Jag är blond, okej?

Blä känner mig korkad. Fick tillbaka labbrapporten, fick VG. Det va väl okej men jag hade gjort några riktigt feta irriterande missar! Men nu vet jag i alla fall att man inte ska skriva labbrapport när man inte har koll på ämnet man skriver inom... Så jag har alltid lärt mig något^^ Men nu måste jag verkligen skriva bra på provet på måndag för att visa att jag faktiskt kan det vi håller på med inom kemin just nu och det känns ju lite jobbigt med en sådan press, men va fan, jag har klarat av press förut!

Jaja:( Nu ska jag nog gå och fixa kvällsfika och lägga mig och läsa, håller på med The Fury just nu (tredje delen i Vampire Diaries). Hoppas ni har haft en bra torsdag!

Äggit värre

Hej hej igen! Blev tomatsoppa till lunch och en omelett på två ägg och lite stekt paprika:) Brukar alltid käka macka när jag äter soppa men jag försöker att äta lite mer proteiner än vad jag brukar så gjorde en omelett istället:D Det var ganska gott faktiskt:D Det får jag göra någon mer gång, proteinrikt och bra.

Sedan var jag ute på en timmes promenad i det vackra vädret, synd bara att det blåste, annars hade det varit väldigt varmt faktiskt!

Efter det så har jag varit inne lite på datan och pluggat lite, ansåg mig vara klar med en inlämningsuppgift så ska lämna in den snart. Jag hoppas att jag har gjort rätt för jag är lite osäker:/ O idag eller imorn skulle min kemilärare rätta labbrapporten jag skrev i förra veckan, är supernervös för antingen är den typ jättedålig eller jättebra. Förmodligen jättedålig för nu när jag har pluggat till provet jag har på måndag har jag kommit på en massa saker jag borde ha skrivit i labbrapporten, irriterande!!

O sen måste jag kolla igenom de utbildningar jag har skrivit upp som jag tycker låter intressant. Det är väl en tio styckna, så nu måste jag bestämma mig för vilken jag ska sätta högst upp på ansökningslistan! Tiden börjar lixom rinna iväg nu... Hjälp.

Tack Gud!

Yes! Jag får VG i Fysik B utan att kompletera!! Vad skönt! Då behöver jag inte oroa mig för det! Yes!!

Vad som är mindre kul är att jag har träningsvärk i benen, jag som stretchade så noga! Känns ovant, jag har inte haft träningsvärk på jättelänge! Förut när jag tränade (över ½ år sedan och ännu längre tillbaka) fick jag träningsvärk men får nästan aldrig det numera. På jympan på måndagar t ex tror jag alltid att jag ska få det för jag tar verkligen i så mycket jag kan på styrkan men jag får det aldrig! Det är superknäppt. Men nu har jag i alla fall så nu kan jag vara säker på att det inte är något fel på mig, haha;)

Nu ska jag strax klä på mig och sen ska jag äta lunch, Kelda Tomatsoppa blir det nog:) Gotti gotti! Sedan vet jag inte vad jag ska göra, kanske plugga eller kolla på någon film? Under hela förmiddagen har jag ritat, ritade en bild på Erin från Top Model 13, den blev ganska fin tyckte jag men lyckades inte riktigt fånga känslan i bilden, men jag är nöjd i alla fall:) Samtidigt som jag rita lyssna jag på Smurfarna, haha älskar deras låtar ju!

Men nu måste jag gå, hej då!:)

Kämparglöd

Hoho, känner mig duktig, var ute och joggade i en halvtimme med syrran! Det var väldigt jobbigt. Men skönt när man kom hem och insåg att man hade sprungit hela tiden;)
När vi hade sprungit i drygt 20 min kom det en kille och en tjej (eller snarare tant och gubbe) som sprang jättefort och jag som hatar att bli omsprungen ökade såklart tempot för att de inte skulle springa förbi oss så de sista 5-10 minutrarna sprang vi ganska så fort! Men sedan sprang tanten och gubben om oss i alla fall, haha. Men jag är nöjd med min insats!

Nu sitter jag här och har ätit lite choklad, köpte den där Marabou Premium med pecan och havssalt, gillar den (o nej Alexis, den smakar inte mögel!;) ). Men gillar nog Lindt´s med havssalt bättre, utan pecannötter.

Ska gå och fika lite kvällsfika så ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Imorn är jag ledig förresten! Skulle egentligen göra projektarbete men eftersom vi inte behövde fixa till arbetet efter den första inlämningen så behöver vi inte jobba med det imorn! Fett skönt. Jag hoppas jag kan sova läääänge för jag är väldigt trött! Så god natt på er^^

Att äta eller inte äta?

Hej hej! Hemma tidigt idag, hade ju bara en lektion idag:)

Jag kom hem vid ett och va lite hungrig, åt inte så mycket till lunch i skolan för det var inte så god mat. Hatar när jag har ätit halvmycket i skolan så kommer man hem tidigt och är småhungrig så vet man inte om man ska vänta tills mellis att äta eller äta lite när man kom hem!
Antingen vill jag äta ordentligt till lunch i skolan så att när jag kommer hem behöver jag inte fundera på om jag ska äta eller inte utan att det är självklart att vänta till mellis. Eller så vill jag inte äta alls i skolan utan åka hem och äta en riktigt lunch hemma! Vill inte äta något mellanting mellan inget och mycket så man får beslutsångest om man ska äta och vad man ska äta när man kommer hem!
Så det hela slutade med att jag åt en macka och en bit kaka när jag kom hem, inte så bra matval kanske men det var det jag åt!

Sen någon gång under dagen måste jag gå till bibliokteket och lämna tillbaka min bok, sista återlämningsdag idag och eftersom jag är 18 år kommer jag att få böter om jag inte lämnar den;) Hehe. Funderar att samtidigt gå till affären brevid och köpa två Marabou Premium för 30 kronor, jag och syrran har länge sagt att vi ska prova den nya med havssalt och pecan! Älskar Lindt med havssalt så lär väl gilla den här också!:) Men vi får se hur det blir! Känner mig ganska fattig just nu på grund av alla pengar jag har lagt på kompisars studentskivor, skivor som jag inte ens egentligen vill gå på:( SUCK!


Favvo-pics från TM 13

Som ni kanske vet har jag kollat väldigt mycket på Top Model på senaste tiden och här är några av mina favoritbilder från säsong 13 som är en av de bästa säsongerna enligt mig!:)
















Ingen träning idag guys

Jag tänkte träna idag men jag orkar verkligen inte! Har varit duktig och pluggat istället så får träna imorn istället:) Då har jag bara en lektion^^ Woho så skönt! Kommer bara ha en lektion onsdag, torsdag och på fredagar nu tills jag slutar skolan! Fett skönt. Skulle dock vara skönt om man kunde slå ihop lektionerna så att man hade tre st på onsdagen så skulle jag få långhelg varje vecka, haha. Men det som är bra med att man går i skolan även om det bara är en lektion är att man kommer upp i tid (om lektionen inte är på eftermiddagen) och så har man hela dagen sen att göra något eftersom då är man vaken, påklädd och förhoppningsvis pigg!

Fika med kompisar

Tjena! Idag kom jag hem sent från skolan för jag var och fikade med några skolkompisar:) O jag fikade verkligen! Första gången på typ hur länge som helst som jag verkligen fikade tillsammans med dem (alltså inte bara satt och kollade på när de fikade). Tog en liten biskvi. Mums! Den var faktiskt jättegod. O det var mysigt, vi prata om lite allt möjligt. Helt plötsligt har vi besämt två helger vi ska hitta på något på. Jag menar, vi har träffats typ 3 gånger på fritiden under hela gymnasietiden. Men det är roligt tycker jag, det borde göra mig gott att komma ut och träffa lite folk på fritiden:)

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag käka, jag ska äta soppa och de andra ska äta korv (jag äter inte korv). Gottigotti. Trevlig tisdag på er gott folk!

Svarar på fråga

Fråga: Ungefär hur många km/h springer du på crosstrainern och hur gjorde du i början? Jag har köpt en crosstrainer men är helt död genast, verkligen överdöd. Har du något bra nybörjartips? (Just nu är jag på noggranna undersökningar för att jag har så problem, med magen, tarmarna och hjärtat så det bidrar förhoppnignsvis till att det inte gick att träna när jag provat)

Svar: Hm jag vet inte riktigt, brukar kolla på hur många varv i minuten man kör och inte hastighet. Har du en funktion som mäter varv/minuten på din? Jag brukar i alla fall ligga runt 56-66 varv i minuten ungefär.

Kör ganska korta pass i början med lågt motstånd är mitt tips! Sedan när du känner att det går bättre så kan du trappa upp lite:)

Träning vecka 12

Veckans träning kommer här!

Måndag: 30 min promenad, 60 min jympa
Tisdag: 30 min promenad, 30 min crosstrainer
Onsdag: 40 min promenad, 30 min crosstrainer
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: 30 min crosstrainer
Söndag: 30 min crosstrainer

Är ganska så nöjd med veckans träning faktiskt! Har haft mycket att göra men ändå hunnit träna ganska bra:)

Stockholm-Båstad

Kollade ni förresten på Stockholm-Båstad igår? Vad tyckte ni om det i såna fall?


Dålig stil asså

Hej hej! Idag är jag så trött! Sov alldeles för lite hela helgen så det var lite kämpigt att hålla sig vaken ibland i skolan, haha;) Tur att jag har sovmorgon imorn... O imorgon ska jag lämna in pengar till min studentskiva. Det var sagt att alla skulle sälja 5 biljetter var men såklart är det massa som inte har sålt sina 5, vilket jag förstår eftersom jag själv är jättestolt över att jag har lyckats sälja mina 5! Men det jag ínte förstår är att två av mina kompisar inte ens har FÖRSÖKT att sälja biljetter. Det kommer ju såklart drabba hela klassen. Tycker det är så jäkla dålig stil bara! Men jaja. Tycker det är dåligt att det ska gå ut över de som verkligen har kämpat och sålt uppemot 10 biljetter, men livet är orättvist! Så är det bara.

Nu ska jag strax käka mellis, så ska jag se vilket avsnitt av Top Model som sänds idag, har ju sett ett par av säsong 14 nu på Internet så det lär ju vara ett av dem jag redan har sett.

Sen ska jag plugga och gå på jympa:) Det var dagens plan! Hej svejs!

Morr!! Fnys!! Grr!!

Hehe, nu är jag tillbaka! Men det blir bara ett kort inlägg. Vägde mig imorse, på den nya vågen, den vägde en till ungefär 0,3 kg mer än vad den förra vågen vägde en till tydligen, pappa testade båda. Men vågen visade 55,3 kg. Blev lite arg, har gått upp ett helt kg sen förra gången jag vägde mig som var för två veckor sedan. Men mina mått har inte gått upp något märkbart så är inte så orolig egentligen, men lite irriterad måste jag erkänna att jag blev! Men slutade tänka på det och åt som vanligt till frukost och lunch och så så det var bra i alla fall:)

O ikväll blire godis som blev över från igår till Luftslottet som sprängdes! Har inte sett den förut så det ska bli spännande, men nu är det hej då på riktigt, faktiskt! Hejsvejs


Tiden bara springer iväg

Jag är såååå trött. Somna sent (hade svårt att sova igår) plus att jag vakna tidigt! Sedan har hela dagen bara sprungit ifrån mig! Har inte hunnit med någonting känns det som trots att klockan är över halv fem! Den där timmen man missar när man går från vintertid till sommartid kanske gör stor skillnad i alla fall, jag vet inte;)

Vad jag har hunnit med är bland annat att jag har löst ett korsord med min storesyrra (om jag bara säger syrran brukar jag nästan alltid mena min lillsyrra, bara ett litet förtydligande). Det var roligt för vi var så dåliga så vi hitta på lite ord som inte passade så bra in i korsordet om man säger så. Hehe:P Sen har jag tränat på crosstrainern en halvtimme trots att jag var så trött. Bra gjort! O nu när det är en timme ljusare på kvällen kanske jag hinner gå på en promenad eller nått eftersom denna vecka går Top Model reprisen klockan sju som vanligt men nu har jag ju redan sett det avsnittet! Eller så tar jag det bara lugnt. Borde plugga men jag tror jag har en pluggfri dag idag och kör hårt nästa vecka istället! Låter som en bra plan enligt mig.

Nu ska jag rita lite, blev jättesugen på att rita helt plötsligt igår så tror jag ska göra det nu! Så hejdå med er!:)

När dörrklockan ringer kommer jag vara redo

Sådär ja. Nu är jag tränad, duschad och ska bara byta om och sen är jag redo för att ta emot gästerna;) De kommer inte förens vid halv fem fem så jag är ute i ganska god tid tycker jag. Fast innan de kommer ska jag hinna äta mellis och sminka mig också. Men det ska nog hinnas med;) Klockan är ju inte ens tre!

Tänkte bara påminna er att ikväll halv nio är det Earth Hour mellan halv nio och halv tio, kom ihåg och släcka ni som kan! Själv kommer jag nog inte släcka eftersom vi har gäster och så här, men annars skulle jag ha släckt, lovar!

Det var bara en liten påminnelse men nu ska jag gå och äta lite mellis tror jag:D Hej med er!^^

Dance with me?

Woho, Jessica vann Let´s Dance! Eller egentligen spelade det inte så stor roll för mig vem som vann men älskar Jessicas personlighet. Hon verkar så gullig:)

Kvällen har alltså spenderats framför teven, men innan Let´s Dance började satt jag och finkammade olika universitetskataloger för det är ju dags att söka utbildningar nu... Läskigt och spännande! Har ju kollat massa program innan men nu kollade jag väldigt seriöst och noga och skrev upp alla program jag tyckte lät intressant. Så jag hoppas verkligen att jag kan bestämma mig för vilket program jag helst vill läsa, och förhoppningsvis kommer jag in på det också.
 
O fick precis veta att TV4+ ska sända nya avsnitt av Du är vad du äter! Haha, älskar Anna Skipper och älskar det programmet. Eller jag älska det förut iaf, hoppas de nya avsnittet är bra när de nu ska sändas:D

Nu tänkte jag sussa, har varit en lång dag:) God natt på er^^

Arg som ett bi

Är inte på bra humör idag! Inte alls. Först gick provet åt helvete:( Känns jättejobbigt med tanke på hur många timmars pluggande jag la ner på det:( Sedan hände lite småsaker som gjorde mig irriterad när jag kom hem också. T ex att Top Model inte gick, att pappa hade köpt fel musli till mig fast jag hade sagt exakt vilken jag ville att han skulle köpa, jag såg en rå äcklig köttbit i kylen som låg på en tallrik som jag tippade lite på för att kolla på köttet och såklart skvimpade det ut någon slags vidrig köttsaft som jag var tvungen att torka upp och en sak jag mer blev irriterad över är att vi ska äta pomfritt ikväll, tycker inte om det. Så nu hoppas jag att det händer något roligt snarast så jag blir lite uppmuntrad!!

Idag måste jag städa mitt rum, jobbigt. Mamma fyller 50 imorn så då kommer det lite släkt på middag. Det kommer dock bara fem pers så det blir ganska lugnt, tack och lov så skönt. Tycker det är jobbigt när det kommer mycket folk. Juste, måstebestämma mig vad jag ska ha på mig imorn ja. Men det får bli ett senare problem.

På tal om outfits, dag hade jag mina korta stövlar som jag köpte för kanske 1-2 månader sedan. Jag gillar dem:D Jag känner mig smal i dem:) Ja juste jag måste väga mig snart också kom jag på nu, var ju nästan två veckor sen jag vägde mig tror jag. Mamma önskade sig en våg i födelsedagspresent så det köpte jag och mina syskon, får väl väga mig imorn eller på söndag så jag får väga mig på en ny och fin våg, hehe;)

Har ätit ett stort mellis för jag var monsterhungrig när jag kom hem från skolan men nu ska jag nog gå och göra mig en till kopp te! Mums filibabba! See ya

Bara en massa plugg...

Har pluggat större delen av kvällen och eftermiddagen nu, orkar snart inte mer! Ska plugga lite till men sen får det fan vara bra! Har gjort mitt bästa och räcker inte det finns det inget mer att göra! Sedan ska jag läsa, eller kolla lite på Top Model på datan. Soft:) Önskar er en bra torsdagskväll allihopa:D


Stress och panik

Uhh, känner mig stressad just nu. Har ett stort fysikprov imorn som jag känner mig lite smått lost inför. Fick lite panik igår för jag tyckte inte att jag kunde någonting. Idag känns det lite bättre men absolut inte bra! Har pluggat fysik i ett par timmar  i skolan (lektionstid) och så fort man kommer hem måste man sätta sig och göra, just det, ännu mera fysik:( Är så trött på fysik att jag kan spy på den just nu!!! Som tur är har jag mitt sista Fysik B prov imorn (lycka!). Eller om jag skriver VG på det är det mitt sista, hoppas, hoppas, hoppas...

Magnum Ghana

Vet ni vad jag gjorde idag?! Eller snarare inte gjorde. På lunchen så gick mina kompisar och jag ner till affären för två styckna skulle köpa en glass. Tänkte att jag också skulle köpa för det var säkert 1½-2 år sedan jag köpte något när de andra har köpt något. Men sen så frös jag så var inte alls sugen på glass när vi väl va i affären så klöpte ingen.
Men sen efter skolan så skulle jag gå och köpa lite grejer inför middagen jag ska laga idag och på vägen till affären så blev jag jättesugen på glass. Så då köpte jag en glas efter en stunds velande. Och nu kommer vi till en otroliga grejen, jag kollade inte hur många kalorier glassen innehöll! "Va va det bara det" tänker ni kanske, men för mig är det något väldigt stort för jag kollar i princip alltid hur mycket kcal olika livsmedel innehåller fast jag egentligen inte bör kolla sånt. Jag ville så gärna kolla innehållet i glassen men jag tänkte, nej nu ska jag inte kolla så kollade inte på pappret utan tog snabbt av det och slängde det:D Woho lixom!

Åt förresten den nya Magnum glassen, hasselnötsglass typ med chockladöverdrag. Så god!:)

93886_Magnum_Ghana


Minne som en guldfisk

Hej hej!

Va sent det hann bli innan jag loggade in här, men så blir det ibland. Har inte varit inne på datan förutom en stund när jag försökte skriva på min labbrapport och den lilla stund jag svara på kommentarar och kollade igenom några bloggar:) Men har inte gjort så mycket idag förutom varit i skolan, kollat på halva Top Model på eftermiddagen, pluggat och tränat. Tränade en halvtimme på crosstrainern. Imorn ska jag kanske ut och jogga. Jobbigt!! Men nu ska jag gå och fixa kvällsfika och sen läsa:) Har läst ut Mattillåtet (rekommenderar er verkligen att läsa denna bok!) så ska börja på tredje delen i The Vampire Diaries-serien. Det som är irriterande är att mitt minne inte är det bästa, jag har glömt mycket av det som hände i de två tidigare böckerna trots att det inte alls var länge sen jag läste dem... Grrr. Men som sagt har jag annat för mig just nu så ciao ciao!

Glass glass mera glass!

Vet ni vad jag åt igår? GLASS! Har ätit glass en gång tror jag det senaste halvåret. O det var sååå gott. Gott gott gott! Ja, exakt så gott var det faktiskt. Mamma hade gjort chokladsås förstår ni och så skulle vi äta det tillsammans med glass till efterätt efter middagen. Tänkte att det var ju så länge sen jag åt glass, så lite glass kan jag ju ändå ta. Så tog en liten skål glass (älskar att äta saker ut skål!), hade på tinade frusna hallon, i med några skivor banan och så toppade jag med chokladsås. Det var typ gudomligt. Måste äta det snart igen!

Men idag blire ingen glass, man kan ju faktiskt inte äta det varje dag. Eller?:P Ikväll ska jag på gympa som vanligt förresten, sen tror jag att jag ska kolla på finalen av Top Model 15 på datan innan jag ska sova eller så ska jag läsa. Får se. Brukar alltid vara så trött på måndagar för jag börjar tidigt så brukar inte hinna med att göra så mycket efter jympan för jag är så trött. Så jag får helt enkelt se vad jag hittar på. Nu vet jag i alla fall vad jag ska hitta på, tyvär. Jag ska plugga! Fysik, woho! Här kommer jag!

TV-kväll? Oh ja!

Tjo tjo på er:) Sen uppdatering idag. Har gjort lite allt möjligt idag faktiskt, pluggat, ätit, kört badminton och gått på promenad:)

Idag är det söndag och det betyder Solsidan (sista avsnittet för säsongen ju!) och Flickan som lekte med elden. Brukar ju alltid kolla på Top Model klockan sju men nu helt plötsligt visas det klockan sex, mitt i middagstid! Jättedåligt. Så ska nog kolla på det någon gång under kvällen på internet istället. Vet redan vem som vinner, råkade se det när jag skulle kolla upp något om TM för några veckor sedan. Men ska inte avslöja det här, alla kanske inte vet eller vill veta! Men nu ska jag plugga lite så jag hinner med allt tv-tittande ikväll;) Hej på er!

Repeating history

Trots att jag vakanade tidigt imorse har jag fått en hel del gjort fast jag trodde att jag skulle vara för trött för att orka ta tag i någonting! Vad jag däremot inte har hunnit med att gå ut på promenad i det vackra vädret:( Hoppas att det blir fint väder imorgon också, då kan jag gå ut och promenera!

Så vad har jag gjort idag? Jo. Imorse efter jag hade bloggat så kollade jag på Titanic 2, en ganska ny film som handlar om att man har byggt en ny Titanic och det är första gången skeppet ska ut och "åka" eller vad man säger. Jag tror alla förstår hur det slutar... Ja ni hade rätt, skeppet går under. Ganska meningslös film egentligen, men ganska underhållande ändå! Dock är den såklart inte i närheten av hur bra den riktiga Titanic-filmen är!

Sedan pluggade jag till ett prov jag har på måndag. Käkade lunch (soppa & pannkakor igen!). Gott! Sedan pluggade jag lite till och sen tränade jag, körde ett program istället för manuell på crosstrainern. Har under hela hösten kört manuell men nu de senaste tre gångerna jag har tränat har jag valt ett av de 12 förinställda programmen. Idag körde jag intervall, det gick bra! Sedan duschade jag och fikade. Så pluggade jag över en timme till och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Kanske köra lite Sims? Såg att det ska släppas ett expansionspaket där man kan ha djur till The Sims 3, woho! Dock släpps det inte förens i oktober... O det släpps säkert inte förens senare i Sverige:( Suck! Men jag som älskar djur skulle såklart tycka det var jättekul att få ha hundar och katter igen som i The Sims 2, såg också att man kan ha häst i det som kommer. Verkar lite weird men det blir säkert bra! Trailer för expansionsspelet hittar ni på youtube.



Hej hopp i galoppen på er!

Förbjudna livsmedel

Varför vanar jag alltid tidigt på lördagar? I veckan när jag har sovmorgon har jag inga problem med att vakna av väckarklockan halv nio, och ibland så sent som halv tio! Men nu, på denna lördag, vaknar jag innan sju av mig själv. Så irriterande för jag vet att jag kommer gå runt och vara trött hela dagen nu! Irriterande.

Igår kväll när jag hade lite svårt att sova låg jag och tänkte på hur jag kan "gå vidare" i min tillfriskningsprocess. Jag kom fram till att jag måste börja äta vissa livsmedel som jag tidigare har förbjudit. Alltså livsmedel som jag inte har ätit på drygt 1½ år! Här är en lista på livsmedel som är förbjudna för mig just nu:

- Mjölk
- Ost
- Korv
- Fläsk/bacon
- Grädde (i mat)
- Créme fraiche (i mat, ej lätt)
- Sockerläsk
(-Juice)

Korv, bacon & fläsk tänker jag dock inte börja äta igen. Jag brukar fatiskt drömma mardrömmar om att jag äter korv, så vaknar jag smått panikslagen och är på väg upp ur sängen för att gå och försöka kräkas upp  korven men så kommer jag på att det bara var en dröm så lägger jag mig ner och sover sedan. Lite stört, jag vet.

De andra sakerna känns inte lika omöjliga, men det ger mig ändå ångest över att börja äta dessa livsmedel igen. Men va fan, så farligt kan det väl inte vara att lägga en ostskiva på mackan och bara äta den?! Joo... Faktiskt så kan det va det.

Men ska försöka beta av listan lite granna nu en tid framöver. Igår hade jag chansen att testa att äta en gräddsås för första gången på 1½ år men jag tog den inte, kunde inte. Får fan kämpa på lite nu! Kom igen Izza!

Nu drar vi ut kontakten

Hej på er (igen!). Har haft en ganska lugn fredagkväll (som vanligt) med Let´s Dance, Parlamentet och med lite popcorn som sällskap:) Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, för jag är såå trött. Fast först ska jag kanske göra lite magövningar, jag vill ha mer magmuskler serru! Får se om jag orkar. Men vi ses imorgon i alla fall, puss och kram skumbanan!


Fallande snöflingor

Hallå där, har ni märkt att det SNÖAR ute?! Det är inte okej!! Det skulle ju bli vår nu trodde jag?! Men inte:( Nu blir marken täckt av ett vitt fluffigt täcke igen. Suuuuck!! Håller ni med mig? Vill ni också ha vår typ nuuu!?

Det var det negativa med denna dag, att det snöar, den positiva är att det är fredag! Inte för att jag har något roligt planerat inför helgen, ska mest plugga men det är skönt i alla fall. Ska kanske köra badminton med min syrra i helgen iofs. O sen måste jag verkligen besämma mig för vad jag ska göra i höst... Nu kan man ju börja anmäla sig till universitet m.m. så det är hög tid att jag faktiskt bestämmer mig vad jag gör HT 2011. För än har jag ingen aning...

Ni som går i trean på gymnasiet och läser min blogg, vad planerar ni att göra i höst?


Uppslukad av skolarbete

Sitter här med en kopp te framför mig. Ska plugga. Är stressad över allt skolarbete jag har tills nästa vecka, en stor inlämning, en labbrapport, ett prov och ett kursprov. O på alla dessa saker måste jag ha bra på, MVG på allt utom kursprovet som jag måste ha VG på. Jag hoppas att det går...

Så idag tänkte jag plugga en del, kanske träna också. Gick av flera hållplatser innan min när jag åkte hem från skolan och gick hem därifrån, tar en halvtimme. Men den där bussen tar värsta omvägen strax efter att jag har gått av så det tar lika lång tid att gå hem därifrån som om man skulle åka med bussen så därför går jag ibland, så segt att sittta på bussen så lång tid.

Skrev på det här inlägget för en timme sen men så kom min syrra så öppnade Word-dokumentet med min labbrapport på och låtsades skriva på den, så blev det bara att jag fortsatte skriva;) Haha. Så nu har jag skrivit klart på labbrapporten för idag i alla fall, och jag hoppas verkligen att det jag har skrivit är rätt!! För annars blir jag galen. Är lite osäker faktiskt på om jag har rätt, men hoppas hoppas hoppas...

Nu ska jag skriva på min stora inlämningsupsstas! Woho!!:D :D :D Nooot...

Matdagbok 20110316

Idag tänker jag skriva en liten matdagboken dagen till ära:)

Frukost: 1 liten skål risgrynsgröt, 1 apelsin
Lunch: 1 tacoskal, 1 portion vegetarisk tacoköttfärs, majs, gräddfil, salsa, morötter, paprika, lite pizzasallad (Lite ångest över mängden:( )
Mellis: 1 macka, 1 liten skål med risgrynsgröt, 1 apelsin, 1 stor kopp te
Middag: 1 port fullkornsspagetti med köttfärssås, sallad
Kvällsfika: 1 macka, 1 skål yogurth med kanel, banan, musli, hasselnötter, russin i, 1 stor kopp te + något mer?
Övrigt: 1 päron


Träning

35 min promenad
30 min crosstrainer (-330 kcal)

Vikten av att tugga

Sen uppdatering idag, har haft lite fullt upp så därför har det inte blivit någon uppdatering för ens nu! För först gick jag i skolan, kom hem vid strax efter tre, då åt jag mellis och kolla på Top Model fast jag kunde typ hela avnsittet utantill för jag har väl sett det minst två tre gånger hyfsat nylingen.
Sen gick jag och syrran ut på en promenad efter att vi fastnade lite på hennes rum, kollade i några fotoalbum:) Sen när jag kom hem från promenaden så pluggade jag (duktigt) och sen blev det käk! Sedan pluggade jag igen och sen tränade jag på crosstrainern. Snart ska jag gå och fixa mitt kvällsfika och sedan ska jag lägga mig i sängen och läsa Mattillåtet och sen sova! Det är min plan.

Läste om en ganska intressant grej igår i Mattillåtet, läste viktigen av att tugga maten. Det var väldigt intressant måste jag säga! Boken tar bland annat upp att om man tuggar maten ordentligt hinner den bli så finfördelad att näringen snabbt kan tas upp i magen och förse hjärnan med näring och då skickar hjärnan ut mättnadskänslor som säger att vi har ätit tillräckligt! Om man tuggar maten slarvigt kommer maten ner som stora klumpar i magen och det tar längre tid för enzymerna i magen att bryta ner den --> det tar längre tid för hjärnan att få näring och kunna signalera att den har fått tillräckligt så förråden behövs inte fyllas på mer dvs mättnadskänslorna. Så när jag läste det igår kväll tänkte jag på att verkligen tugga maten, det är svårt att komma ihåg men ska försöka tänka på det från och med nu;) För ofta blir det så för mig att jag tuggar lite slarvigt, ofta bröd och pasta eftersom det är svårt att tugga, det bara glider iväg tycker jag:P Så tugga på gott folk!

Det bidde mer en promenad...

Hej igen! Var ute en timme i förmiddags, dock sprang jag bara lite grann, gick mest fort. Min mobils headset glappar så var tvungen att hålla den i handen och då var det svårt att springa och att springa utan musil- går det ens?!:O:P Så gick istället. Men det var bra det för det var ganska halt ute så hade säkrat ramlat minst fem gånger om jag hade försökt att springa, hehe.

Om en halvtimme är det Top Model, fram tills dess ska jag läsa i Mattillåtet. Har pluggat ganska duktigt idag faktiskt, så får ta ledigt nu ett tag för det är jag värd, faktiskt:)

O svar till anonym som frågar om jag har äs: Har och har, hade som jag försöker "bli av med"!

Ledig

Hej hej, har studiedag så är hemma idag:) Har faktiskt hunnit studera en halvtimme redan plus tagit en lång frukost! Nu funderar jag på om jag ska gå ut och testa mina nya joggingskor, aa så får det nog bli! Hoppas ni har det bra på jobbet/i skolan, mohaha!

Mina nya träningskläder!

Var ju och shoppade i förra veckan, köpte skor och en tränings t-shirt. Här kommer bild på tischan:) Bild på skorna får ni vänta på;) Min kamera funkade inte så fotade med webbkameran på datan, då blir ju kvalitén som den blir, men men. Färgen är rosa i alla fall så nu vet ni det!

Som vanligt, klicka på bilden för att den ska bli större! (Men det hade ni väl redan listat ut antar jag?)


Måndagar, bokprat & Top Model

Hej hej! Åh vad jag älskar måndagar (=sluta tidigt!). Fast tyvärr börjar jag åtta och har en monsterlektion på 1 h och 50 min, så så jättekul kanske måndagar inte är i alla fall;) Hehe.

Män som hatar kvinnor var förresten riktigt bra igår! Såg den för kanske ett halvår sedan, då tyckte jag den var bra men den var bättre nu när jag visste lite vad som skulle hända. Då behöver man inte koncenterera sig lika mycket för att förstå och då blir det roligare att se på film när man kan slappna av lite:) Men väldigt bra var den. Älskar Lisbeth Salander, hon är lite mystisk sådär och himla cool! Nästa vecka går tvåan, den har jag också sett men tyckte inte om den direkt, förstod inte så mycket men nu har min syrra läst böckerna (hon håller på med den tredje) så då kommer hon säkert förstå så kan hon förklara för mig;)

O trean har jag inte sett någon gång så den blir ny för mig, spännande!:D Men man borde ju nästan läsa böckerna alltså... Men det går inte, inte nu. Har jättemycket att läsa! Resarverade The Fury (The Vampire Diaries) på bibblan förra veckan och nu hade den kommit så hämtade ut den efter skolan:) Så hittade jag en Camilla Läckberg bok som jag inte ens visste fanns i förra veckan på bibblan så den måste jag också läsa. Så håller jag ju på med Mattillåtet just nu. Så med andra ord har jag fullt upp med böcker just nu! Haha. Älskar faktiskt att läsa så är så glad att jag har börjat läsa mycket mer nu än vad jag har gjort de senaste 1-2 åren!

Nu ska jag kolla lite bloggar fram tills tre då Top Model 13 går på trean, en säsong som jag har sett väldigt mycket av men det är en bra säsong så det gör inget!

Tv-kväll

Halloj igen! Nu ska jag snart träna, senaste gången jag tränade på crosstrainern måste ha varit för 2 veckor sen typ:O Länge sen! Men nu blire träna av. Ska kolla på Top Model samtidigt, sen direkt efteråt är det Solsidan och sen klockan nio blire att titta på Män som hatar kvinnor för min del. Ska bli skoj! Var ett tag sen jag såg den så kommer inte ihåg så mycket! Så det blir mycket tevetittande för mig ikväll, kommer få fyrkantiga ögon, haha;)


Melodifestival

Hej hej:) Söndag idag. Ska inte göra något speciellt, bara plugga och så tror jag att jag ska träna!

Igår kollade jag på melodifestivalen, gissade att den låten som vann skulle vinna;) Eric Saade, alltså. Tyckte väl ingen låt var så  jättebra direkt men många av låtarna var okej i alla fall tycker jag. Har ju inte sett någon tidigare deltävling så hade inte hört någon av låtarna tidigare.

Snart ska jag äta lunch, vet inte riktigt vad jag ska äta än. Får spana in vad som finns i kylen innan jag bestämmer mig! Hoppas ni får en trevlig söndag!

Semla:)

Tjenare:) Nu har jag varit och hämtat boken! Vad tjock den var, trodde att den skulle vara mycket tunnare, men det gör inget, gillar att läsa tjocka böcker så länge de är intressanta:)

Åt Kelda Tomatsoppa till lunch och, pannakakor!!! Första gången på ett halvår som jag självmant steker pannkakor till mig själv. Har ätit det två gånger när vi har ätit soppa till middag, men då har jag ju varit tvungen att äta och då har jag typ ändå bara ätit en liten pannkaka. Men idag valde jag själv att göra pannkakor, det är stort. Pannkakor känns så ganska förbjudet och sen brukade jag alltid äta det när jag hetsade förut så har inte så bra minnen av det om man säger så. Men det gick bra och det var gott. Åt blåbärssylt och tinade frusna hallon till, och lättkesella. Var jättegott, var som att ha grädde på fast med lättkesella blir det ju nyttigare:)

Sen gick jag ut på en drygt timmes promenad. Sen när jag kom hem fixa jag fika, en semla och en skål med yogurth. Blev jättesugen på semla i fredags för de andra i skolan fick de i matsalen så gjorde jag en nu, ska bli gott. Så nu ska jag avnjuta mitt mellis så återkommer jag senare:)

Mattillåtet!

Nu har en av mina böcker jag har resarverat på bibblan kommit, Mattillåtet! Så nu ska jag gå och hämta den och sen när jag kommer hem ska jag äta lunch:) Vad jag ska äta är ännu oklart!;) Sen under eftermiddagen ska jag nog läsa lite, och pluggan kanske. Kommer nog få en ganska slapp eftermiddag med andra ord!


Vikt!

Vägde mig imorse! Det var läskigt. Var ganska nervös innan, men så tänkte jag "äh, vad töntigt jag är!". Så ställde jag mig på vågen. 54,2 visade den. Exakt samma som förra gången jag vägde mig! Haha! O jagsom bara har tränat två gånger de senaste 2 veckorna eftersom jag har varit så förkyld. Så trots knappt ingen träning har jag inte gått upp i vikt! O mina mått har inte förändrats så mycket, lite mindre kanske. Så det känns bra:) Nu ska jag äta kanelbrownie! Vi höres senare under dagen:)<3

Kanelbrownies

Dessa bakade jag när jag kom hem från skolan, supergoda!



Kanelbrownies

Ingredienser

24 st

200 g Arla smör
200 g mörk choklad
4 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 tsk kanel
24 valnötskärnor, ca 50 g

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Rör först ner mjölblandningen i äggsmeten, och sedan chokladsmöret. Klä en långpanna 20x30 cm med bakplåtspapper. Häll smeten i långpannan. Lägg ut nötterna i ett jämnt mönster över smeten. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Kakan ska fortfarande vara lite lös. Låt kakan svalna och skär den sedan i rutor

Kanelbrownies


Bara en massa blabb

Fredag! Woho, så skönt! Helg, woho! Sovmorgon, woho! Ska inte göra något särskilt i helgen men det är skönt i alla fall med helg! Eller ja, ska plugga en del men ska försöka plugga ett par timmar och sen resten av helgen ska jag försöka att inte tänka på skolarbetet! Försöka...

Mina böcker som har jag resarverat har fortfarande inte kommit:( Är lite besviken. Men hoppas de kommer någon gång i början av nästa vecka i alla fall! Är sugen på att läsa dem.

Egentligen var det tänkt att  jag skulle väga mig imorse, men sen vågade jag jag inte det i alla fall:/ Är lite rädd för vad vågen ska visa, var så länge sen jag vägde mig (exakt 4 veckor sen på söndag!) så det känns som vågen kan utan problem ha pendlat ganska mycket, antingen upp eller ner. Väger man sig en gång i veckan går man inte upp eller ner mer än något kg, men på fyra veckor kan man ha gått upp eller ner säkert 3 kg utan problem. Läskigt! Så får väga mig antigen imorn eller på söndag. Får se vilket det blir.

Nu ska jag kolla lite bloggar! Hej så länge

Dö rapporter, döööö!!!!!!!!

Hej hej! Har varit jätteduktigt och pluggat ända sen jag sa att jag skulle plugga;) Tog en middagspaus på kanske 20 min men inte mer än så. Men ändå känns det inte som om jag har fått något gjort, och det känns jättejobbigt:( Har suttit och skrivit på en inlämningsuppgift som känns helt omöjlig, förstår inte hur den någonsin ska kunna bli klar:( Sen har jag försökt att skriva en labbrapport som tydligen inte riktigt ska vara som en labbrapport, jättekonstigt. Vet inte alls hur det är tänkt att man ska skriva! Det stör jag mig på jättemycket. Sedan höll jag på att försöka förstå labben jag måste skriva om som jag gjorde för 12 månader sen, jag förstår ingenting! Det dör jag lite av. Aaa, det är det jag har gjort. Nu ska jag skriva lite labbrapport, urk!

Men sen klockan nio ska jag kolla på Kalla fakta, de skulle prata om fetmaoperationens baksida kan man säga. Om hur de som har blivit operarade får bristsjukdomar och depression eller något. Lät lite intressant! Hehe.

Men nu ska jag skriva på rapporten, hej då!

Boksnack

Hejsan svejsan! Har kommit hem från skolan, gick förbi biblioteket och lånade en Camilla Läckberg-bok. Men boken jag resarverade igår hade inte kommit, hoppas den kommer imorn så att jag kan gå och hämta ut den! Passade även på att resarvera boken "Mattillåtet" som jag har hört ska vara väldigt bra! Men nu ska jag inte läsa även om jag gärna vill det utan jag ska plugga! Har väldigt mycket att göra i skolan just nu tyvärr, jobbigt:( Men om några få veckor lättar förhoppningsvis skolarbetet när en kurs jag håller på och läser nu tar slut. Yes! Längtar. Men nu ska jag faktiskt plugga, hej då!<3


Är det inte typiskt...

... att man vaknar klockan åtta när man har sovmorgon så man kan vakna klockan tio?! Suck! Jag som faktiskt behövde sova, var jättetrött igår ju. Men har haft en ganska skön morgon eftersom jag vaknade så tidigt. Har legat och läst en stund, läste ut The struggle (VD-boken) och nu håller jag på med en bok av Katarina von Bredow, kommer dock inte ihåg vad den hette. Älskar alla andra av hennes böcker så kommer nog tycka om den här också! Så har jag ätit frukost såklart också. Men nu ska jag fortsätta läsa, hoppas ni får en trevlig dag i skolan, på jobbet eller hemma eller vart ni nu ska befinna er under dagen!

Shoppning!

Hej hej! Nu på kvällen har jag varit och shoppat:D I helgen var jag ju och letade efter joggingskor utan att hitta några men hittade ett par idag!:D Hoppas att de blir bra. De kändes bra i affären iaf! Sen förutom skorna köpte jag även en rosa tränings t-shirt:) Så nu vill jag bli frisk och att det ska sluta vara så halt ute så jag kan testa mina nya skor! Nu ska jag plugga, sen duscha, sen fixa kvällsfika, sen läsa, sen sussa! O jag har världens sovmorgon imorgon! Ska dock komma tidigare till skolan och fixa med projektarbete, men kommer få en rejäl sovmorgon i alla fall! Såååå skönt!

Still pissed off

Jag är fortfarande förbannad och irriterad! Och min hals gör väldigt ont, har gjort det hela dagen:( Har provat att äta Strepsils men det funkade i kanske 3 min, sen va det halsonda tillbaka. Kul. Bara jag inte har fått någon läskig halssjukdom som tar flera veckor att bli frisk från?! Men det tror jag knappast:) Hoppas inte det i alla fall.

Nu håller jag på att plugga så hej svejs (skriver dock inte fysikrapport...)

Så förbannad!!

Idag är jag så irriterad. Jag var inte det tidigare under dagen men blev det under eftermiddagen. På min jävla lärare!! Hon tvingar mig och två till att skriva om en labbrapport som vi gjorde för 12 (!!) månader sedan för vi hade skrivit resultat och metod tillsammans. Hon påstod att hon hade sagt att man skulle skriva rapporten enskilt, men vi tre som skrev metod och resultat tillsammans är bombsäkra på att hon sa att "Resultat och metod kan ni skriva tillsammans, men diskussion och inledning ska ni skriva själva". Ja menar, varför skulle vi annars skriva det tillsammans när vi i vanliga fall alltid skriver enskilt? Så nu måste jag försöka sätta mig in i det vi gjorde för 12 månader sen, lyckat. Blir bara så jäkla arg! O det är ju inte för att vi ska lära oss vi ska skriva om den utan "bara för att". Fy fan vad irriterad jag blir!! Om hon hade kommit en månad efter vi hade lämnat in rapporten och sagt att vi skulle skriva om den, visst, okej, men inte 12 månader efteråt. Får man ens som lärare göra så? När vi lämnar in rapporten i tid borde hon kunna rätta den och lämna tillbaka rapporten inom max ett par månader?!

GRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matdagbok 20110308

Mat

Frukost/Lunch: 1 macka, 1 apelsin, ½ banan, hallon, blåbär, en klick lättkesella
Mellis: 1 macka, en skål yogurth med banan, musli, nötter, russin, kanel i, 1 apelsin, 1 kopp te
Middag: fisk i Milda sås, ris, ärtor
Kvällfika: 1 päron, 1 rad choklad, 1 kopp te
Övrigt: 1 semla, 1 päron

Träning:

30 mins promenad

Semelfikat gick bra, ska äta päron, lite choklad och dricka te nu. O läsa. Snyft, min hals gör ont, hoppas det har gått över tills imorn:( Hej då på er:)


Soligt väder

Solen skiner. Fåglarna kvittrar. Flera plusgrader ute. Snön smälter mer och mer. Vad glad jag blir! Slutade tidigt idag så jag är redan hemma:D Ska plugga lite och sen ska jag fixa mellis och äta det till Top Model. Så för att jag ska hinna plugga lite måste jag logga ut härifrån nu, vi höres!

Semelfika

Nu har jag gympat, det var skönt som sagt att få röra lite på sig! Nu ska jag duscha och sen ska jag fixa
kvällsfika. Sen ska jag nog lägga mig och läsa, mys.

Imorn är det semeldagen! Jag ska hem till en kompis på semelfika! Ska bli kul. O lite jobbigt, tycker ju inte alls om att äta med andra men det ska nog gå bra. Ska va där vid sju så planerar att äta mitt vanliga stora mellis vid fyra och sen äta semla och sen när jag kommer hem äta middag. Vill inte äta middag före, att komma dit och vara halvmätt och sen äta semla tror jag ger för mycket ångest. Faktiskt. Så vill man ju att semlan ska smaka supergott och då måste man faktiskt vara väldigt hungrig!

Men nu ska jag duscha, god natt!

Middagsplaner

Yo! Idag har jag inte gjort så mycket, förutom varit i skolan (såklart). Kom hem vid tre och då fixade jag mellis som jag åt framför TV:n till Top Model. Sen satte jag mig vid datan, kollade lite bloggar och så. Nu tror jag att jag ska börja skriva på ett uppsats inom en biologi breddningskurs som jag läser. Eller fixa lite med projektarbetet... Får se vilket det blir men något av det kommer det bli i alla fall!

Sen ska jag laga middag till mig och resten av familjen, Tomatsoppa med sötpotatis! Receptet lät gott så jag hoppas att den ska smaka:) Sen ikväll är det jympa, ska bli kul! Var en hel vecka sen jag rörde på mig så det ska bli skönt att bli lite anfådd och ta i så mycket på styrkan att musklerna skriker efter syre;) Hehe. Men nu blire plugg!


Som en söndag ska vara

Tjo! Den här dagen har varit ganska lugn för mig, under eftermiddagen har jag kört lite Sims och kollat lite bloggar och så. Så har jag ätit, såklart;) Nu på kvällen har jag kollat på Top Model, blev lite förvirrad för det avsnittet jag ville se allra mest (Covergirl reklam med Ann) sändes inte på söndags-tid? Jag är väldigt säker på att det var förra veckan jag kollade och då gjorde de ingen reklam, men när jag kollade idag och när de gjorde lite återblickar i det senaste programmet var det när de spelade in reklamfilm. Blev minst sagt lite konfunderad...

Sen kollade jag på Solsidan såklart, det är ett måste! O efter det var jag duktig och bytte lakan i sängen och dammsög mitt rum. Nu ska jag måla naglarna, khakigrönt ska de bli samtidigt som jag kollar på The Vampire Diaries (simultankapacitet, jag vet!).

Imorn är det skola, ska inte bli så hemskt. Har insett att jag tycker om skolan, och snart är den slut... Bara några få ynka månader kvar nu innan jag tar studenten. Så läskigt!!


Päls & PETA

En sak jag inte fattar är hur man kan bära päls. När man vet att djuren vars päls togs från har med all sannolikhet inte levt ett värdigt liv. Antingen har djuret suttit i en trång bur där den inte har haft möjlighet att utträtta sina naturliga behov. Eller så har djuret levt det liv den är värd, i frihet, i skogen tills den hade oturen att fastna i en fälla som orsakar stort lidande. Vilket plågeri avlivningsmetoderna är ska vi inte ens prata om, men jag kan säga att i vissa fall dödas inte ens djuren innan pälsen plus skinnet avlägsnas...

Enligt mig har antalet personer som bär päls ökar enomt detta år, det känns som verkligen alla har päls antingen på jackkragen eller som en pälstuss högst upp på mössan. Förut tycker jag att det det mest var gamla kärringar som bar långa pälskappor, idag är det mest ungdomar jag ser som bär päls. Men iår har även sett småbarn som bär jackor med en äkta pälskrage. Varför? Jag vet inte. Beror det på okunskap att fler och fler bär päls? Om fler fick reda på den bistra sanningen om djurens lidande bakom ens päls kanske färre skulle välja att bära päls?
 
Jag skulle personligen aldrig, aldrig, aldrig få för mig att bära päls. Varför? På grund av det stora lidandet det orsakar för djuren och jag vill absolut inte gynna pälsindustrinsbranschen.

Jag tycker att alla ska besöka PETA's hemsida. "People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) is the largest animal rights organization in the world, with more than 2 million members and supporters."

 Och om ni som bär päls klarar av att besöka den här sidan och läsa om den grymma pälsindustrin fortsätta använda er pälsjacka är ni så hjärtlösa att det finns inte.

PETA har fotat några riktigt starka bilder som jag tänkte visa för er här, det värmer i mitt hjärta när jag ser att det faktiskt finns kända och rika personer som är emot pälsindustrin!















Bär du päls? Varför, varför inte?


Sovmorgon gör en piggare

Idag kunde jag äntligen sova länge! Så skönt, vaknade klockan halv elva. Nu när jag har fått sova ordentligt känner jag mig piggare. Har redan suttit med projektarbetet i över 1 h, duktigt! Så har jag hunnit med att äta frukost, äta lunch och nu sitter jag här vid datan och lyssnar på låten jag la upp igår på bloggen, The Pussycat Doll´s version. Mycket bra. Funderar på om jag ska gå ut på en promenad i solskenet, helmysigt väder ju! Men inte just nu tror jag inte, känner inte för det just nu på stuberten. Så jag får se hur jag gör:D

Sitter här och äter min lilla lunch-efterrätt, tre godisar:P Mums! Nu är jag törstig så nu måste jag gå och hämta lite vatten, hej med er!:)


Detta lyssnar jag på just nu...

Jai Ho! Från Slumdog Millionaire

The Pussycat Dolls (engelsk version)



? (indisk version)



Nu sover vi! God natt.

Vägning

Juste! Hade tänkt att väga mig imorn, jättelänge sen jag vägde mig! Men sen fick jag mens så jag tänkte väga mig nästa helg istället eftersom jag alltid går upp 1-2 kg när jag har mens, då vet man ju inte vad man egentligen väger så tänkte att då kan jag vänta en vecka till. Bara så att ni vet...!

Att leta utan att hitta

Hejsan svejsan!

Sitter här med en smoothie gjort på lätt kesella, mjölk, lite banan, hallon & blåbär. Gott! O sen har jag också en pytteliten skål med chips och en skål med godis. Har tidigare under kvällen kollat på Välkommen åter och sedan Cirkus Möller. Roligt värre, haha. Men nu tänkte jag sitta vid datan en stund, kolla lite bloggar kanske. O sen lägga mig i sängen och läsa.

Idag har jag varit och shoppat, eller ja jag shoppade ingenting men letade efter ett par löparskor som mamma har lovat att köpa till mig! Provade skor i drygt en timme utan att hitta några som passade bra, irriterande. Men jag får kolla på någon annan affär bara och hoppas att jag hittar ett par då! Sen började min hals göra ont igen:( Jag som kände mig frisk idag! Så sen när jag kom hem vilade jag och sov i drygt 1 h, det var skönt för jag var väldigt trött. Får ta det lite lugnt imorn så att halsontet inte blir kvar, för det vill jag verkligen inte. Är sååå trött på att vara förkyld nu!!

Hoppas ni får en härlig lördagskväll!

Händer i helgen?

Tjenare! Vaknade tidigt idag som jag har gjort de flesta dagar under lovet:/ Irriterande för jag somnar hyfsat "sent" (vid 23-00:00) och vaknar tidigt. Det gör att jag är jättetrött och seg under hela dagen, varför kan jag inte få sova en timme eller två mer på morgonen och vara pigg under dagen istället??:O

Har inget planerat inför helgen direkt, fixa lite med projektarbetet. Blir så irriterad på min kompis jag jobbar med! Vi hade bestämt att vi skulle göra på ett sätt och jag har följt det men sen har hon gjort på ett helt annat sätt så det blir helt olika. Så kommer det säkert ändå bli jag som får sitta i flera timmar och ändra på det jag har gjort. Grr...

Men nu ska jag spela lite Sims och sen tror jag att jag ska följa med mamma & pappa och handla! På tal om pappa, har knappt pratat med han på hela veckan. Är så jävla trött på att han tror att han kan säga vad han vill på fredagar och lördagkvällar och sedan tror att man bara glömmer bort det så han inte får stå till svar för det han har sagt. Så jävla trött på det!!


VD-fling

Haj haj!

Idag har förkylningen varit bättre, varken näsa eller ögon har runnit direkt! Har dock haft ont i halsen hela dagen & öronen gör fortfarande ont. Men jag hoppas att det är borta imorgon! Men ska ta det lugnt både lördag och söndag och inte träna. Kanske gå på någon promenad, men inte mer än så.

Idag har jag väl inte gjort så mycket, spelat Sims och läst i min bok. Håller på att läser The Vampire Diaries, alltså, de som läste böckerna och sen såg på serien borde vara grymt besvikna på serien. De är såååå olika!! Som boken Slumdog millionair är jämfört med filmen Slumdog millionair! Finns knappt en enda likhet med bokn och filmen, jag menar, de har till och med bytt ut huvudpersonens namn!!!

Men som sagt håller jag på att läsa VD böckerna. Har läst ut första boken (The awakening) och har precis börjat med den andra (The struggle). Kämpar med att försöka att inte jämföra boken med filmen utan jag försöker se dem som två olika saker. Håller man på och jämför medans man läser kan man inte alls njuta av boken på samma sätt så det kämpar jag hårt med, men det är svårt!

Men nu ska jag nog läsa lite så vi höres guys!



Älskar omslaget! Dock har den boken jag läser en bild från serien på framsidan


Svar på kommentar

P påstår...

Det är nog för att du inte äter som du ska

Svar: Jag har också tänkt den tanken, men grejen är den att jag äter, mycket! Kolla in under kategorin matdagbok så får du se!

Just enjoy it

Jag älskar verkligen te! Här är mina favoriter just nu:






Skummare än skumbananer

Hejsan hoppsan!

Är uppe i gryningen idag också, fattar inte varför jag aldrig får sova lite längre på morgnarna:( Men men, då får jag i alla fall kolla på The Secret Life of the American Teenager som går på TV11, det är rätt bra;) Fick min mens idag, den har verkligen uppfört sig konstigt den senaste tiden... Har fått den runt den tionde under hela hösten, i januari fick jag mensen den 12, nära 10 så det var bra. Sedan fick jag den igen den 28 januari, jättekonstigt tyckte jag. O nu fick jag den idag, den 4 mars. Superskumt!

Men nu måste jag springa till TV:n så jag hinner inte fundera mer över detta mysterium, hej då!


Zzzzz...

Nu ska jag sussa, god natt på er! Hehe onödigt inlägg, jag vet!


Solen skiner men var är fåglarna?

Åh vad mysigt väder det är ute! Jättefint. Ligger här och snyltar på mammas och pappas säng med datorn i knät. Termomtern visar 4,1 plusgrader och solen skiner. Åh vad sugen jag blir på att ta en promenad ned till vattnet men det är inte att tänka på tyvärr:/ Får fortsätta att ligga här på sängen och "mysa". Måste gå och fixa mellis, är jättehungrig. Åt bara tomatsoppa till lunch, brukar alltid ta macka också när jag äter soppa om det inte är någon matig soppa. Så nu skriker magen efter mat! Ska nog göra en smoothie med lite kesella som jag såg att vi hade i kylen (protein!) och en skål med yogurth/gröt. O så ska jag göra mig en stor kopp te såklart!

Glädjande nyheter

Woho!! Jag har fått sommarjobb!!! På kyrkogårdsförvaltningen, jobbade där förra året i tre veckor och i år har jag fått återanställning! Woho. Jag kommer att bli sååå rik!! Bara det att egentligen hatade jag mitt jobb förra året, det var så sjukt segt... Men men! Kanske blir roligare i år?

Aj, mina öron trycker! Nu ska jag kurera mig hej då:)

Ont det gör ont

Hej alla människor!

Vaknade tidigt idag, redan klockan sju:/ Jag som verkligen skulle behöva sova länge så kroppen skulle hinna återhämta sig så fort som möjligt... Kanske kan sova en liten stund på dan sedan kanske? Förkylningen är inte bättre idag, är lika illa tyvärr. O det gör ont i mina öron:( Snyft.

Eftersom jag vaknade så tidigt bestämde jag mig för att koka risgrynsgröt till frukost. Den brände fast lite så den smakar lite konstigt tyvärr:( Nästa gång tror jag att mamma får göra gröt, hon gör den alltid perfekt! Sen har jag kollat lite på TV och läst lite. O nu sitter jag här. Ska kolla lite bloggar och sen ska jag kanske köra lite Sims, om jag orkar.

Vi höres senare, hej så länge!


Bioooooo

Gick på bion, men det var lite jobbigt. Både ögonen och näsan rann, suck!!! O inte lär jag påskynda friskheten genom att vara ute och springa på stan:/ Men men. Om jag är sjuk en dag än om jag hade stannat hemma var det nog värt det! Filmen var ganska bra, The fighter hette filmen som jag sa igår. Handlade om boxning. Är noll intresserad av boxning men tyckte ändå att den var ganska bra, fatta vad mycket någon som tycker om boxning skulle tycka om filmen;)

Nu orkar jag inte skriva mer, är helt slut. Hoppas att jag mår bättre imorn för jag hatar att vara förkyld!:'(


The Sims 3: Kvällsnöjen

Usch, igår kväll kände jag mig verkligen förkyld, idag känner jag mig liiite bättre tror jag! Får ta det lugn hela dagen fram tills vid halv fem när jag och syrran ska åka in till stan och kolla på film:D Förresten, glömde berätta att jag har detta i min ägo nu:



Kom på fyrtio min innan butiken stänger att "Jag vill fan ha Kvällsnöjen!!". Så jag och syrran satte oss i bilen och susade iväg och köpte det:D Kom fem min innan de stängde, tur:D Har bara hunnit testa det lite granna men ska köra lite nu tror jag. Hihi.


Plupp

Lite tomt på uppdateringsfronten idag, jag vet! Men här kommer ett litet inlägg:D Mår tyvärr inte så bra just nu, näsan rinner, ögonen rinner och halsen känns tjock och svullen:( Snyft. Hoppas jag mår lite bättre imorn (eller iaf inte sämre...) för då ska jag på förhandsvisning till "The fighter"!:D Min syrra  hade vunnit biljetter från SF så det är helt gratis, hehe älskar gratisgrejer. Iofs verkar filmen skitdålig tycker jag men det ska ändå bli kul:) Idag har jag inte gjort så mycket, varit och köpt de grejer jag behövde, kollat på film, spelat lite Sims, typ det. Nu blire ett till VD avsnitt, woho:D

RSS 2.0