Jympat loss

Har jympat loss över en timme och nu väntar lilla sängen! Skönt. Ska jobba imorn och ska bestämma mig för att ge det en till chans eller bara ge upp och sluta. Hoppas nästan att det går dåligt imorn så jag kan sluta... Så kommer nog inte blogga något imorn, så nu är ni förvarnade! Kram på er:)

Religionen kallar...

Så, nu har man varit hos läkaren och allt gick finemang där:) Har käkat mellis och om typ en halvtimme ska jag laga mat till mig och familjen. Kyckling i mini cremé fraichesås med ajvar blir det:) Det är gott. Borde försöka skriva på någon jävla religionshemtenta som iofs inte ska vara inne förens 2 veckor, men den är skitsvår. Har ingen aning om vad och hur jag ska skriva! Bajs på den.

Hoppas ni har haft en trevlig dag hitills:D

Veckans träning

Veckans träning

Måndag:
60 mins promenad, 60 mins jympa
Tisdag: 30 mins promenad
Onsdag: 40 min crosstraining
Torsdag: - (vad jag kommer ihåg)
Fredag: - (vad jag kommer ihåg)
Lördag: 30 mins promenad, 40 min crosstraining, "8 minutes abs"
Söndag: 30 mins promenad, 40 mins crosstraining

Ganska bra trots att jag har haft ganska fullt upp:)

Mjuch på brödet asså

Usch! Brödet blev inte alls bra tyckte jag inte. Förstår inte att alla kommentarer till receptet löd "Underbart!", "Bästa bröd jag har ätit", "Suveränt!" osv... Usch säger jag bara! 

Imorgon slutar jag tidigt (halv ett!) men ska till läkaren så får inte åka hem direkt efter skolan:( Jobbigt. Sen när jag kommer hem ska jag laga middag och sen iväg på gympa. O på tisdag ska jag jobba, vill inte... Om jag inte säljer något funderar jag starkt på att sluta! Jag menar 8 h av ren plågelse och jag får inte ett skit för besväret, nej tack säger jag bara! 

Brödbakning

Vet ni, idag känner jag för att baka! Har hittat ett recept på bröd som låter gott, det är faktiskt ett LCHF-bröd (jag är helt emot LCHF och tycker det är en jättekonstig diet, jag tror att de som följer den kommer straffas i framtiden på grund av allt mättat fett de har ätit, men det är bara min personliga åsikt/teori)!

Jag har tänkt tidigare att jag ska försöka dra ner lite på kolhydrater eftersom jag äter ganska mycket bröd, ris och frukt och aådant, nu har jag chansen att minska lite kolhydraterna det om jag byter ut mitt vanliga bröd mot LCHF-brödet så det är ju lite bra!

Men får se om jag orkar gå ner till affären och handla det som ska handlas men det gör jag nog:D

Vägning

Heej vänner! Vägde mig idag, vet inte om jag har gått upp när jag fick min mens helt plötsligt den här veckan men vågen visade 54,1 kg (-0,2 kg sen förra veckan). På ett sätt hoppas jag att jag har gått upp något kg innför mensen men på ett annat sätt hoppas jag att jag inte har gjort det. För har jag gått upp ett kg inför mensen betyder det att jag har gått ner ett kilo den här veckan också. Men jag ska försöka att inte fundera så mycket utan bara väga mig nästa vecka så får man se...

Middagssnack

Tjo! Har pluggat (duktigt), gått på en liten minirpromenad för att gå in mina skor litegranna och ätit mellis. O nu är det snart middag, blir något viltkött, typ hjortkött i såna där "slamsor" om ni förstår vad jag menar. Ser typ ut som kebab (uuuhhh, kebab, hatar kebab, fast jag aldrig har ätit det). Tänker inte äta av köttet men kan äta av såsen och potatisen. Tur att såsen är gjort på lätt cremé fraiche och inte vanlig för annars hade jag inte kunnat äta den heller...

Träning

Nu har jag tränat! Körde 40 min på crosstrainern och tog i väldigt mycket på slutet för att nå upp i 445 brända kalorier:) Sen körde jag 8 minutes abs, jättebra magträning asså. Magmusklerna brukar smärta ganska bra dagen efter;)

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag antingen plugga (har redan pluggat 1 h idag), läsa bok eller gå ut och provgå mina nya skor jag har köpt! De är faktiskt väldigt fina och de kostade bara 149 kronor:D Bild kommer!

Läskigt värre

Okej nu är det typ tredje helgen i rad jag drömmer om att jag träffar mina gamla kompisar från högstadiet! Lite läskigt. Som om någon försökte säga mig att jag borde träffa dem??

Nu borde jag träna, har bara tränat två gånger den här veckan men känner mig så trött så skjuter nog lite på det:) Inget bra går på tv som man kan titta på heller och då är det inget kul! Har haft världens godissug både igår och idag och det är jättejobbigt, vill inte äta så mycket godis jue:( O särskilt inte så här tidigt på förmiddagen!

Tips på lite nyttigarer fredagssnacks!

Vill du helst inte heller moffa i dig chips på fredagskvällen men du vill gärna ha något att äta på till filmen eller tv-programmet? Här får du lite tips på lite nyttigare snacks som jag brukar äta på fredagskvällen!

1. Äpple, mandel & kanel

Ta ett äpple (gärna surt och grönt) och skär i tärningar och lägg i en skål. Häll över en näve mandlar och häll på en massa kanel! Jättegott.
Ps! Går bra med andra frukter också men äpple tycker nog i alla fall jag är godast!

2. Äpple, kanel och vaniljyoghurt

Skär äpplet i båtar eller tärningar, krydda på med kanel och häll över en klick vaniljyoghurt. Smakar som äppelpaj! Vill man ha lite variation kan man mikra äpplena i några sekunder så de blir mjuka.

3. Naturella nötter

Mums! Vem älskar inte nötter? Innehåller riktigt nyttiga fettsyror som bland annat är toppen för hjärtat, nervsystemet och immunförsvaret. Antar att man bör tänka på att inte äta för mycket eftersom de faktiskt består av ungefär hälften fett och därför innehåller många kcal.

4. Popcorn!

Ett bättre alternativ än chips. En amerikans stuide visar att popcorn innehåller både antioxidanter och fibrer! Fett och salthalten skiljer väldigt mycket bland popcorn emellan så kika på baksidan av paketet så kan du välja den fettsnålaste om du känner för det:)

5. Grönsaksdippa

Obligatoriskt på en sådan här lista antar jag, blanda ut en påse med dippmix med gräddfil/naturell yoghurt och dippa olika sorters grönsaker du har hemma. Morötter, gurka, paprika, blomkål... Gott!

Weird...

Fick min mens idag, det var ju lite knasigt eftersom jag borde inte ha den förens om två veckor? Weird.

Kom precis hem från skolan, så skönt. Helgens planer är väl typ att plugga lite. Har inga planer för helgen som vanligt. Börjar få panik över studentskivan, har inte sålt en enda biljett än och kommer inte göra förens jag tar kontakt med mina kompisar som jag aldrig gör. Lovar mig själv inför varje helg att jag ska ta kontakt med dem men jag orkar helt enkelt inte!! Vet inte hur jag ska göra med de där jävla biljetterna som orsakar sådan ångest.

O för att inte tala om ångesten och stressen inför nästan år, vad ska jag göra då? Vad ska jag plugga?

                  


Pank människa

Hej hej... Är ganska så helt slut. Igår kom jag hem strax innan halv elva, åt en tallrik soppa som blev över från middagen och gick och la mig direkt efteråt.
Idag kom jag hem någon gång efter tio, gick förresten skit på jobbet idag. Sålde ingenting vilket betyder att jag fick exakt 0,0 kronor för att jag i fyra timmar har suttit och rint och ringt och ringt! Känner mig inte så pepp inför tisdagens pass... Helst av allt skulle jag vilja sluta här och nu.
Har inte skrivit på något kontrakt än men vet att uppsägningstiden är 10 dagar. Undra om man kan få ut de 200 kronor jag har känat ihop från igår utan att skriva på ett kontrakt? För jag tror inte jag kommer orka plåga mig själv i 12 h i veckan, det känns för mycket bara!

Juste, ni kanske kommer ihåg att jag var stolt som vågade ringa en mamma till ett barn som behövde hjälp med barnpassning för drygt 1½ månad sen? Nu äntligen har hon hört av sig (hon skulle höra av sig efter jul, tjena...) och jag ska träffa henne på torsdag. Jag vill ju hellre ha ett barnvaktsjobb än telefonjobbet, även fast jag kanske inte är så jättebra med barn. Men bara man får lite erfarenhet så!;) Men nu orkar jag faktiskt inte tänka mer på det, ska läsa lite tror jag och sen sova för jag är jättetrött!

Svar på fråga

Vendela frågar...

kan inte du skriva hur du äter och tränar en helt vanlig dag och rent genrellt? :)

Svar: Kolla i kategorin "Matdagbok", där finner du vad jag har ätit plus dagens träning. Alla mina dagar ser ganska lika ut matmässigt förutom de två senaste dagarna som har blivit lite annorlunda!

De där jävla barsen!!

Fy fan!! Kommer ni ihåg att jag gjorde bars förra veckan tror jag att det var? Tänkte att jag skulle ta med en sån så jag öppnar burken där jag förvarade dem och tar fram en, så ser jag att den såg lite konstig ut på ytan men tänker inte mer på det utan bestämmer mig för att jag ska ta en till med mig. Så tar jag upp en till och baren under den är på ena sidan helt täckt av, mögel!!! Blev riktigt äcklad men inte lika äcklad som när jag några sekunder senare kom på att jag åt en sån igår! Jag kan alltså (förmodligen) ha ätit ha ätit möglig mat. Nu kommer jag antagligen må illa hela dagen och tro att jag kommer bli magsjuk. Fy fan! Usch. Tvi. Blä!!!!

Bryta rutiner

Hej vänner:) Ska åka till en interjuv om drygt en h och sen ska jag vidare och gå på en utbildning i 3 h. Det betyder att jag måste ta med mig mellis att äta, tycker inte om när mina rutiner bryts:( Jag vill vara hemma och äta mitt vanliga mellis, men nu går inte det. Kommer inte komma hem förens vid nio ikväll, suck. Då ska jag äta middag och då kommer jag inte kunna äta mitt vanliga mellis där vid halv tio, suck! Men nu ska jag strax käka lunch, sparrissoppa! Gott. Till det tar jag nog lite sallad och bröd.

Har redan hunnit med min träning för dagen, bra det för aldrig att jag skulle orka träna när jag kommer hem nio! Blev 40 minuters crosstraining, känner mig ganska nöjd att jag tog 40 min. Men jobbigt som fan var det! Kände mig lite trött i benen sen i måndags när jag var på jympa så det var duktigt av mig att träna ganska hårt iaf!


Jobbinterjuv

Var ju på en interjuv idag. Gick dit med inställningen att jag faktiskt sket i hur det skulle gå på interjuvn  (jag har kanske redan fått ett telefonförsäljningsjobb och det finns många fler att söka ändå om jag inte skulle få det heller) och gillar dem mig inte, då går jag bara och tänker inte mer på det. Och det hjälpte faktiskt tror jag! Jag kände mig ganska lugn inför interjuvn så det gick faktiskt helt okej. Eller ja, jag ska gå på någon utbildning imorn. Är lite rädd för att jag inte ska orka jobba tre gånger i veckan som jobbet kräver men va fan, då är det ju bara att sluta!

Nu är jag supertrött och ska äta mitt kvällsfika, magen knorrar. Sen ska jag sova. Puss och kram på e<3


In memoriam

Min lilla skrutt lämnade mig för exakt ett år sen. Jag saknar henne fortfarnade och det händer fortfarande att jag gråter en liten skvätt när jag tänker på henne. Kan inte fatta att det har gått ett helt år sen hon lämnade detta jordliv. Hoppas du har det bra i himlen mitt plutt. Älskar dig.

2003-04-01 - 2010-01-25


Interjuvade bokade? Klart.

Oj, två styckna har redan ringt mig så nu ska jag på interjuv på BÅDE tisdag och onsdag! Nu blir jag nervös. Jag tror att jag har idrottsdag på onsdag och då tänkte jag vara "sjuk" för mina kompisar ska iväg och åka skidor men det ville inte jag. För annars om jag ska vara i skolan måste jag ringa upp och säga att jag inte kan den tiden som jag sa. Lite ironiskt att jag som hatar att prata i telefon vill jobba som telefonförsäljare men jag är så desperat efter att jobb att jag skulle ta nästan vilket som. Nästan iaf...

Känner att ett anfall börjar närma sig...

Nu har jag suttit hur länge som helst och sökt en massa telefonförsäljningsjobb. Om ingen svarar kommer jag få seriösa anfall, jag sökt typ 20 jobb de senaste dagarna men ingen har svarat. Blir så irriterad. Sitter i flera timmar och kämpar med att skriva typ tio olika personliga brev och ingen orkar svara. Åh vad irriterad jag blir! Okej, jag förstår att stora företag inte har tid med att svara på alla ansökningar de får men har sökt ett flertal jobb som barnvakt och man kan tycka att de i alla fall kan orka iddas svara men nej, inte ens dem!

Veckans träning

Veckans träning

Måndag:
30 min promenad, 70 min jympa
Tisdag: 30 min promenad, 30 min crosstrainer
Onsdag: 30 min crosstrainer
Torsdag: 60 min promenad, 30 min crosstrainer
Fredag: Inget!
Lördag: 30 min promenad, 30 min crosstrainer
Söndag: 30 min promenad, 40 min crosstrainer

Blev väldigt mycket träning den här veckan eftersom jag har haft så mycket ledig tid, slutat tidigt och inte haft så många läxor/prov att plugga till!

Schemat börjar repa sig tack och lov

Hoho, mitt schema kan faktiskt bli okej nu. Men inte förens om typ tio veckor. Vi ska snabbläsa en pågående kurs för min lärare är gravid och det känns lite konstigt att byta lärare när man har en månad kvar på kursen typ. Så nu ska jag läsa typ 4-5 h fysik i veckan i drygt 10 veckor och sen försvinner dem lektionerna! Det gör att om man har otur får man riktigt långa monsterhåltimmar någon/några gånger i veckan men föroppningsvis kommer jag inte få någon monsterhåltimme. *håller tummarna*

Det gjorde mig på lite bättre humör, plus att de har gjort lite små ändringar i schemat som för mig verkar vara till det bättre.

Är så trött för jag hade svårt att sova igår så somna sent, dessutom vaknade jag tidigt också:( Så ska nog lägga mig & läsa ett tag i sängen. Måste försöka somna hyfsat tidigt, börjar 8 imorn! Jag som är van att få sova till halv nio på måndagar!

Kramisar på er<3

Svar på fråga

Anonym säger...

Jag känner mig så avundsjuk på dig. Vi är lika långa och du går ner i vikt, men jag går upp i vikt. Jag har gått upp från 48 kg till snart 54 kg. Imorgon bitti når jag säkert 54 kg. Jag kämpar som fan och tränar som tusan, men min vikt går aldrig neråt/står still! Vad har du för hemligt knep?

Svar: Oj, mitt hemliga knep är så hemligt att jag inte ens själv vet om det! Haha nä men allvarligt talat, jag vet inte vad jag gör. Jag äter och tränar! Vet inte riktigt vad jag ska säga mera:)

My big fat diet show

Mamma och Pappa frågade om jag skulle ut på en skidtur tidigare idag, ångrar mig lite att jag inte följde med faktiskt:(

Har haft rätt tråkigt idag och ingenting att göra. Kollade dock på "My big fat diet show" med hon från Supersize vs Superskinny. Har inte sett det förut men tyckte att det var helt okej, lite väl mycket kalori-snack bara! Vill ju helst bara glömma hur många kcal olika livsmedel innehåller så står dem där och det enda de pratar om är hur mycket kcal olika livsmedel innehåller.
En sak som jag också irriterade mig på var att vissa av tjejerna verkade tro att 1-2 kgs viktnedgång skulle göra stor skillnad i hur deras kroppar såg ut. Ja menar, det är ju inte ens 1-2 kg fett de har gått ner utan mest vatten eftersom de bara hade haft sin diet i 11 dagar!


Kycklingsoppa och fisksoppa!

Nu när jag ändå är inne på recept tänkte jag passa på att lägga in recept på  två supergoda och dessutom kalorisnåla soppor!:) Recepten kommer från Arla.se. Enjoy.

Kycklingsoppa
4 port

Ingridienser

2 kycklingfiléer, ca 250 g
1 äpple
1 gul lök
Arla smör
1 msk curry
1 krm svartpeppar
2 burkar passerade tomater, á 400 g
1 dl vatten
2 ½ dl Kelda matlagningsgrädde (jag använder mig av Milda tror jag det heter, 4 % fett)
2 grönsaksbuljongtärningar
1 krm socker
½ tsk salt
½ dl hackad persilja

Gör så här: Strimla kycklingen. Kärna ur och strimla äpplet. Skala och hacka löken. Fräs allt i smör och curry i en gryta. Rör i peppar, tomater, vatten, grädde och buljongtärningar. Låt soppan koka några minuter. Smaksätt med socker och salt. Strö över persilja.




Fisksoppa
4 port

Ingredienser

400 g fiskfilé, t ex sej eller lax
1 stor purjolök, ca 150 g
1 gul lök
Arla smör
1 krm svartpeppar
2 burkar passerade tomater, á 400 g
1 dl vatten
2 ½ dl Kelda matlagningsgrädde (jag använder mig av Milda tror jag det heter, 4 % fett)
2 grönsaksbuljongtärningar
1 krm strösocker
½ tsk salt
1 dl hackad dill

Gör så här: Skär fisken i bitar. Strimla purjolöken. Skala och hacka löken. Fräs purjolök och lök i smör i en kastrull. Rör i peppar, tomater, vatten, grädde och buljongtärningar. Låt koka några minuter. Lägg i fisken och låt soppan koka på svag värme 2-3 min. Smaksätt med socker och salt. Strö dillen över.

Bars

1 dl havregryn (jag tog i lite andra flingor också)
2 dl solrosfrön (tog lite andra frön och nötter också)
1½ dl russin
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel (mer!)
1 msk kakao
2 äggvitor

Gör så här: Lägg allt i en matberedare och kör så smeten går ihop lite. Forma 5 cm långa och 1 cm höga längder. Sätt sedan in i ugnen som är 100 grader varm i 15 min. Om man vill ha dem sötare kan man ju alltid doppa dem i smält choklad!

Klara!

Vikt

54,3 kg stannde vågen på. Det ger mig ett BMI på 19,2. Jag har gått ner 10 kg nu ungefär! Det är mycket. Jag borde sluta gå ner nu.

Märker att min kropp har blivit smalare nu, framför allt på ryggen och magen. Höftbenen och revbenen sticker ut mer än vad de har gjort de senaste veckorna. Låren har faktiskt också blivit lite smalare. Men ingen annan har sett det. Eller det vet jag ju faktiskt inte, men inte sett och sagt något i alla fall.

.

Tjoho, lite gles uppdatering, jag vet! Men nu kommer ett inlägg. Har hunnit med ett par saker idag, har tränat medan jag kollade på Ice Age 3, bara äääälskar Ice Age-filmerna verkligen. De är ju typ bara bäst! Sen har jag kört ett obesämt antal timmar Sims 3 så har jag pluggat lite fysik, duktigt:)

Mamma pratade om att gå och hyra en film till ikväll så det kanske vi gör, annars får man väl kolla på något som går på tv.

Måste gå nu, puss hej

Trött tröttare tröttast

Är så trött. Varför är jag så trött? Har ju sovit 10 h tre nätter den här veckan och senaste gången nattten till idag! Funderar på att köra lite Sims, men känns onödigt att starta upp det för att sen bara stänga ner det när jag kommer på att jag inte orkar köra mer? Så frågan är om jag ska orka starta det? Aa det gör jag. Nu startar jag det!

Svara på fråga

Anonym undrar...

Vad skulle du vilja studera efter gymnasiet? Blir du klar i vår?

Svar: japp tar studenten i vår. Just nu funderar jag på ett civilingenjörsprogram med inriktning kemitenknik eller ett med inriktning molekylär biomedicin! Är dock lite tveksam om jag skulle klara av att bli civilingenjör eftersom jag inte är jättebra i matte (har VG i alla kurser från A-E förutom i B då jag bara har G!) Men än finns det tid kvar till att fundera (tur det...)!

Nötkakakor

Fick en förfrågan på receptet så här kommer det:) Jag ljög för er förut, det va visst hela ägg och inte bara äggvita!

Omega-3 kakor (aka Nötkakor/Nötklickar)

100 g malda nötkärnor
100 g socker (går bra att ta mindre, jag tog typ 85 g och de blev ändå väldigt söta)
1 msk smör
1 ägg

Blanda ihop ägg och socker för hand. Tillsätt sedan de malda nötterna och smöret. Blanda. Klicka smeten på plåtar och tryck ner en nöt i varje kaka. Grädda i ugnen i 7-8 min på 200 grader.

Klara!


Kort skoldag

Sitter här och nästan fryser knäna av mig! Har satt på mig raggsockor och morgonrock så hoppas att jag får upp värmen snart! Hade bara en lektion idag, yey:D Så kom hem och åt lunch, blev resterna av tonfisk så tog lite pasta som fanns i kylen. Till det en massa majs och chilisås! Supergott.

Nu ska jag rita lite tror jag och sen ska jag baka, tror det blir nötklickar eller vad de nu heter. Jag kallar dem iaf Omegs-3 kakor eftersom de innehåller typ bara nötter, äggvita och socker. Nötter innehåller Omega-3 så därför heter de Omega-3 kakor!


Vad har jag gjort idag? Svar nedan.

Har testat en bar-recept nu, kan skriva upp det sen om ni också blir baksugna nu när jag pratar om dem:) De blev ganska goda, lite torra men det kan bero på att jag tyckte smeten såg lite lös ut så tillsatte lite extra havregryn. Men som sagt, recept kommer!

Har hunnit med ganska mycket idag känns det som, känner mig lite duktig i alla fall. Saker som jag har gjort...

- Gjort en hel del projektarbete
- Bloggat flera gånger!
- Gått på en timmes promenad
- Kollat på Top Model
- Städat buren till kaninen
- Tränat en halvtimme (gick jättebra!)
- "Nöjes" suttit vid datan

Saker jag borde gjort...

- Kollat bostadskö, kollat fler universitet

Top Model 10 Whitney

Gick en timmes promenad, var skönt att få komma ut och röra lite på sig måste jag säga! O få se lite dagsljus med egna ögon och inte genom ett fönster.

När jag kom hem kollade jag på Top Model, kollar alltid på det om jag hinner hem från skolan till tre. Det är säsong 10 och imorn är det final, jag vet ju vem som kommer vinna men det är kul att kolla på i alla fall:) Men egentligen tycker jag att det är konstigt att Whitney vinner och inte Anya. För jag har för mig att när de jämför deras bilder är de mycket mer positiva till Anyas bilder än Whitneys. Men men, Whitney vinner och det tycker jag är bra! Jag tycker hon är så himla vacker med sina kurvor.

Här är några bilder på henne från Top Model:












Hallå lixom?!

Nu ska jag gå ut på en promenad tror jag, åt tonfisk med lite Milda mat (4 % fett) och pesto till lunch. Till det åt jag lite pasta och mycket majs! Blev väldigt mätt men nu känner jag mig redan hungrig igen! Så är det alltid, äter och blir väldigt mätt. Hungrig inom 1-2 timmar igen. Så irriterande! Jag menar, jag äter mycket och borde bli mätt längre!


Bars bars bars!

Idag vill jag göra bars! Ni vet såna där man kan köpa i affärern som är späckade med socker och med choklad på utsidan. Jag ska se om jag kan leta upp något hyfsat nyttig recept på bar, eller ni kanske vet något bra recept redan? Utan en massa socker och choklad:) Så kan man ha det som mellis eller något. Eller i skolan när man blir för hungrig!


Vaniljyoghurt m. banan och flingor

Vaknade för en halvtimme sen, underbart att få sova nästan 10 h i natt igen!

När jag var och shoppade lite efter skolan i tisdags köpte jag vanlijyoghurt för jag hade någon dag innan varit väldigt sugen på det. Så både igår och idag åt jag en skål yoghurt med lite banan och flingor i. Väldigt gott är det! Det borde ni testa.

Nu ska jag sitta lite framför datan och sen vet jag inte vad jag ska göra, borde plugga... Duh också.

Jurassic park

Har tränat, och kollat på Jurassic park, tvåan som gick på TV4 film! De visar de filmerna jätteofta, inget mig emot för jag tycker om dem:D Dock hatar jag tvåans slut, varför va det tvungna att ta med en dino till stan? Förstör ju hela filmen typ!

Körde lite hårdare pass idag än igår och det gick bra! Enligt crosstrainern brände jag hela 392 kcal men jag litar inte riktigt på de där siffrorna som sagt...


Ladda upp batterierna

Hihi jag är redan hemma från skolan och har varit det i typ en och en halv timme, min lektion blev inställd så fick åka hem! Har endast en fyrtio minuters lektion imorn som kanske kunde bli flyttad på (då är jag ledig imorn!), och på fredag har jag också bara en lektion! Under all ledig tid den här veckan antar jag att jag får försöka ladda upp inför mitt knäppa schema nästa vecka:/ Och göra projektarbete, jag ligger så efter i det...

Rekordslagning pågår

Har tränat nu, slog rekord! Brände 371 kcal! Vet att jag förmodligen inte brände så mycket men det är ett bra mått att veta hur träningen har gått, om man brände mer eller mindre än vanligt. Juste, min crosstrainer kan mäta kroppsfett, den sa att jag hade 24,6 %. Förut om jag minns rätt sa den typ 28 men som sagt vet jag inte om jag kommer ihåg rätt. O vet inte heller om man kan lita så blint på vad den säger...

Nu ska jag gå och fixa mitt kvällsfika! Mums. O så ska jag lägga mig i sängen och läsa Stenhuggaren av Camilla Läckberg. Älskar när man efter en ansträngande dag kan lägga sig i sängen och äta sin macka och yogurth och bara slappna av!

O sen hoppas jag kunna sova gott. Hoppas ni också sover gott inatt<3

Musiktips sökes

Yoo allihopa:) Hade världens längsta sovmorgon imorse, började inte förens typ tolv. Var obeskrivligt skönt att få sova länge länge länge. Jag vaknade till och med tio min innan klockan skulle ringa. Det kändes lyxigt. Bara för att jag har sovit så mycket idag kommer jag säkert inte att kunna sova ikväll! Jobbigt i såna fall.

Gick en halvtimmes promenad efter skolan och funderar på om jag ska träna en halvtimme på crosstrainern snart, Jurassic Park går på TV4 film 18:50. Älskar den filmen. Har sett den massa gånger dock;) Så får det nog bli, träning! Jag tycker mer och mer om att träna, jag tror att det är för att träningen tar bort ångest man kan ha när man tycker att man har ätit för mycket. Därför är det skönt att träna. Och endorfinerna man känner efteråt är ju inte fy skam de heller...:)

Ja juste, har ni något tips på bra musik att lyssna på när man springer så kommentera gärna med artist och låtnamn! Jag tänkte börja springa sen när vädret blir lite bättre och då måste man ju vara förberedd med bra musik!

Svar på fråga

Anonym säger...

Du skrev för att tag sen att du har fått bristningar (vet ej om du skrev det på denna eller den förra bloggen) och min fråga är, hur ser de ut nu när du har gått ner? Syns det mindre och har hyn dragit ihop sig där? :)

Svar: det var nog förra tror jag faktiskt. Tycker nog att det ser lika dant ut, de sitter högt upp på låren och där har jag nog inte minskat så mycket tyvärr trots att jag vill det!

Ta det lugnt, andas...

Ska försöka ta det lugnt och inte tänka på mitt blivande schema, de kanske ändrar det så det blir bättre? Och något som gör mig lite orolig är att jag hittar inte en kurs jag valde som individuellt val... Tänk om den inte blir av så måste jag läsa något annat? Då får jag typ ta Psykologi B men jag vill verkligen inte läsa det! Men nu ska jag inte tänka på det mer, det kommer lösa sig. Men i värsta fall kommer jag få en håltimme på fyra timmar och sen en på tre timmar, härligt eller hur?

Men nu ska jag försöka tänka positivt. Om jag nu skulle få de där håltimmarna kan jag ägna dem till att sitta och plugga så behöver jag inte plugga så mycket när jag kommer hem! Super. Men att hitta något positivt med en två (!!) timmars fysiklektion, det går ju bara inte...


Helvetes jääävla....

Jävla skit! Detta gjorde min dag typ tusen gånger sämre! Kollade in det nya schemat och det suger, rent ut sagt! Fan vad irriterad jag blir!!

Svar på frågor!

Anonym undrar...

Var har du köpt den när den är så billig? Jag har försökt söka men när jag äntligen har hittat någon med dessa funktioner kostar den 5000-6000kr. Hoppas jag bara är dålig att söka och att det nog finns billigare :D

Svar: Tror jag köpte den på Team Sportia men vet att det var extrapris på den när jag köpte den så jag fick den lite billigare än ordinariepriset:) Men det går säkert att få tag på billagare crosstrainer som säkert är minst lika bra, men akta dig för de allra billigaste som ofta är väldigt ostadia och rangliga!

Anonym frågar...

Vad har du för crosstrainer och har du någon sort du rekommenderar? Tycker du att det är nödvändigt att köpa en med inställda program (t.ex. fettförbränning) eller känns det onödigt? Jag tror att jag ska köpa en!

Svar: gå in under kategorin "Tips!" och första inlägget i den kategorin (finns typ två inlägg hehe). Där står det vilken jag tror att jag har;) Själv kör jag nästan aldrig program, vet inte riktigt varför men det kan säkert vara kul att ha om man vill ha lite varierat motstånd:) Gör det!

 

Veckans träning

Solis var bra!:) Love it.

Nu ska jag plugga! Tråkigt. Men det måste man göra ibland (läs hela tiden i mitt fall). Var lite nere under dagen eftersom jag hade gått upp 0,2 kg under veckan men nu känner jag att det gör inte så mycket för jag känner mig inte tjockare. Jag tycker faktiskt att man ser mina nyckelben liiite mer än förut men jag vet inte.

Tänkte sammanfatta veckans träning, mest för mig själv man får en sån bra överblick när man skriver upp allt här!;)

Måndag: 30 min crosstrainer
Tisdag: 30 min promenad
Onsdag: ingenting! liten språngmarsch bara;)
Torsdag: 30 min crosstrainer
Fredag: ingenting!
Lördag: 30 min crosstrainer, 60 min skidåkning
Söndag: 30 min crosstrainer, 60 mins promenad i långsamt tempo

Tycker det ser ganska bra ut, är nöjd med veckans träning!

Herre min skapare

Åh herregud. Har suttit med en egentligen ganska lätt uppgift, i flera timmar! Jag bara ändrar och ändrar, det blir aldrig bra. Men nu ska jag nog låta texten vara för nu har jag ändrat så jäkla mycket... Ska hålla en presentation i kemi imorn om fetter. Jag hade själv inga problem att förstå när jag läste om det jag ska presentera imorn men jag har ingen aning om hur mycket de andra i klassen kan, så jag vet inte hur mycket bakgrundsfakta jag måste ha med! Det känns ju lite pinsamt och stå och babbla och försöka förklara saker som alla i klassen redan vet. På samma sätt känns det jobbigt att stå och prata om något som ingen förstår för de inte kan bakgrundsfakta om det...
Men hoppas att jag har fått till ett någorlunda bra sammanfattning av det med lagom mycket förklaringar och bakgrundsfakta!

Snart börjar i alla fall Solsidan, som man har längtat!:) Har sett avsnitten från första säsongen så jag tappade räkningen någon gång efter kanske tio gånger;) Älskar verkligen Solsidan. De är även planerat att det ska bli en tredje säson, glad!

Tips! Tips! Tips!


Tips! Denna yoghurt är supergod och innehåller bara 0,1 procent fett:D Jag har ätit den i princip hela hösten flera gånger i vecka, verkligen supergod:) Köp den!


Veckans vikt

Vägde mig idag, 55,3 kg visade vågen. +0,2 kg sen förra veckan alltså. Måste erkänna att jag blev rättså irriterad men ska försöka att inte bry mig. De där 0,2 kilona är säkert bara vatten jag inte har gått ner sen kroppen bunkra upp med en massa vatten innan mensen!

Idag har jag inga direkta planer, hade planerat i veckan att jag skulle smsa några gamla kompisar och fråga om de ville kanske fika eller nått men orkar verkligen inte. Känner absolut inte för det:( Suuuuck!

Skidåkning

Vad duktig jag känner mig! Följde med mamm och pappa när de skulle åka skidor så nu har jag åkt skidor i en timme, väldigt jobbigt va det. Haha, måste sett helt knäpp ut, är väldig dålig på att åka skidor...:) Men det var faktiskt ganska kul! Nu borde jag plugga men jag känner mig ganska trött men vi får se hur det blir, någon gång idag måste jag ändå plugga så varför inte göra det nu?


Lunchen kallar

Min mage skriker lite på mig nu, "jag är hungrig!!" skriker den. Ska lyda magen och gå och fixa lunch, antingen blir det  Kelda tomatsoppa eller sparrissoppa. Jag vet att jag tycker om tomatsoppan men sparrissoppan var typ år sen jag åt så jag kommer inte ihåg om jag tycker om den. Det blir nog sparrissoppan nu när jag tänker efter, och till det blir det bröd och lite sallad tror jag. Sallad med lite bönor som jag såg vi hade i kylen så man får i sig lite protein nu efter träning. Har tränat en halvtimme på crosstrainern efter frukosten förstår ni, duktigt av mig att träna så snabbt efter jag hade vaknat. Men jag brukar känna mig ganska svagp på morgonen så egentligen passar det nog bättre för mig att träna lite senare på dagen men det är skönt att ha det avklarat!

Nu måste jag fixa lunchen som jag snackade om, hejsvejs!


Magiska jeans?!

Det är något som är skumt här, kommer ni ihåg när jag var och shoppade på mellandagsrean när jag hittade ett par jeans i stl. 27 som jag köpte? De som jag precis fick på? De som satt riktigt tajt i affären? De sitter inte tajt nu! Eller jo, men inte supertajta som de satt där i provrummet. Nu kunde jag hyfsat lätt knäppa knappen i midjan och sitter som målade över låren gör de inte.
Så nu sitter jag här och försöker komma på den mest troliga anledningen till att de inte sitter så tajta som de satt förut, de faktorer jag har kommit på är...

1. På något mirakulöst sätt blev de större av att tvättas (måste vara första gången i världshistorien ett par jeans inte har dragit ihop sig av att tvättas i såna fall)

2. De töjde ut sig redan när jag började ta på mig dem (så de var lagom uttöjda när det kritiska ögonblicket när de ska upp över övre låren)

3. Jag har blivit märkbart smalare på 2½ vecka (kanske inte så troligt, eller?)

Jag har inte bestämt mig för vilken faktor jag ska tro på än men jag antar att trean kan antingen strykas eller ringas in beroende på vad jag väger på söndag;)

Då var det fredag igen

Choo på er:) Fredag! Skönt med lite ledigt efter en skolvecka, eller hur? Dock har jag en hel del skolarbete jag måste göra i helgen men jag hoppas att det finns lite tid jag bara kan slappa på, eller rita eller läsa, eller något. Det senaste året har jag bara kunnat läsa på loven när jag har mycket tid, men nu har jag läst lite varje dag innan jag ska sova. And I like it. Man somnar förresten lättare när man har läst ett tag istället för suttit framför datan ett tag. Så har ni svårt att sova, pröva att läs ett tag innan ni ska sova:)

Hade bara en lektion idag, så skönt. Dock var den lektionen Fysik B, mindre kul men jag tog mig igenom den. Kollade på en film med syrran sen när jag kom hem, "Definitely maybe" och sedan Top Model! Nu sitter jag framför datan och funderar på om jag ska försöka plugga lite, borde göra det... Så aa det ska jag nog göra!

Vi höres.

En lång natts sömn

Hemma tidigt idag från skolan, älskar att många av de kurser som tar slut efter höstterminen har ställs in den här veckan, superskönt!

Sov tio timmar inatt! Tio! Inte dåligt med tanke på att det var skoldag, dock hade jag en lång sovmorgon:) Men jag somnade tidigt igår för jag mådde så jäkla illa, gick och borstade tänderna vid tio och försökte sedan sova med en varmvattenflaska mot magen för att magontet skulle bli mindre, tyckte dock inte att det hjälpte direkt:/ Men jag somnade faktiskt ganska fort, var rädd att jag skulle behöva ligga och må dåligt i flera timmar. Så vaknade jag bara en gång under natten och då var jag tvungen att gå upp och gå på toa. Så sov bra genom hela natten. Det värsta som typ finns är när man vaknar under natten och har ont i magen och inte kan sova. Usch! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra fram till klocka tre då jag ska kolla på Top Model, kanske bara sitta vid datan men får se.

Kram på er!

Va nu, ingen träning?!

Onsdag=träning. Denna onsdag=ingen träning.

Varför ingen träning denna onsdag undrar ni då säkert, jo för jag är otroligt trött, har lite ont i huvudet men framför allt så fick jag mens idag. Det är lika med ont i magen och då har jag ingen som helst lust att tvinga mig själv att träna. Så nej, idag blir det ingen tränining. Men förhoppningsvis imorgon!

Inkompetenta läkare, finns det?

Var ju hos läkarn idag, gick bra. Men måste dit om två veckor igen eftersom de skulle räkna ut resultatet av ultraljudet eller något sådant, min förra läkare kunde minsann göra allt under ett besök så jag bara behövde vara där en gång. Är de inte lika duktiga på vuxenavdelningen, eller? Så det känns ju bara lite segt att behöva åka dit igen. Jag som slutade klockan ett idag, men jag var hemma klockan fem pga av läkarbesöket. Men men, jag ska försöka att inte klaga.

Har bara ätit en macka, en halv vegetariskbiff, sallad och en apelsin idag. O klockan är över sex! Men snart är det middag, tacopaj typ. Det är riktigt gott, men senaste gången vi skulle äta det kunde jag inte låta bli att kika i rutan där näringsvärdena står (Arlas hemsida recept), 600-700 kcal. För en bit! Det fick mig att må lite dåligt men ska försöka att inte tänka på det.


Med en cola i handen känns allt lite ljusare

Sitter här med en cola light i handen, smaskens! Kändes faktiskt ganska bra i alla fall att vara tillbaka i skolan. Känns som att man efter 3½ vecka har nästan börjat tröttna lite på att bara sitta hemma. Men alla prov och läxor som man vet ligger framför en känns inte särskilt lockande. Och särskilt inte studenten som jag har sån ångest för. Att sista ansökningsdag för universitet närmar sig med stormsteg gör att ångesten ökar ytterligare.
Men, jag kan göra det här! Jag ska klara det här. Ska.

Har redan hunnit med en halvtimmes promenad idag direkt efter skolan, eller jag tog bussen ett par stationer så kan man gå därifrån, då tar det en halvtimme att gå. Det är bra!  Tror inte att det blir någon mer träning idag, eller bör i alla fall inte träna. Har ju tränat lördag, söndag och måndag. Tror inte att jag tränade i fredags men jag kommer faktiskt inte ihåg om jag gjorde det eller inte:S Irriterande när dagarna bara flyter ihop!

Vi kanske hörs ikväll, mjau tills dess:D

Älskade endorfiner

Nu har jag tränat, duschat, gjort lite skolarbete och fixat mitt kvällsmål! Jag är hungrig så mackan, apelsinen och yogurten ser vääääldigt inbjudande ut!:D Idag efter träningen kände jag av de små underbara endorfinerna tror jag, kände mig faktiskt ganska glad. Men endorfinerna tar snabbt slut så känner mig som vanligt nu, lite smått nere på något sätt. Ska kanske kolla på något på datan, läsa lite och sen försöka sova. Tur att jag har sovmorgon så jag inte behöver gå upp förens halv nio, lockar lite mer än att gå upp halv sju som jag kommer att behöva göra på onsdag!


Taggar till inför skolan

Woho, skola imorn. Taggad till tusen!! Okej, jag tog i lite dära:) Men jag ska försöka vara lite mer positiv, ingenting blir ju egentligen bättre av att man är negativ!

Den sista lovdagen har jag spenderat vid datan och vid mitt kära The sims 3, precis som alla andra dagar. Men nu tänkte jag masa mig ner till crosstrainen och träna en halvtimme, igår gick träningen superbra! Körde på som bara den och slog rekord, brände 369 kcal! Jag var så gott som död ett tag efter jag var klar:)


Goodbye söndagsångest och hej måndagsångest

Hade ingen särskild söndagsångest idag som man kan ha när man vet att man ska till skolan dagen efter, för jag ska inte till skolan! Har studiedag så börjar inte förens på tisdag. Men kan trösta alla som har haft söndagsångest idag att jag lär ha det imorn:/

Har varit inne i stan idag med mamma, pappa och syster, vi kollade på nån jättetråkig utställning på östasiatiska muséet och sen fikade vi. Var lite nervös inför fikat men det gick bra, drack cola ligh och en skumraket, hade jag ätit något mer kaloririkt hade jag nog fått ångest. Hatar ångesten som kommer i samband med mat, den får mig att känna att jag aldrig kommer bli frisk på rikigt. För när man är frisk, då har man väl inte ångest över vad man äter? Eller är rädd för att man ska få ångest om man äter för mycket?!

Söndagsvikt

55,1 visade vågen, jag blev lite förvånad över hur lite den visade:) Kanske har jag inte gått upp det jag ska gå upp innan mensen?

Läkarbesök

Vägning, imorn! Nervös, som vanligt. Kanske har jag gått upp lite, ska ha mens snart och då går jag alltid upp 1-2 kg.

Juste, fick ett brev idag som sa att jag hade läkartid på onsdag!! Lite väl kort varsel tycker jag att skicka ut kallelsen fyra dagar innan. Har alltid gått till läkaren en gång om året, fast de senare åren har det faktiskt bara varit varannat år.
Anledningen jag ska till läkaren är för att jag hade hjärtproblem när jag var väldigt liten, så då måste jag kolla upp det så det inte blir sämre. Men det har inte blivit sämre på så många år så jag är inte så nervös:) Men det jag är nervös över är att det är första gången jag ska till vuxenavdelningen!:O Läskigt. O då kommer jag få en ny läkare, har haft samma i 18 år innan och nu får jag alltså en ny. Läskigt det med. Sen är jag lite irriterad såklart att jag kommer/ska få mens den veckan så då kommer vågen visa extra högt när jag är där. Jag är också såklart irriterad för att jag blir irriterad för att vågen kommer visa extra högt jag väger mig där!!

Läskig mardröm

Tjolahopp, har hunnit med en hel del sen jag vaknade av väckarklockan halv elva:D Först snoozade jag till kvart i elva, sen åt jag frukost (en apelsin bara) sen tränade jag (-348 kcal!), sen duschade jag och nu sitter jag här!:)

Ska åka till farmor om en och en halv timme. Ska inte bli särskilt kul, mina kusiner kommer ockå vara där. Jag skulle vilja prata med dem för dem är ju trevliga och så men jag vågar inte, brukar mumla hej när de kommer och ungefär samma sak när man ska åka hem. Inget mer, känner mig så efterbliven.

Ohjuste, hade en riktigt läskig men kort dröm inatt, ni ska få höra. Jag och mina två syskon skulle åka buss till skolan typ, så vi klev på bussen vid busshållsplatsen och satte oss ganska långt fram för det var så mycket folk. Sedan efter kanske 200 m (jag vet vilken väg vi åkte på) så står det en bil parkerad vid vägrenen, och när vi åker förbi den ser jag hur det slår gnistor från bilen som kommer mot bussen. De som sitter längst bak i bussen får panik eftersom bränsletanken satt tydligen längst bak i bussen och vrålar till chaffören att han ska öka hastigheten så gnistorna inte kommer i kontakt med bensinen i bussen eftersom då kommer hela bussen att sprängas. Det är panikstämmning i några sekunder  och jag kommer ihåg hur jag verkligen ber att bussen inte kommer sprängas. Men så hörs värsta smällen och jag förstår att bussens bakre halva har exploderat. Jag förstår att alla kommer dö, så jag säger till mina syskon att jag älskar dem och de säger samma sak tillbaka. Sedan önskar jag att det inte kommer göra ont att dö. Sen kommer en otrolig värme. Och sen dör jag. Då vaknar jag och hjärtat slår jättefort. Det var den läskigaste dröm jag haft på länge:( Riktigt obehaglig var den.

Ritat av mig



Ritade den under förmiddagen, blev ganska nöjd i alla fall:)



O den här ritade jag igår kväll, ganska oseriös teckning dock;)


Trötter

Känner mig fruktansvärt trött just nu, har inte ens sovit i fem timmar. Jag är en sån som behöver nio timmars sömn varje natt, då är jag nöjd. Kunde inte sova igår kväll och vakna under morgonen och kunde inte somna om. Tänkte träna nu under eftermiddagen men får se om jag orkar göra det, annars får jag väl träna imorn innan jag ska åka till farmor. Har ju bara tränat två gånger hitills under den här veckan, men jag har gått på promenad nästan varje dag så det är ju bra iaf:)

Har kollat igenom en massa universitetskataloger i hopp om att hitta något passande. En sak vet jag i alla fall, jag vill inte vara kvar i Stockholm! Börjar jag plugga i Stockholm kommer jag bli fast här för alltid och bo hemma tills jag är 25, inget jag vill. Men är väldigt osäker på om jag ens skulle klara av att bo själv. Känns som jag inte skulle klara av att ta hand om mig själv. Så hur ska man göra?! Måste ju bestämma mig ganska snart...

Matdagbok 20110106

Igår åt jag lite, alldeles för lite! Fy på mig. Måste försöka att äta mer!!

IN

Frukost: - (trots att jag vaknade halv 11 & var riktigt hungrig)
Lunch: 1 port ris, linsgryta (vatten, linser, tomatpure, lök, kryddor), ärtor
Mellis: 1 knäckemacka, 2 dl yogurth, 1 apelsin
Middag: en bit kött, potatis, sallad
Kvällsfika: 1 apelsin, 2 dl yogurth
Övrigt: 2 praliner, 2 kolor

UT

30 min crosstrainer (-351 kcal)

Jag var hungrig nästan hela dagen, så varför åt jag inte mer bara?!

Vinterkräksjukan

Oh no. Min syrra hade en kompis här i onsdagskväll som skulle sova öbrt men hon var tvungen att gå hem under natten, för hon var magsjuk. Alla vet väl att vinterkräksjukan smittar väldig lätt (hennes mamma hade vinterkräksjukan) så nu är jag jätterädd att min syrra ska ha bli smittad och att hon i sin tur kommer smitta mig.

Inkubationstiden för vinterkräksjukan är 12-48 timmar. Så om jag har blivit smittad borde jag bli sjuk senast någon gång under lördagen. Jag ska till min farmor på lördag, och jag kommer ju dö om jag blir sjuk där. Så snälla, om jag ändå ska bli sjuk kan jag väl bli det nu?

Jag kommer ihåg förut när jag var så desperat efter att bli smal att jag hoppades att jag skulle bli magsjuk för att gå ner några kilo i alla fall... Sjukt egentligen. Vem vill vara magsjuk?!

Cause baby you´re a firework

Tjenare!:) Har inte gjort så mycket hitills idag, kollat lite bloggat, lyssnat på Firework av Katy Perry minst 1000 gånger (därav rubriken), spelat sims och tränat. Träningen gick bra, körde 30 min crosstrainer som vanligt.

Tänkte passa på att tipsa er om min crosstrainer, den heter Extreme fit CT 629 och kostar drygt 3-4000 kronor tror jag så den är ganska dyr, men det är den värd.

Några finesser den har är att...

- Det finns möjlighet att skapa 9 olika användare där man fyller i ålder, kön och vikt.
- Det finns runt 8-10 program att välja plus manuell inställning.
- Svänghjulets vikt ligger på drygt 9 kg.
- Den mäter puls, kaloriförbrukning, effekt och distans.
- Den kan räkna ut kroppsfett och BMI


Narnia: The voyage of the dawn treader

Idag har man sett Narnia på bio, tyckte den var som de andra filmerna ungefär, rätt bra alltså:) Trodde faktiskt att de hade bytt ut självaste prins/kung Caspian mot någon annan skådespelare för jag kände inte alls igen honom. Men så var inte fallet! Tur det, hatar när skådespelare byts ut mitt under seriens gång.

Blev lite sugen på att läsa Narnia-trilogin, har för mig att jag har läst boken som den första filmen är baserad på (efter att ha sett filmen) men är osäker... Men får kolla efter dem på biblan;)

Nu ska jag försöka sussa, så natti natti!

Mitt liv som sim

Har ju kört en hel del sims den senaste veckan och nu har jag gjort mig själv som en sim:) Check it out!

  
 
 
  


Matdagbok 20110103

Årets första matdagbok!

IN

Frukost:
-
Lunch: kycklingsallad (kyckling, sallad, gurka, paprika, oliver, majs), 1 macka, lite dressing
Mellis: 1 macka, 1 apelsin, 1 stor kopp te
Middag: ris, fiskgryta (cocosmjölk, tomater, vit fisk, sockerärtor), ärtor
Kvällsfika: rester av sallad, lite dressing, 1 macka, 1 apelsin, 1 kopp te
Övrigt: några kolor, tre salta kex, 1 stor kopp te

UT

40 mins promenad

Svar på fråga

Anonym undrar...

Har du funderat på att sätta upp någon bild på dig hur du ser ut idag och hur du såg ut när du vägde 64kg. Skulle vara intressant att se!

Svar: Får leta imorn och se om jag har någon bra bild från när jag vägde 64, men än så länge får du nöja dig med att se hur mina mått har förändrats då det är det enda jag har för tillfället:)

Förut (64 kg):

Midja: 68 cm
Höfter: 87 cm
Lår: 57 cm

Nu (55 kg):

Midja: 63 cm (-5 cm)
Höfter: 83 cm (-4 cm)
Lår: 53 cm (-4 cm)


Dagens vikt till ära

Hjälp, gissa vad vågen visade?! 55,0. Minus 1,6 kg sen förra veckans vägning, hur gick det här till? Är både glad och rädd för viktminskningen, som vanligt alltså.


Sömnproblem

Jag är trött, men vet att jag inte kommer kunna sova. Har haft svårt att sova de senaste dagarna, så mycket tankar som snurrar runt. Går inte att få stopp på dem. Imorn är det vägning, är typ 99,5 % säker på att jag har gått upp i vikt:( Känns inte bra. Idag har jag t ex bara varit ute på en 20-minuters promenad, inte ens en halvtimme lixom! Tänkte träna på crosstrainern men det blev inte så:/ Så det är mitt eget fel (vems annars iofs) om jag har gått upp i vikt!

Men ska nog gå och läsa lite nu, och sen försöka sova. Så får det bli. Godnatt sötisar:)

RSS 2.0