägga mig tidigt- senast klockan nio ska jag ligga nerbäddad i sängen med mitt kvällsfika. Absolut senast!!! Annars kommer jag aldrig komma upp imorn... Idag gick jag upp klockan fem men imorn får jag förhoppningsvis lite sovmorgon iaf!!

Jogging

Jag och syrran var ute och joggade tidigare ikväll, 5,4 km på 30 min och 30 sek! Behöver jag säga att jag är nöjd?! Men det var riktigt kämpigt:( Hade smått håll hela tiden och en gång fick jag så mycket håll att jag var tvungen att stanna i några sekunder. Men som tur var släppte det väldigt snabbt och jag kunde springa vidare!

Nu ska jag och syrran se på film, Scary Movie 4. Just nu känner jag mig lite stressad för det verkar som bussen jag ska ta imorn går typ tre gånger om dagen ungefär eller något sådant, måste alltså hitta något annat sätt att åka! Gah! Men vi höres imorn, efter min första arbetsdag. Herregud, hur ska jag orka gå upp tidigt hela sommaren?!

Sola sola sola

Tog cykeln och cyklade ner till några klippor och solade, varmt! Pust! Var ensam men om jag hade haft någon med mig hade jag nog badat, men inte nu när jag var ensam;) Nu kom jag precis hem och tog en snabb dusch för jag blev helt svettig efter cykelturen tillbaka. Nu ska jag ha Nationaldagsfika med ambrosiatårta, smaskens! Sedan orkar jag nog inte bygga upp mitt lager med D-vitamin mer utan jag kommer nog sitta framför datorn. Eller rita kanske, blev sugen på det när jag lite snabbt ritade ett öga medans jag startade upp Simset i förmiddags. Men jag får se vad jag gör!


Steeeeeeeeeeeek

Tjenare brudar!:D Idag är det strålande väder till ära av Nationaldagen! Ska nog lägga mig ute och steka lite i solen sedan, skönt! Jobba lite på brännan. Imorgon börjar jobbet, kommer behöva gå upp typ i gryningen:S Hur ska jag klara det? Jag är lixom van att få sovmorgon sex dagar i veckan eftersom de senaste veckorna i skolan har jag haft bara en dag jag har börjat åtta... Kommer bli riktigt kämpigt men jag hoppas att jag vänjer mig fort!

Idag har jag ätit en stor frukost, en macka med rostbiff, remoulad och sallad på samt en liten liten skål med risgrynsgröt. Jag blev väldigt mätt! Men anledningen till att jag åt så mycket var för att jag inte ville börja äta massa kakor direkt efter frukost och hitills har jag inte krubbat upp några kakor, smart va?!:D Hehe...

Men nu ska jag få tiden att gå tills jag ska ut och sola genom att köra Sims!

Uttråkad

Usch jag är fruktansvärt uttråkad:( Det är ändå väldigt tur att jag ska jobba hela sommaren för vad skulle jag annars göra? Sitta hemma och klaga på att jag inte har något att göra varenda dag? Nu kommer jag i alla dall bara göra det på helgerna! 
Men jag tror att jag ska starta upp Sims nu, inte för jag känner för att spela det direkt men det gör att tiden går i alla fall! Borde träna men har inget att kolla på medans jag tränar och då går det ju inte:(

O alltså, varför har konstiga människor börjar kommentera bilder på mig på Facebook plus börjat skriva till mig i chatten? Det är bara creepy.

Kan passa på att fråga nu medans jag kommer ihåg också: har någon tips på saker att ge i studentpresent? Tre av mina kompisar tar studenten nästa torsdag och något måste man ju köpa till dem!:)

Kroppsnoja

God eftermiddag:) Idag har jag inte gjort så mycket hitills, har läst ut Isprinssesan, ätit lunch samt legat ute och solat lite. Sedan blev det för mycket moln så jag begav mig innåt och mot datorn istället!^^

Låg ensam ute på tomten och solade, i bikinibyxor och linne. Det är lite jobbigt att bara ligga i så lite kläder som bara trosor på benen. Känns som låren väller över bara för mycket. Men jag ska bli bättre på att inte tänka negativa tankar om mig själv! Jag lovar. För egentligen, alla är ju så himla upptagna med att tänka dåligt om sig själv och sin kropp att de över huvudtaget inte hinner med att kolla på hur andras kroppar ser ut, så varför ska man lägga ner en massa energi på något så onödigt som att oroa sig för vad andra tycker och tänker om ens kropp?

Sedan är det bara att acceptera att vi alla ser olika ut. Vissa lår går ihop när man står ihop med benen, andra gör det inte. Alla kroppar ser så himla olika ut och hur svårt det än är har jag faktiskt börjat acceptera att jag inte kan få bort fettet som sitter på mina övre lår och rumpa. För att få bort det skulle jag vara tvungen att gå ner bra många kilon till och bli underviktig, men varför skulle jag göra det? Min kropp mår bra av att väga så mycket som jag gör idag så varför ska jag ta ifrån den det? Vaför ska jag gå ner till en ohälsosam vikt bara för att mina lår ska bli mindre?

Så alltså är det bara dumt att jämföra sig med någon annan för det för dig inte gladare så sluta upp med det för det tänker jag i alla fall försöka göra! Förresten så är jag så glad för att Egoina har tagit tag i saken och startat en "kampanj" över att det är normalt att låren går ihop. Paow har ju också startat någon slags "kampanj" där hon försöker krossa idealen men jag måste säga att jag inte tycker att hon lyckas så bra, hon bryr sig för mycket om vikt och sin kropp för att jag ska kunna tro på vad hon säger om att hon vill krossa idealen, tyvärr.


Systra mi

Vet ni, jag blev så himla glad över en grej min syrra sa till mina föräldrar på torsdagmorgon. De hade varit lite högljudda när de höll på att ställa tillbaka soffan eller något efter studentmottagningen på onsdagkvällen och då sa min lillasyster åt dem att vara tysta, så att jag inte skulle vakna för hon ville att jag skulle sova länge och vara glad på torsdagen för jag hade varit så sur enligt henne på onsdagen. Jag var dock inte just sur men bara väldigt trött och mådde extremt illa hela dagen så jag var väl ganska vrång och otrevligg. Men jag blev löljligt glad  när jag fick veta att hon så gärna ville att jag skulle vara glad så att hon sa till mina föräldrar, hihi:)

Bikiniångest

Hej... Har lite ångest idag igen. Har redan ätit några godisar och några kakor:( Men ska försöka att inte tänka så mycket på det för jag ska iväg och bada och sola med några kompisar. Fick ett SMS för någon halvtimme sedan där min kompis frågade om jag skulle med och bada och min första tanke var som vanligt "nej". Det är alltid min första tanke att svara när någon kompis frågar om man vill hitta på något. Men tänkte sedan efter och sa "ja". Men känner lite ångest över att behöva sätta på sig bikinin men det som är bra är att jag kan ha på mig bikiniöverdel och shorts om jag vill. Min överkropp är jag ganska nöjd med så det gör inte så mycket att visa upp den i bikini men det är underkroppen och då särskilt övre låren jag kan ha riktigt mycket ångest för att behöva visa, men det kan jag då lösa genom att ha shorts på mig. Men mitt mål för sommaren är att jag ska våga bada i alla fall en gång utan shorts! En enda gång skulle räcka... Det har jag inte gjort på år...

Men nu måste jag gå och fixa min lunch för att jag ska hinna äta den innan jag ska iväg. Ska göra en räksallad med räkor, sallad, gurka, majs, paprika, avokado och kanske något mer:D Kommer bli jättegott!

Parken Zoo

Tjena tjena:) Har varit en lång men kul dag idag! Jag, min syrra, mamma och pappa var på Parken Zoo i Eskilstuna och kollade på en massa djur. Jag som är lite djurnörd tyckte såklart det var väldigt intressant och roligt^^ Men jag blir så deprimerad när man läser på alla skyltar hur utrotningshotade många djurarter är på grund av människan:( Jag blir så arg på att regnskogen skövlas dagligen och att de stora kattdjuren jagas för pälsens skull. Sen hatar jag maktlösheten man känner inför utrotning av djur för det känns som man inget kan göra...

Sedan har jag lite ångest också över allt onyttigt jag har ätit de senaste dagarna:/ Har blivit massa godis och tårta varje dag. Och idag ganska mycket glass. Men vet ni, det här är mitt enda sommarlov jag har under denna sommar. Fem dagars ledighet, sedan börjar mitt sommarjobb som sträcker sig över hela sommaren. Ända tills terminen i Linköpning startar (om jag kommer in på min utbildning och tackar ja vill säga) så det är bara unna sig dessa dagar tycker jag! Sedan på tisdag när jobbet börjar får jag väl försöka börja tackla bort mitt sockersug!

Ikväll är jag trött och tänkte inte göra så mycket förutom att kika på film, Psalm 21 blir det. Hoppas den är bra! Sedan ska jag väl läsa lite i Isprinssesan som jag håller på med nu, lite roligt att jag läser den första boken i serien av Camilla Läckberg sist^^ Kanske inte det bästa men så blev det, haha;)

Studentklänning

Här är en bild på min studentklänning förresten!


En kommentar och allt faller

Hej! Blev väldigt sen uppdatering idag men jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg i förmiddags men mitt internet funkade inte såklart:/ Sedan har min syrra ockuperat min dator hela dagen med att köra Sims.

Min mottagning igår gick faktiskt ganska bra. Var verkligen supertrött, när jag satt och väntade i soffan på att den första gästen skulle anlända satt jag nästan och sov. Men sedan piggnade jag till lite som tur va! Åt mat och tårta, men kunde inte äta så mycket för jag mådde lite illa:( Sedan öppnade jag presenter! Fick två fina skålar, två te koppar, en vas/ljushållare, ett tjockt ljus till den föregående presenten, en jättegullig lampa, ett armband, pengar, ett påslakan och choklad:D Blev väldigt glad för alltihopa! Men usch vad jag hatar att öppna paket innför andra, så jobbigt när alla kollar och man ska tacka för allting och säga att allt är så fint. Och även om man verkligen tycker det man får är fint och man blir jätteglad är det svårt att få det låta som man verkligen blir glad!!

Nu är äntligen allt som har med min student över, äntligen! Har haft så fruktansvärt mycket ångest över allting, själva studenten, mottagningen, flaket, presenter, vad man ska göra sedan m.m under hela året så det är grymt skönt att det är över nu! Men även om allt med som har med studenten att göra gick bra mår jag väldigt dåligt över en liten sak. Men den här grejen är lixom inpräntad för alltid då den är skriven med bläck. I min studentmössa. "Bäst i tyst" var det någon som skrev i min mössa under champagnefrukosten i tisdags. Jag vet inte vem för det står inget namn till. Men den kommentaren gör verkligen att jag mår dåligt, för jag kan ha grym ångest över att jag är så himla blyg och den kommentaren bekräftar ju verkligen att jag är tyst och blyg. Och det som stör mig jättemycket r att jag inte vet vem det är som har skrivit kommentaren! Visste jag vem som skrev den kanske jag hade kunnat lista ut syftet med kommentaren. Var syftet att skriva något snällt i med att det faktiskt stod ”bäst i…” eller var det kanske elakt menat? Jag vet inte och kommer aldrig få veta det. Men jag hatar den kommentaren! Och såklart tar jag åt mig mycket mer av en elak kommentar jämfört med tio bra. Men de där bra kommentarerna känns ändå inte som folk menar dem eftersom jag egentligen knappt känner de som har skrivit i min mössa, även fast vi har gått i samma klass i tre år.

 Får se om jag stryker över kommentaren så kanske jag glömmer att den har funnits sedan när jag tar fram mössan om några år eller så och kollar på den. För annars kommer jag alltid bli påmind om just den kommentaren varje gång jag tar fram min mössa. Men får se hur jag gör.

Nu är det dags att kolla på Du är vad du äter, väldigt spännande haha!

PS: Imorgon ska jag förresten p å Parken Zoo och kommer därför inte hinna uppdatera förens på kvällen!


Är för trött för att komma på en bra rubrik...

Om runt en timme kommer gästerna. Jag är så inte redo. Helst skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och sova ostört i flera timmar och sedan vakna och känna mig pigg och utvilad igen! Men nu går ju inte det, tyvärr. Men fy fan vad trött och otaggad jag är nu. Mår illa också. Har gjort det hela dagen. Men ja, får väl skylla mig själv antar jag men just nu skulle jag ge ganska mycket för att kunna spola tillbaka tiden och göra så att jag inte drack det där sista vinglaset! För är trött på att känna mig som en zombie med ett illamående som hänger över en hela tiden. Nu kommer jag säkert inte kunna njuta ordentligt av tårtan, buhu:( Men nu ska jag krypa in i min studentklänning, ska ta en bild också så ni får se min fina klänning sen:) För det vill ni väl?^^

Snart snart snart... är det över!

Tjaa! Igår tog jag studenten, woho! Det var faktiskt väldigt kul både i skolan, på min kusins mottagning och på slutskivan. Nu är det bara min mottagning kvar idag och sedan är studenten förbi, ska bli så skönt! Har haft så sjukt mycket ångest över studenten hela detta år... Men snart behöver jag inte ha det! Tyvärr så är jag sjukt bakis idag, så mycket drack jag väl inte igår? Kände inte så mycket just på krogen men sen när vi satt på bussen hem då kände jag hur full jag var. Så dags då lixom. Sen är jag jättetrött också för jag har bara fått sova 5 h natten till tisdagen och ännu mindre natten till idag:( Men nu tror jag att jag måste äta något, det kanske kan få bukt på illamåendet?


RSS 2.0